Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 28 Ιανουαρίου

Από την σκληρή πραγματικότητα, στο... σκληρό ροκ!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25 έως 28 Ιανουαρίου

Δεν μας τα λένε καλά εκεί στους ουρανούς... Το Σαββατοκύριακο που οι περισσότεροι εξ ημών περιμένουν για να ξαποστάσουν και να χαλαρώσουν, το έχει αγκαζάρει ο μπάρμπα-Κρόνος, που μοιράζει αφειδώς τιμωρίες, καθυστερήσεις, περιορισμούς, καταθλίψεις, καθήκοντα και ηθικολογίες.
Αντίθετα, τη Δευτέρα που παραδοσιακά είναι μια... κακή, στραβή κι εργάσιμη ημέρα, κουμάντο θα κάνει ο Δίας, με τις ευκολίες και τα τυχερά του κι άντε να δουλέψεις μετά...
Ω καιροί, ω ήθη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή

Ο Κρόνος αυτή τη φορά έχει βάλει στο μάτι τον Ερμή, βρίσκοντας πάτημα στις αταξίες του.
Γιατί το τελευταίο διάστημα ο μικρός μας φίλος, τείνει να υιοθετήσει το life style του Άρη και του Ουρανού, αδιαφορώντας για την αναστάτωση που προκαλεί με τις επιλογές και την συμπεριφορά του. Οι δύο διαβόητοι image makers τον έπεισαν ότι δεν πάει άλλο, θα πρέπει να είναι πιο αληθινός, πιο άμεσος και να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί κανέναν υποκριτή του συστήματος.
Μάλιστα, η ανάδρομη Αφροδίτη -άλλη μουσίτσα, αυτή- του πρότεινε μερικά επαναστατικά συνολάκια, δοκιμασμένα και φορεμένα σε παλιούς καλούς καιρούς.
Επαναστάτης χωρίς αιτία, επαναστάτης ποπολάρος, παιδί των λουλουδιών με κελεμπία μαλλιά και μούσια, αντάρτης με κολοκοτρωνέικο μουστάκι, ότι και να φορέσει, η ουσία δεν αλλάζει: Τέρμα οι καθωσπρεπισμοί και τα ξεπουλήματα!

Και βέβαια η αλλόκοτη για πολλούς εμφάνιση του, συνοδεύεται ενίοτε και από μια αυθάδη στάση απέναντι στους έντιμους νοικοκυραίους, τους προσκυνημένους όπως τους λέει.... Προκαλεί και βγάζει γλώσσα, αμφισβητεί και διασαλεύει την τάξη τους, σπέρνει απανταχού καινά δαιμόνια και γενικά τριγυρνά, κάνοντας ότι του κατεβάσει η κούτρα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, ξεπατικώνουν με προθυμία τις φιγούρες του Ερμή και σχεδιάζουν ένα αξέχαστο Σ/Κ, ξεχνώντας όμως ότι... εστίν Κρόνου οφθαλμός, ός τα πανθ' ορά!

Και δεν αργεί να γίνει το κακό... Εκεί που σουλατσάρει, ο Ερμής βλέπει τη μουτσούνα του αφισοκολλημένη κι από κάτω: Wanted 4.000.000 ευρώ! Την ίδια στιγμή όλα τα δίκτυα προβάλουν την μεγάλη είδηση, πριονίζοντας το κλαδί που κάθονται: Καταζητείται ο γεννήτορας τους με την βαρύτατη κατηγορία -μεταξύ άλλων- του ξεπλύματος βρώμικης πληροφορίας.
Και που να κρυφτεί ο έρμος ο Ερμής, αφού ως πλανήτης της επικοινωνίας είναι γνωστός ακόμη και στις πέτρες. Έτσι αποφασίζει να παραδοθεί στις αρχές, σίγουρος ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ουρανών επικρατεί πανζουρλισμός. Στην είσοδο τον περιμένουν δοτοί δημοσιογράφοι-Βρούτοι για να του μπήξουν την τελευταία μαχαιριά.
-Πόσα πήρες για να μας τρελάνεις, τον ρωτούν, κρίνοντας εξ ιδίων.

Μόλις περνάει στα ενδότερα ο Κρόνος τον πιάνει από το αυτί και για αρχή του κοτσάρει στα μούτρα μια λίστα με κατηγορίες.
-Αλητάκο, θα σε τυλίξω σε μια κόλλα χαρτί... Κι αν δεν καρφώσεις τους συνεργούς σου θα φας μια εικοσάρα στο κεφάλι, χαλαρά...
Τι να κάνει κι ο Ερμής με τούτον που έμπλεξε, αρχίζει να «κελαδάει», όπως εξ άλλου προστάζει η φύση του.
Και ο Κρόνος γράφει και σημειώνει ονόματα και διευθύνσεις, φακελώνοντας για τα καλά τους εκπροσώπους των ζωδίων που χειροκρότησαν ή σκέφτηκαν να χειροκροτήσουν τα έργα και τις ημέρες του άτακτου Ερμή.
Ύστερα από μια μαραθώνια απολογία δύο ημερών και επτά μιλισεκόντ, όλος σχεδόν ο ζωδιακός πληθυσμός καθίσταται ύποπτος ανυπακοής και διασάλευσης του πολιτεύματος. Μόνον μερικοί Αιγόκεροι την γλιτώνουν λόγω προτέρου εντίμου βίου.
Μάλιστα, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες καλούνται άμεσα να υπογράψουν πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης, διαφορετικά κινδυνεύουν να μάθουν απ' έξω τον μισό ποινικό κώδικα του ζωδιακού.
Καθυστερήσεις, βλάβες, διαψεύσεις, αποτυχίες, πρόστιμα και κουπί... Πολύ κουπί περιμένει όσες και όσους τολμήσουν να πάνε κόντρα στο ρεύμα.

-Εμμμ... Κύριε Κρόνε, πώς είναι η σύζυγος, τα παιδιά καλά; Μήπως τελειώσαμε; Μπορώ να φύγω τώρα; Ρωτάει δειλά ο Ερμής...

Χα! Σιγά μην σε αφήσω πουλάκι μου, επειδή τα ξέρασες όλα, του απαντά ο αυστηρός ανακριτής. Κατ' αρχήν κανείς δεν δικαιούται να ρεζιλεύει το σύμπαν, που τον όρισε εκπρόσωπο του.
Και πριν τελειώσει τη φράση του, τον βουτάει με το ζόρι και τον σέρνει στο κουρείο.
-Με την ψιλή, προστάζει τον μπαρμπέρη, ενώ την ίδια στιγμή κανονίζει με το ράφτη το κουστουμάκι που θα κόψει στο -πρώην- ατίθασο νιάτο, με υποχρεώσεις-μανίκια και καθήκοντα που τρέχουν από τα μπατζάκια...

Δίπλα του στέκει και ο βλοσυρός Πλούτων, προεδρεύων της ΜΚΟ «Διαπλοκή χωρίς Σύνορα».
-Επιμορφωτικά σεμινάρια στη Σιβηρία. Να τι πρέπει σε σένα και τους όμοιους σου... Α ρε Πούτιν που σας χρειάζεται!

Ακολουθεί μια παραλλαγή του Gummy Bear, την οποία ο Ερμής αναγκάζεται να αποστηθίσει και να προωθήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Θα 'μαι καλό παιδί, άριστος μαθητής,
Υπάκουος πολίτης και νομοταγής.
Θα 'χω πολλά ευρώ, μητρώο καθαρό,
Αρκεί να συμφωνώ με τον αρχηγό...

Κι έτσι πέρασαν οι ώρες -ευτυχώς όχι τα χρόνια- αφού έχει ο καιρός γυρίσματα και την Δευτέρα με το πρώτο φως της ημέρας, πέφτει το τηλεφώνημα από τον Δία: Όλοι έξω!
Η αμνηστία που χορηγείται σε όλους τους ζωδιακούς κρατούμενους, πανηγυρίζεται με τον δέοντα τρόπο από τον Όλυμπο μέχρι τα Τάρταρα αλλά πολύ περισσότερο στα μέρη των Καρκίνων, των Αιγόκερων, των Λεόντων, των, Υδροχόων και -όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις- των Τοξοτών, που βρίσκουν στην πόρτα τους όλα τα καλά του Χοντρού ευεργέτη.
Μαζί τους, εκείνοι κι εκείνες που πάντα επιβεβαιώνουν την σοφή ρήση «μαζί τα φάγαμε». Και δωσ' του τα γλέντια κι οι χαρές, να 'σου και η ανάπτυξη σε μια γωνιά να τρώει και να πίνει με τους μεγαλοκαρχαρίες...

Το θέμα είναι ότι ίσα-ίσα προλαβαίνουμε να πάρουμε μια ανάσα, αφού την Τρίτη το πρωί, η Σελήνη μετακομίζει στον Αιγόκερω, τραντάζοντας τα κοσμικά ηχεία. Σκληρό ροκ για δικαίους και αδίκους κι όποιος αντέξει!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved