Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 11 έως 14 Ιανουαρίου

Στον αστερισμό της τεχνοκρατίας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 11 έως 14 Ιανουαρίου

Ή αλλιώς... συντροφιά με την Έριδα!
Τις ημέρες που ακολουθούν, η μακρινή ένοικος του ηλιακού μας συστήματος είναι εκείνη που έχει το γενικό πρόσταγμα, αφού τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται κάτω από την επιρροή της.
Το Σάββατο, η «Ωραία» κι ο... Περίλαμπρος συναντιούνται στον Αιγόκερω δίνοντας αρχικά την εντύπωση ότι έχουμε να κάνουμε με μια πανδαισία ομορφιάς και καλοπέρασης, άντε και με μερικές στοχευμένες δημόσιες σχέσεις, που μπορούν να μας ανοίξουν κάποιες ακόμη πόρτες στην καριέρα μας. Εδώ είναι όμως που παρεμβαίνει η Έρις από τον Κριό και με αυστηρό... τετραγωνικό ύφος επιτάσσει την προσοχή μας: Όλα διέπονται από την λογική, το πρακτικό πνεύμα και τις συχνά εξονυχιστικές λεπτομέρειες τους. Και επειδή είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και συναισθήματα, που μπορούν να τους... ξεστρατίσουν από τον ορθό δρόμο, τον λόγο έχουν οι τεχνοκράτες.

Και μην πάει το μυαλό μας μόνον στους ειδικούς -ικούς και -όγους, που η αλήθεια είναι ότι τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, αφού η παρουσία τους θα μας γίνει τόσο απαραίτητη. Όλοι μας -ακόμη και οι εκπρόσωποι των... πλέον υδάτινων ζωδίων, μπορεί να κρύβουμε μέσα μας έναν μικρό τεχνοκράτη και ήρθε η ώρα να τον ανακαλύψουμε και να τον ψηλαφίσουμε, δοκιμάζοντας συνάμα τον ανθρωπισμό μας.
Γιατί στην τεχνοκρατική λογική, στο όνομα της λειτουργικότητας και της χρησιμότητας, ο παράγων άνθρωπος έρχεται μάλλον τελευταίος. Πρώτα η δουλειά!

Οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και βέβαια οι άκρως εγκεφαλικοί Υδροχόοι, έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν με όλα αυτά, αφού έστω και προσωρινά η «μπάλα» βρίσκεται στην κατοχή τους. Ακόμη κι αν τύχει να πέσουν χαμηλά κι... ερωτευθούν όλα είναι υπό έλεγχο. Η ψυχρή λογική είναι εκείνη που μπορεί να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα μας, ακόμη και στις σχέσεις μας, που μπαίνουν στο μικροσκόπιο για να ανιχνευθούν... ανυπότακτοι ιοί και ανίατες ασθένειες της καρδιάς.
«Γιατρέ, πονάω» λέει η Αφροδίτη, για να λάβει αμέσως την απάντηση που της πρέπει: Να ρυθμίσεις τις ορμόνες σου!

Η Έρις λατρεύει τους γιατρούς και τους μικροβιολόγους, γι' αυτό κάθε φορά που εμφανίζεται στο προσκήνιο δεν παραλείπει να μας στείλει σε δυό-τρεις για να μαζέψουμε υλικό. Ας μην τρομάζουμε όμως, οι προθέσεις της είναι καλές κι εκείνο που επιθυμεί πραγματικά είναι να γίνουμε εμείς γιατροί του εαυτού μας.

Η Έρις λατρεύει επίσης και όλες εκείνες τις μικρές απίστευτες λεπτομέρειες που συνθέτουν την σύγχρονη τεχνολογία και δη την ψηφιακή. Ώρα λοιπόν είναι να μυηθούμε στον μαγικό κόσμο της ρομποτικής αλλά και να εκπαιδευτούμε στα «μικρο» τα «νανο» κι ότι ακόμη ανακάλυψε ο συστηματικός νους των επιστημόνων, τις τελευταίες δεκαετίες.

Όμως πέρα από τεχνοκράτισσα, η ¨Ερις είναι και... εργαζόμενο κορίτσι! Ας ξεχάσουμε λοιπόν τις γνωστές τεμπελιές και τους χαριεντισμούς της Αφροδίτης. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ακόμη και η ίδια, ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, προσκυνά το είδωλο της χρησιμότητας, αναφωνώντας «αργία μήτηρ πάσης κακίας». Η δουλειά δεν είναι βέβαια ντροπή, πολύ περισσότερο αν είσαι άνεργος. Και για όσες ή όσους βρίσκονται σε ανάλογη θέση, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεμουδιάσουν.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, δέχονται άμεσα την επιρροή της Έριδας, με τους τελευταίους ίσως να αγανακτούν από το overdose ψυχρής λογικής. Γιατί τέρμα οι αγκαλιές και τα νταχτιρντί, εκτός κι αν σε λένε Αζώρ ή Ριρή ...
Αγαπάς τη μαμά σου; Τότε, πλύσου, χτενίσου, νοικοκυρέψου, διάβασε τα μαθήματα σου και κάνε και καμιά δουλειά!

Κι αν κάποιοι δυσφορήσουν ή αγανακτήσουν από αυτόν τον καταιγισμό επιστημοσύνης, πρακτικού πνεύματος και κοινής λογικής, υπομονή, αφού από Δευτέρα καταφθάνει και η... λογική του παραλόγου! Με άλλα λόγια πιάνει δουλειά ο Ουρανός, ο «Μεγάλος Αιρετικός», που σε «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Ερμή δείχνει πρόθυμος να εξαντλήσει το μπαούλο με τις παραδοξότητες και τις εξαιρέσεις., τιμώντας συνάμα κάθε τι το διαφορετικό ή αιφνιδιαστικό. Κι όσο πιο απλό ή εύκολο δείχνει κάτι, τόσο πιο προετοιμασμένοι για τα χειρότερα πρέπει να είμαστε. Ευτυχώς όμως ισχύει και το αντίθετο. Τα θεωρητικά δύσκολα «κομμάτια» με τα οποία κανείς δεν τολμά να καταπιαστεί, γίνονται για τον Ουρανό και τους ακολούθους του μια υπόθεση ρουτίνας.

Εκπλήξεις λοιπόν και απρόοπτα μας περιμένουν μέχρι την Τρίτη, με τους Υδροχόους, τους Κριούς και τους Διδύμους να διασκεδάζουν αφάνταστα την αμηχανία των υπολοίπων και ιδιαίτερα των Ταύρων και των Σκορπιών που δύσκολα συνηθίζουν την ιδέα μιας ανατροπής ή ακόμη χειρότερα μιας αντινομίας.
Όσο για το συναίσθημα μας, εξακολουθεί να δοκιμάζεται, αυτήν την φορά ανάμεσα στις Συμπληγάδες του πειραματισμού και του κυνισμού.

Αλλά για τους αμετανόητους αισθηματίες, έχει ο καιρός γυρίσματα και πολύ σύντομα θα πάρουν μια θριαμβευτική ρεβάνς από όλους αυτούς που τους... ταράζουν στις αναλύσεις και τις θεωρίες. Το επερχόμενο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, θα αποκαταστήσει θέλοντας και μη την κυριαρχία των παθών και των ενστίκτων!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved