Αστρολογική επικαιρότητα, 23/5

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 23/5

Χειρότερα από πέρσι η Ελλάδα – Γινόμαστε Βουλγαρία

Τέταρτη από το... τέλος κατατάσσεται η Ελλάδα στην ανταγωνιστικότητα, σύμφωνα με την παγκόσμια επετηρίδα του IMD. Η χώρα μας έρχεται 57η ανάμεσα σε 60 χώρες, «πέφτοντας» τρεις θέσεις από πέρσι, λόγω υψηλής ανεργίας και χρέους που, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για ανάπτυξη, εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα πιο πολύ. Χαρακτηριστικό του πόσο πάτο έχει πιάσει είναι ότι βρίσκεται μια θέση πιο κάτω και από τη Βουλγαρία που βρίσκεται στην 56η. Η όψη τετραγώνου του διελαύνοντα Ποσειδώνα, που συμβολίζει την απάτη, με το γενέθλιο Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο της Ελλάδος, κυβερνήτη του 10ου (εξουσία, επιτυχία) δείχνει έντεχνες προσπάθειες για την παρουσίαση μιας τεχνητής κατάσταση επιτυχίας. Ένα success story, δηλαδή, που ζει μόνο στα προεκλογικά σποτ και σβήνει μόλις ο πολίτης επιστρέψει στην πραγματικότητα, αυτή που δεν έχει χρήματα να κάνει εμβόλια στα παιδιά του, πονάει και δεν έχει να πληρώσει γιατρό, χρωστάει και η εφορία του κάνει δόσεις όσο είναι το επίδομα ανεργίας του. Αυτή που η μια επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη και βρίσκεται άνεργος, αυτή που η ζωή του είναι γεμάτη θλίψη, η αυτοκτονία περνάει από το μυαλό του πιο συχνά και από το λεωφορείο της γραμμής και όσες ιδέες έχει για ανάπτυξη το κράτος του ζητά να τις μοιραστεί με την εκπρόσωπο της Γερμανίας, χώρα που στην κατάταξη της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας, είναι μέσα στις 6 πρώτες.

Κίνα: Τρομοκρατικό χτύπημα με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες

«Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο δυστυχώς τρομοκρατικών χτυπημάτων» γράφουμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου στην παράγραφο «Μια πρώτη εκτίμηση – γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο» και 31 άτομα σκοτώθηκαν από την επίθεση που σημειώθηκε σε υπαίθρια αγορά στην Κίνα ενώ περισσότεροι από 90 είναι οι τραυματίες. Το Κινέζικο υπουργείο Δημόσιας Ασφαλείας χαρακτήρισε την επίθεση "σοβαρό και βίαιο τρομοκρατικό συμβάν". Ο πρόεδρος της χώρας, Σι Τζινπίνγκ που μερικές ώρες μετά από τη συμφωνία – ορόσημο με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τρομοκρατική επίθεση στο εσωτερικό της χώρας του από ένοπλους αυτονομιστές που τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιούνται στην Κίνα, δεσμεύτηκε ότι οι τρομοκράτες θα τιμωρηθούν αυστηρά.

ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τα τρία της παιδιά με μαχαίρι

«Δολοφονίες που θα σοκάρουν» είναι πιθανόν να συμβούν αυτό το μήνα όπως έχετε διαβάσει στο astrology.gr στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μάιου και στις ΗΠΑ συλλήφθηκε μητέρα με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τις 3 κόρες της, όλες τους ηλικίας κάτω από 3 ετών. Η 30χρονη Κάρολ Κορονέιντο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ξαπλωμένη στο κρεβάτι δίπλα στις 3 κόρες της, ενώ κρατούσε ένα μαχαίρι. Σύμφωνα, μάλιστα, με την αστυνομία, η γυναίκα ήταν γυμνή ενώ στο σπίτι τη στιγμή της σύλλυψης βρισκόταν ο πατέρας και η γιαγιά των παιδιών...

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved