Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 1η έως 3 Ιανουαρίου

Καλη χρονιά με... Rock me baby!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 1η έως 3 Ιανουαρίου

Πρώτο Αστρολογικό δελτίο της χρονιάς και παρότι μετά τα μέσα της εβδομάδος ο αστρολογικός καιρός θα αρχίσει να «ανοίγει», προς το παρόν το... σκληρό ροκ καλά κρατεί!
Παρέα με τους Ουρανοπλουτωναίους, το έξαλλο νιάτο του ζωδιακού, ο φίλος μας ο Άρης, δεν λέει να ησυχάσει και είναι αλήθεια ότι κάτω από τη φορτσάτη καθοδήγηση του πολλά μπορεί να συμβούν, ιδίως όλα αυτά που «φέρνει η ώρα και δεν τα φέρνει ο χρόνος». Όμως χρονιάρες ημέρες που είναι, δεν θα σας γράψω για βίαιες καταστάσεις και βαρβαρότητες. Έχουμε τα δελτία ειδήσεων γι' αυτά... Εμάς μας ενδιαφέρει το πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον τύπο, ο οποίος παρά τα κουσούρια του έχει πάντα και τις θετικές πλευρές του.

Κατ' αρχήν, έχουμε την ευκαιρία να σώσουμε την παρτίδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα κι ένα πειστικό άλλοθι για την πρότερη αδράνεια μας. Τώρα μου ήρθε, τώρα το κάνω, βρε αδελφέ! Ατράνταχτο επιχείρημα, που γίνεται ακόμη πιο ατράνταχτο αν συνοδευτεί με την πιασάρικη διαβεβαίωση ότι «τι νόμιζες, απλά περίμενα να συντονιστώ με την κοσμική ενέργεια». Όπως κι αν έχει, κάλλιο αργά, παρά ποτέ λέει η παροιμία κι έτσι είναι...
Ό, τι δεν κάναμε λοιπόν όλη τη χρονιά μπορούμε να το πετύχουμε άμεσα και γρήγορα, όσο κρατάει μια ανάσα. Βέβαια, για να νικήσουμε πρέπει να προσπαθήσουμε -εδώ δεν χωράνε υπεκφυγές- και σε αυτό ο Άρης είναι μαζί μας. Ρίχνοντας λοιπόν μια ζαριά που τόσο την έχουμε ανάγκη ψυχολογικά, παίρνοντας -επιτέλους- ένα αξιοπρεπές ρίσκο μπορούμε να σώσουμε την τιμή και την υπόληψη μας. Όχι να μας πουν και «κότες»...

Μετά είναι τα σπορ.... Άριστος τρόπος για να αξιοποιήσουμε την πλεονάζουσα ενέργεια, αρκεί βέβαια να μην προσπαθήσουμε να μιμηθούμε τους δεκαθλητές, όταν είμαστε καθηλωμένοι στον καναπέ μας, για σαράντα τέρμινα. Σκόρπια διαδήλωση θα γίνουν τότε τα μέλη μας κι αντί να εισπράξουμε την επιβεβαίωση της αγωνιστικότητας μας θα καταλήξουμε σε ένα αναπόφευκτο πισωγύρισμα στον καναπέ μας, πονεμένοι και ηττημένοι κατά κράτος. Πάντως το «γρηγορότερα, ψηλότερα, δυνατότερα» μπορεί να βρει επίσης άριστη εφαρμογή σε διάφορες δουλειές αλλά -εννοείται- και στο σεξ, με την προϋπόθεση όμως ότι στην συγκεκριμένη φάση το καλό σεξ δεν σημαίνει και... σχέση!

Εδώ αναγκαστικά, θα ανοίξω μια μικρή παρένθεση, αφού μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Κρόνου. Κι όταν η «Ωραία» συνδιαλέγεται με τον «Παππού» πρέπει μάλλον να αφήσουμε τις προσδοκίες μας στην άκρη, εκτός κι αν είμαστε μαζοχιστές. Το «κρυφό» τετράγωνο που σχηματίζουν δεν είναι για πολλά-πολλά, ενώ επιπλέον ενδέχεται να αποτυπωθεί και ως... πραγματικό ερωτικό τετράγωνο, από αυτά που, τουλάχιστον οι μισοί, το μαθαίνουν τελευταίοι.
Ανάλογες είναι και οι προδιαγραφές για τα οικονομικά, με τον Κρόνο να εξασκείται σε ποικίλες «τραβηχτικές»
Εξαίρεση ίσως σε αυτόν τον κανόνα της συναισθηματικής τε οικονομικής δυστοκίας, αποτελούν οι έμπειρες και δοξασμένες στρατιές των πενηντάρηδων (και άνω), αφού στην περίπτωση τους ο μπάρμπα Κρόνος όλο και κάποια χαρά-δικαίωση έχει να δώσει...
.

Όσον αφορά τα ζώδια, οι εκπρόσωποι των σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) έχουν τον πρώτο λόγο στα... τετράγωνα, τα μπερδέματα ή -φευ- τις απογοητεύσεις κι αν το ένστικτο τους δεν είναι καλό ας προτιμήσουν να αφιερώσουν τις πρώτες ημέρες του έτους στην -ελέω Κρόνου- επίκαιρη ερωμένη τους, την εργασία. Εκεί βέβαια δεν έχει σεξ με την συνήθη έννοια του όρου αλλά... από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα!

Καιρός είναι όμως να επιστρέψουμε στον Άρη και τα κατορθώματα του, με την βούληση μας να περιστρέφεται γύρω από το πως θα εκμαιεύσουμε την καλύτερη πλευρά του (μας).
Ας αφήσουμε λοιπόν τους πολέμους και τους καυγάδες σε αυτούς που τους αξίζουν κι ας αφιερωθούμε στον θεό της «καθαρής» ενέργειας, τιμώντας τον με τις σπονδές που κι εκείνος επιθυμεί. Ο Άρης πανηγυρίζει όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν από κατόρθωμα σε κατόρθωμα και πέρα από τις «κούπες» που μαζεύουν, τα ανταμείβει με ένα καλό συμβόλαιο παρακαταθηκών και δανείων για το μέλλον. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, πόσες φορές έχουμε διαβάσει και ακούσει τους τελευταίους μήνες το περιβόητο «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες». Έστω κι αν η όλη υπόθεση θυμίζει πια το «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο», πάντα θα υπάρχει η κρυφή ελπίδα της ανάκαμψης του φρονήματος. Εδώ που τα λέμε, ήταν κι αυτοί οι Ιταλοί που τα παράτησαν και μας έκοψαν το «αέρα» στη μέση...

Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών -Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι- είναι οι πρωτόκλητοι στις «αθλοπαιδιές» των ημερών, με τους πρώτους βέβαια να ικανοποιούνται σφόδρα από αυτόν τον έκτακτο μποναμά. Οι φάπες πέφτουν σύννεφο κι έχει πολύ πλάκα... Αλλά και αρκετοί Αιγόκεροι θα δώσουν τα ρέστα τους διοικώντας το πόπολο και επιβάλλοντας εξοντωτικές ποινές στους αντιφρονούντες. Είναι να μην ξυπνήσει ο αρχηγός!
Οι άλλοι δύο, ας πρόσεχαν...
Μαζί τους πάντως στον χορό της δράσης είναι και τινές εκ των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), όσες και όσοι δηλαδή έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 18η μοίρα του ζωδίου τους.

Όσο για τα τέσσερα σταθερά, ισχύει περισσότερο το «δουλειά, δουλειά, δουλειά» και το βέβαιο είναι πως έχουν τον τρόπο να μετουσιώσουν μια έμπνευση της στιγμής σε πλάνο δεκαετίας.

Εκείνο που πρέπει να θυμόμαστε άπαντες είναι ότι ο Άρης δεν συμπαθεί τους φυγόπονους, τους τεμπέληδες και φυσικά τους ειρηνιστές (τι είναι αυτό, τρώγεται;) φροντίζοντας να τους κάνει τον βίο αβίωτο. Δεν θέλεις δράση σου λέει; Πάρε μια ντουζίνα βαρβάρους και μπελάδες να πορεύεσαι, έτσι για το καλό...
Γιατί αν παρ' ελπίδα σκεφτούμε πως μπορούμε να λουφάξουμε, τότε το «θεριό» θα έρθει να μας συναντήσει αυτοπροσώπως, εξορίζοντας την ηρεμία μας στα πέρατα της οικουμένης. Εδώ το μυστικό είναι απλό και το έχει γράψει πριν από πολλά-πολλά χρόνια ο λατίνος Vegetius: "Si vis pacem, para bellum", δηλαδή, αν θέλεις ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο.
Ή αλλιώς... Rock me baby, rock me all night long!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved