Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 22 έως 24/5

Aπανωτά κύματα μεθυστικής φρενίτιδας
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 22 έως 24/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

Η Σελήνη στον Υδροχόο

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης με αδιέξοδη πορεία, χτυπάει με ύφος ψύχραιμου διαμεσολαβητή την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 22/5 στις 5:31 το πρωί.

Το τρίγωνο με τον Ήλιο στις 6:56 ξεκινά την ημέρα με ευχάριστη διάθεση, άκρως επικοινωνιακή και με μια αίσθηση επίτευξης. Πολύ καλό διάστημα για επαγγελματική επιτυχία και προσωπικό όφελος, ιδιαίτερα για όσους έχουν σχέση με επικοινωνιακά επαγγέλματα.

Στις 12:21 το εξάγωνο με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις και μια ανατρεπτική διάθεση, μέσα στην οποία κινούμαστε σαν θεαματικοί ακροβάτες, που καταπλήσσουν τους θεατές.

Από το απόγευμα αρχίζει η επιρροή του τετραγώνου με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται

στις 21:12 το βράδυ, ενώ λίγο αργότερα στις 21:46, κορυφώνεται η επιρροή του τετραγώνου με τον Άρη.

Αυτές οι όψεις θα δημιουργήσουν ένταση και θα φουντώσουν τις επιθυμίες μας, δημιουργώντας απανωτά κύματα μεθυστικής φρενίτιδας στην ψυχή μας.

Στην προσπάθειά μας να κάνουμε το δικό μας και να ικανοποιήσουμε τις διαθέσεις μας, απαιτούμε την παρέα των άλλων, που μπορεί να μην είναι πρόθυμοι να ανταποκριθούν, και αν ανταποκριθούν δεν εγγυώνται και την καλοπέραση αμφότερων.

Τα νεύρα, ο θυμός και η κακή διάθεση αντικαθιστούν μεθοδικά την προηγούμενη και φερόμαστε σαν κακομαθημένα μουτρωμένα παιδιά, που η ομάδα τους δεν πανηγύρισε, χάνοντας από την άλλη.

Θα ήταν πολύ ευφυές να μην συμπεριφερθούμε σαν επαναστάτες χωρίς αιτία, αφού η επιρροή του τετραγώνου με τον Ερμή που ακολουθεί στις 00:54 της 23/5, μπορεί να γίνει τόσο αιχμηρή, ώστε να δημιουργήσει εχθρότητα με φιλικά πρόσωπα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Η Σελήνη στον Υδροχόο έχει την τάση να ξεσηκώνει τους άλλους, απαξιώνοντας τις δικές τους θέσεις.

Ευτυχώς το τρίγωνο με τον Κρόνο που ακολουθεί στις 2:00 το πρωί και επηρεάζει ώρες πριν, αφήνει χώρο για αυτοκριτική.

Το αποτέλεσμα θα είναι πως μέσα από ψυχρές διαδικασίες και θεωρητικούς υπαινιγμούς, θα μπορέσουμε να κάνουμε μια ανασκόπηση, που θα ικανοποιήσει την ανάγκη μας για πρωτότυπα στιγμιότυπα, εκκεντρικού χαρακτήρα.

Στις 24/5 στις 10.42 το πρωί, το εξάγωνο με το Δία χρωματίζει την ημέρα με κατανόηση, ευρύτητα πνεύματος και μεγαλοψυχία. Γινόμαστε άριστοι συνομιλητές, ενώ στηρίζουμε τους άλλους με τα πυροτεχνήματα του νου μας και τις απογειωτικές μας κουβέντες.

Στις 15:23 η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς, για μια υπέροχη, ρομαντική καλοκαιρινή βόλτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved