Αστρολογική επικαιρότητα, 10/6

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 10/6

ΔΗΜΑΡ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Βασίλης Οικονόμου

«Η αίσθηση πολιτικής μειονεξίας κάποιων προσώπων θα δρομολογήσει εξελίξεις και πιθανή είναι η ανεξαρτητοποίηση ενός πολιτικού προσώπου» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουνίου για την Ελλάδα. Επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον Πρόεδρο της Βουλής έστειλε την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος δεν ανήκει πια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς. «Πίστευα ότι θα μπορούσε η ΔΗΜΑΡ να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενότητα και την συνεργασία των κατακερματισμένων δυνάμεων του χώρου. Είναι προφανές ότι οι στόχοι αυτοί έπαψαν να τίθενται από την πλειοψηφία της Δημοκρατικής Αριστεράς ιδίως μετά την εκλογική καθίζηση στις πρόσφατες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συνεπώς είναι ξεκάθαρο ότι η συμμετοχή μου σε ένα κυβερνητικό σχήμα σαν το σημερινό δεν έχει απολύτως κανένα νόημα σε ό, τι με αφορά» επισήμανε στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του από την Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ.

Δεύτερη φορά πατέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ειδήσεις σε σχέση με βρέφη, μητέρες, γέννες θα είναι στην επικαιρότητα όπως υποδεικνύει η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο. Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο με καισαρική την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 11.50 στο ΙΑΣΩ, η Ευγενία Μανωλίδου, η σύζυγος του υπουργού Υγείας. Η μαέστρος έχει άλλο ένα παιδί με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον 7χρονο Περσέα, και άλλα δύο από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη, τον 17χρονο Αλέξανδρο και την 16χρονη Θεοδώρα.

Χίλαρι Κλίντον: «Δύσκολες Επιλογές»

Με τον Ερμή (βιβλίο) στον Καρκίνο (παρελθόν) σήμερα αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον με τίτλο «Hard Choices» (Δύσκολες Επιλογές). Το βιβλίο αναφέρεται κυρίως στην τετραετή θητεία της ως υπουργός Εξωτερικών ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην προσωπική της σχέση με τον Μπάρακ Ομπάμα. Όσον αφορά στον Β. Πούτιν που πρόσφατα τον συνέκρινε με τον Αδόλφο Χίτλερ και εκείνος της απάντησε «είναι καλύτερο να μη διαφωνείς με γυναίκες. Όταν οι άνθρωποι το τραβάνε, δεν σημαίνει ότι είναι ισχυροί, αλλά αδύναμοι. Αλλά ίσως η αδυναμία να μην είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό μίας γυναίκας» στο βιβλίο της γράφει ότι «ο Ρώσος πρόεδρος απέδειξε συν τω χρόνω ότι απεχθάνεται την κριτική και τελικά τις διαφωνίες και τον διάλογο».

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved