Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 9 έως 11 Οκτωβρίου

Ζητείται τύχη

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 9 έως 11 Οκτωβρίου

Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει να ξεγλιστρήσουν χρήματα από την τσέπη σας, ενώ εσείς περπατάτε αμέριμνα και χαρωπά στο δρόμο προς το σούπερ μάρκετ. Ουσιαστικά πρόκειται για μεγάλο δράμα, που κορυφώνεται όταν βρεθείτε μπροστά στο ταμείο κι αρχίσετε να ξεφυσάτε αναψοκοκκινισμένοι....
-Μα που πήγε το πενηντάρικο, κάπου εδώ το είχα, συγγνώμην μισό λεπτό κι άλλα τέτοια αμήχανα, ενώ οι γύρω σας κοιτούν οι μισοί με οίκτο και οι άλλοι μισοί με καχυποψία.
-Τι θα γίνει κύριος, θα πάει μακριά η βαλίτσα; Έχουμε και δουλειές! Φωνάζει από την ουρά κάποιος ανυπόμονος...

Επτά στις δέκα, αυτός που φωνάζει είναι εκείνος που έχει βρει το πενηντάρικο σας, έκανε έξτρα καταδρομική στα ράφια και τώρα σπάει πλάκα με την κατάσταση. Αυτός είναι ο τυχερός κι εσείς ο διπλά άτυχος της υπόθεσης, αφού το απολεσθέν τραπεζογραμμάτιο δεν βρέθηκε στα χέρια ενός ευγενούς προσκόπου.

Με άλλα λόγια, όποιος βρίσκει κάτι -χρήματα, δουλειά, ευκαιρία, άντρα, νύφη- κάποιος άλλος το έχει χάσει κι εδώ έγκειται η ουσία των κοσμικών επιρροών του τριημέρου.

Από τη μια πλευρά, έχουμε εκείνο το τροφαντό τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, να μας γνέφει, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Η όψη σχηματίζεται με ακρίβεια το Σάββατο το απόγευμα, θα μας επηρεάσει όμως πιθανότατα από την Τετάρτη, βάζοντας αέρα στα πανιά μας.
Εδώ οι υποσχέσεις και οι προοπτικές περισσεύουν, χώρια που ο «Χοντρός» δεν το 'χει σε τίποτα να στήσει ένα γλεντάκι σε χρόνο dt. Βλέπετε η ευαίσθητη φύση του δεν αντέχει φτώχιες και μιζέριες, ούτε καν την φιλοσοφία του «εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί». Ο Δίας είναι πάντα πρόθυμος να μοιράσει και του πουλιού το γάλα στους τυχερούς δικαιούχους, αρκεί βέβαια να συμπεριφέρονται σαν βαθύπλουτοι κροίσοι. Κάτι τέτοιο έλεγε κι ο Ωνάσης ακούγοντας The Jupiter's Voice: Αν καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, όλες οι πόρτες θα ανοίξουν. Δεν έχει σημασία αν δανείστηκες για να κάνεις το κομμάτι σου, αν πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ούτε αν το θράσος σου ξεπερνά σε ύψος τα Ιμαλάια, τα λεφτά που ξοδεύεις δηλαδή, να είναι αλλουνού. Το αποτέλεσμα μετράει κι εδώ είναι που ο Δίας δικαιώνεται.

Θα μου πείτε δικαιολογημένα «κι αν δεν βγει το χαρτί του Χοντρού και φεσωθούμε τζάμπα μέχρι Δευτέρας Παρουσίας; Κι αν εκτεθούμε ανεπανόρθωτα και μετατραπεί ο θρίαμβος σε Δια-πόμπευση;» Ε, τότε αγαπητές και αγαπητοί μου δεν είστε γνήσια τέκνα του Δία, αφού ο εν λόγω κύριος απεχθάνεται κάθε είδους ανάλογους προβληματισμούς. Κάθε φορά που σκοντάφτει σε απαισιοδοξίες, ευθύνες, τύψεις κι ενοχές, τις υπερπηδά φτύνοντας τον κόρφο του. «Πτου, πτου, πτου, ποιός βλαξ άφησε έρμαια αυτά τα απολειφάδια του Κρόνου; Γρήγορα... Το βασίλειο μου για έναν αποδιοπομπαίο τράγο!»
Έτσι λοιπόν, αν δεν τον πιστεύετε, αν δεν είστε έτοιμοι να γίνετε θυσία για πάρτη του, εγκαταλείποντας κάθε ίχνος τσίπας, αρχών και μέτρου, τότε μην μπαίνετε καν στον κόπο, αφού σίγουρα θα υπάρξουν ικανότεροι από εσάς.

Τα ζώδια που καλούνται πρώτα να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες του Δία -κι ο Θεός βοηθός- είναι βέβαια τα τέσσερα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) οι εκπρόσωποι των οποίων θα πρέπει να κερδίσουν τις εντυπώσεις, έχοντας όμως το μυαλό τους και στην ουσία. Γιατί αν παρ' ελπίδα παρασυρθούν από υποσχέσεις και ξανοιχτούν εκεί που δεν φτάνουν, τότε το ρεζιλίκι το έχουν σίγουρο...
Εξαιρούνται φυσικά οι έχοντες γερό «δόντι», που ότι κι αν πράξουν θα πέσουν -ως συνήθως- στα μαλακά και οι κατ' επάγγελμα τυχεροί, που κάτι τέτοιες ημέρες μαζεύουν σωρηδόν τα απολεσθέντα «πενηντάρικα» των άλλων.

Ακολουθούν επίσης μερικοί «μεταβλητοί» που ελέω αστρικού Δία έχουν θρονιαστεί για τα καλά στο στρατόπεδο των Τυχερών, τρώγοντας και πίνοντας. Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 25η μοίρα του ζωδίου τους, είναι οι έξτρα ευνοούμενοι, με όλα πληρωμένα και τα σκυλιά δεμένα.

Όμως αγαπάει ο Θεός τον Δία, αγαπάει και τον Κρόνο. Και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε αυτές τις ημέρες εκτός από την κολεγιά Ήλιου-Δία να έχουμε κι άλλη μια «κρυφή», γι' αυτό και πονηρή, του Ήλιου με τον Κρόνο.
Συγκεκριμένα ο τροπικός Ήλιος πέφτει στις δαγκάνες του αστρικού Κρόνου στο Ζυγό, στήνοντας μεθοδικά το έτερο στρατόπεδο, αυτό των... Άτυχων!

Εδώ οι πρωταγωνιστές είναι οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), που αυτήν την περίοδο έχουν τον «Παππού» για σημαία τους, συλλέγοντας εμπειρίες για την ψυχή της μάνας τους. Εργασία και χαρά, με τα λάθη και τις συνεργασίες να απαγορεύονται διά ροπάλου... Η κλασική Κρόνια συνεργασία συνίσταται σε αυτόν που παίρνει επάνω του όλες τις ευθύνες και -προκαταβολικά- το φταίξιμο και στον άλλον που κάθεται αραχτός, μαζεύοντας -επίσης προκαταβολικά- όλο το «χαρτί». Κι επειδή η όψη δεν αναφέρεται τόσο στην διάθεση μας όσο σε γεγονότα, αν τυχόν «αμαρτήσουμε», τότε αργά ή γρήγορα θα πέσουν και οι ποινές...

«Καμπανάκι», κτυπά λοιπόν για τα σταθερά, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να κτυπήσει μια... καμπάνα να, μετά συγχωρήσεως για τινές εκ των υποτιθέμενα ευνοούμενων του άλλου στρατοπέδου. Οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 17η μοίρα του ζωδίου τους, θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, μήπως και το «παράθυρο» που ανοίγει στην ζωή τους, είναι τελικά ο εναλλακτικός δρόμος για την κόλαση.

Όσο για τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), αυτοί τώρα ζουν τον μύθο, τον έρωτα ή την νιρβάνα τους, έχοντας περιπέσει σε κατάσταση Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Όλα είναι ωραία, όλα είναι πρίμα, κάτι απόλυτα λογικό από την στιγμή που δεν βλέπουν και δεν ακούνε οτιδήποτε θα μπορούσε να τους χαλάσει τη ζαχαρένια... Ευτυχείτε, λοιπόν!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved