Αστρολογική επικαιρότητα, 28/3

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 28/3

Υποσχέσεις Ά. Γεωργιάδη: «Βγαίνουμε από το μνημόνιο»

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές από την κυβερνητική πλειοψηφία στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και ότι «βγαίνουμε από το μνημόνιο» διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ωστόσο, με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (πλάνη) σε τετράγωνο με τον Ερμή (σκέψη) του, αφενός αυτή την περίοδο δεν διαθέτει την πνευματική διαύγεια που απαιτούν οι περιστάσεις και αφετέρου λόγω ότι ενεργοποιείται στο ωροσκόπιο του η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα θα έχει την τάση να ωραιοποιεί καταστάσεις και να λέει πράγματα έτσι που να φαίνονται αισιόδοξα, χωρίς στην πραγματικότητα να είναι.

Εκβιασμοί Ν. Δένδια: «Υπάρχει ο επώδυνος δρόμος των μεταρρυθμίσεων ή η καταστροφή»

Με τον διελαύνοντα Άρη (επίθεση, απειλή) σε σύνοδο με τον Ερμή (δηλώσεις) στο ωροσκόπιό του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, εν όψει της σημερινής ψήφισης του νομοσχέδιου και τις αντιδράσεις βουλευτών αναφορικά με τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει, έκανε εμπρηστικές και συνάμα εκφοβιστικές δηλώσεις, λέγοντας ότι αν δεν γίνουν οι μεταρρυθμίσεις, τότε θα έρθει η καταστροφή. Μάλιστα τόνισε ότι «αυτούς τους παλικαρισμούς τους είδαμε και στην Κύπρο και είδαμε τι συνέβη».

Αποκάλυψη Π.Καμμένου: «Η Δάφνη Σημίτη είναι θεία του Σ. Θεοδωράκη»

Με τη διελαύνουσα Σελήνη (οικογενειακοί δεσμοί) χθες, 27 Μαρτίου 2014, στον Υδροχόο (αποκαλύψεις) ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος, αποκάλυψε ότι η Δάφνη Σημίτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Σημίτη, είναι θεία του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη. Χαρακτηριστικά, στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 είπε: «Εάν θέλουν στη θέση της αντιπολίτευσης να βάλουν το Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη Δάφνη Σημίτη, τη θεία του, να τελειώνουμε».

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved