Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 28 έως 31 Δεκεμβρίου

Πεδίο μάχης

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 28 έως 31 Δεκεμβρίου

Φίλες και φίλοι, καλή χρονιά κι ας μας πηγαίνουν κόντρα...

Η ανάγκη τα έφερε έτσι ώστε το παρόν Αστρολογικό δελτίο να είναι λιτό και συνοπτικό. Κι αυτό γιατί με τα όσα συμβαίνουν στους ουρανούς είναι κρίμα κι άδικο να... χαλαστούμε χρονιάρες μέρες.
Μια ματιά στα «SOS της εβδομάδος» αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι στους ουρανούς δεν καταλαβαίνουν από ωσαννά και ειρήνη επί της γης. Οι Ουρανοπλουτωναίοι και ο Άρης συγκροτούν μια μοναδική συμμαχία που σκοπό έχει να μας κλείσει σε ένα... δωμάτιο πανικού! Αυτοί απ' έξω κι εμείς από μέσα να αμυνόμαστε υπέρ βωμών και εστιών...
Μάλιστα, η συμμετοχή του Ερμή στο όλο σχήμα βοηθά τους «κακούς» να αποκτήσουν πρόσβαση ακόμη και στην πιο ασήμαντη καθημερινή δραστηριότητα μας.
Το πρώτο και κύριο λοιπόν είναι το να μην πάμε γυρεύοντας και να έχουμε γενικά τον νου μας, αφού τα «αίματα» μπορεί να ανάψουν ανά πάσα στιγμή, ενώ η πιθανότητα ενός ατυχήματος είναι εξαιρετικά αυξημένη.
Το θέμα όμως εδώ είναι ότι δεν αρκεί να προσέχουμε δεξιά-αριστερά και μπρος-πίσω. Όοοχι... Αυτά είναι τα ευκολάκια του Κρόνου.
Οι τωρινές συνθήκες απαιτούν ραντάρ και σόναρ ακριβείας για να τσεκάρουμε ψηλά κι από κάτω μας, γιατί από εκεί θα έρθουν οι οχτροί!

Η προσοχή και η αποφυγή όμως δεν είναι η μοναδική -ούτε απαραίτητα και η σωστή- λύση που έχουμε στην διάθεση μας. Το καλό το παλικάρι, ξέρει ότι οι συστάσεις του τύπου συγκρατηθείτε, να είστε ψύχραιμοι κλπ δεν έχουν νόημα όταν καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τους «βαρβάρους». Για ποιά ψυχραιμία μιλάμε παιδιά; Εκεί πρέπει να τους δώσεις μια και να τους στείλεις από κεί που 'ρθαν.
Άρα λοιπόν, μια καλή συμβουλή για το τελευταίο τριήμερο της χρονιάς είναι να είμαστε στις επάλξεις, ώστε να προλάβουμε την όποια «στραβή». Αν το σύμπαν μας θέλει μάχιμους ας του δώσουμε αυτήν την ικανοποίηση.
Εξ άλλου η εξολόθρευση των «κακών» και η ανατροπή των κακώς κείμενων, είναι ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε αυτές τις ημέρες -και δεν είναι λίγο...

Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) καλούνται πρώτοι να ελιχθούν αποτελεσματικά απέναντι σε όσα μπορεί να κάνουν την ζωή τους άνω-κάτω. Μαζί τους, ως υποψήφια θύματα τετελεσμένων γεγονότων, συνωστίζονται όσες και όσοι εκπρόσωποι των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 16η μοίρα του ζωδίου τους, ενώ στην ομάδα υψηλού κινδύνου ανήκουν και οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved