Κ. Λεφάκης: Πανσέληνος Δεκεμβρίου - Έρχονται εξελίξεις

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί το τι φέρνει η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στις 17/12, στον άξονα Διδύμων - Τοξότη

Κ. Λεφάκης: Πανσέληνος Δεκεμβρίου - Έρχονται εξελίξεις

Πανσέληνος: 17 Δεκεμβρίου 2013, 11:12 π.μ.

Πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων Τοξότη.

Στο φαινόμενο δεν συμμετέχουν ιδιαίτερα πλανήτες, αλλά μπορεί κανείς να πει ότι σχηματίζει αντίθεση ο Ερμής, σχετικά ευνοϊκή όψη ο Δίας και σχετικά δυσαρμονική όψη ο Άρης.

Αφορά το σταυρό των μεταβλητων ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και η επίδρασή της είναι χαρακτηριστική και διαβρωτική.

astrologoi-astrology-300x100

Θα φέρει και πάλι επεισοδιακές αλλαγές σε σχέσεις αισθηματικές και επαγγελματικές, θα αυξήσει αντιθέσεις και διαφωνίες, θα οξύνει προβλήματα και θα τονίσει εγκληματικότητα, θνησιμότητα και κάθε λογής ατυχήματα. Οι διαφωνίες κινδυνεύουν να πάρουν διάσταση, ενώ η εμπόλεμη συμπεριφορά θα είναι πιο έκδηλη. Θα επηρεαστούν πολλές προσωπικές σχέσεις ανθρώπων και θα υπάρξει αύξηση διαζυγίων και χωρισμών.

Γενικότερα η περίοδος θα είναι δύσκολη για τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, ενώ συμφωνίες που θα κλείσουν δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν σε μήκος χρόνου. Θα διατηρηθεί σύγχυση για θέματα όπως η παιδεία, η εκτέλεση της εξουσίας, η δικαιοσύνη και ο αθλητισμός.

Προβλήματα θα παρουσιάσει και ο καιρός ενώ στα οικονομικά προετοιμάζεται νέα εκδήλωση χάους.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved