Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Έτσι λοιπόν έχουμε τις Mainstream αλλά και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα μας. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης μας. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία μας.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμοζόμαστε κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

________________________________________________________________

Από Παρασκευή σε Πέμπτη (4 έως 10/10)

Σχετικά λίγες είναι οι όψεις του επταημέρου, με τον Ερμή και τον Κρόνο να είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές. Σχηματίζουν μάλιστα και μια σύνοδο μεταξύ τους (την Τρίτη), η οποία σίγουρα δεν θα περάσει... απαρατήρητη από τις ζωές μας. Το Σάββατο τα ξημερώματα βέβαια, έχουμε και την Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, που δεν είναι διόλου εύκολη, προδιαγράφοντας μεταξύ άλλων σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Την Δευτέρα τα ξημερώματα ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα (Σκορπιός-Αιγόκερως).

Mainstream: Έρευνα, αποκάλυψη υπόγειων διαδρομών. Εκμυστηρεύσεις, σημαντικές πληροφορίες για την δράση και τις προθέσεις δικαίων και αδίκων. Τακτοποίηση, ξεκαθάρισμα αντικειμένων. Ταινίες θρίλερ ή μυστηρίου. «Μαύρο» χιούμορ.
SOS: Έμμονες ιδέες. Απαισιοδοξία, καταστροφολογία. Υπονομευτικές πρακτικές, κατασκοπία, παρακολούθηση. Επικοινωνιακό μπλακ άουτ, τεχνικά προβλήματα. Απώλεια εγγράφων ή αρχείων.

Αργότερα την ίδια ημέρα έχουμε κι ένα τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα (Σκορπιός-Ιχθύες), όψη που συμβάλλει σε μια εσωστρέφεια ή σε μια ενασχόληση με τα του οίκου μας.

Mainstream: Συναισθηματική νοημοσύνη. Αναμνήσεις, στροφή στο παρελθόν. Επανάληψη μιας ακολουθίας πραγμάτων, deja vu. Συνάντηση ή επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ενασχόληση με το σπίτι ή τη διαμόρφωση ενός κλειστού χώρου. Ιστορία, Αρχιτεκτονική, Μυθολογία. Ένα συμβόλαιο για ακίνητα. Μια συγκέντρωση σε σπίτι.
SOS: Μπλοκάρισμα του μυαλού, αδυναμία λήψης μιας σημαντικής απόφασης. Άσκοπη παρελθοντολογία.

Την Τρίτη, ο Ερμής συναντά τον Κρόνο στον Σκορπιό, δυσχεραίνοντας όσο να 'ναι την επικοινωνία μας. Επιπλέον, σε ότι κάνουμε επιβάλλεται να έχουμε μαζί μας κάθε νόμιμο έγγραφο, ενώ καλό είναι να περιοριστούμε σε εντελώς αναγκαίες αγορές.

Mainstream: Σύνεση, προνοητικότητα. Οργάνωση, ταξινόμηση, καταγραφή. Μια λεπτομερής εργασία. Επιτυχημένες εξετάσεις, δικαίωση μιας πρότερης επιλογής. Συναντήσεις κι επαφές με άτομα μιας... κάποιας ηλικίας. «Κάθε εμπόδιο για καλό». Ένα επαγγελματικό ταξίδι.
SOS: Καθυστέρηση, μπλοκάρισμα. Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Ξεροκεφαλιά δογματισμός. Υπερβολική εσωστρέφεια, απαισιοδοξία, κατάθλιψη. Τεχνικά προβλήματα, ελλείψεις υλικών και εξαρτημάτων. Αναγκαστική σύναψη μιας συμφωνίας. Αποτυχία ή απόρριψη εξ αιτίας της έλλειψης τυπικών προϋποθέσεων. Τιμωρία, ποινή, πρόστιμο. Αγορά ελαττωματικών προϊόντων. Στρίμωγμα, «τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι».

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (Τοξότης-Ιχθύες).

Mainstream: Ρομαντισμός, ονειροπόληση, αίσθηση ευτυχίας. Χαλάρωση, ύπνος. Μια πλατωνική ή απομακρυσμένη σχέση. Κεριά, αρώματα, βότανα, φυσικά καλλυντικά. Απόκρυψη αδυναμιών, μακιγιάζ. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Εξιδανίκευση, όραμα. Προσφορά σε πάσχοντες, φιλανθρωπία. Βροχή. «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου».
SOS: Αποπλάνηση, συναισθηματική παραπλάνηση. «Βρέθηκε σε αδύνατη στιγμή». Μια σχέση που δεν μπορεί να λειτουργήσει στην πράξη. Αφέλεια, απιστία. Παρασιτισμός, μύκητες, μούχλα. Χρήση ουσιών.

Τέλος, την Πέμπτη ο τροπικός Ήλιος κάνει σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο στο Ζυγό, κλείνοντας με εμφατικό τρόπο ένα επταήμερο διορθωτικών κινήσεων και περιορισμών. Καλό είναι να μην ξεκινήσουμε κάτι σημαντικό, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των όποιων ελλειμμάτων μας ή την αναγκαία ρύθμιση εκκρεμών υποθέσεων.

Mainstream: Εκούσιες περικοπές, πνεύμα λιτότητας. Ξεκαθάρισμα καθηκόντων και υποχρεώσεων. Επιτυχία ύστερα από εξετάσεις ή μια δοκιμασία. «Σκληρός ο νόμος αλλά νόμος».
SOS: Περιορισμός, απαγόρευση, αδιέξοδο. Ανεπάρκεια, απόρριψη, έλλειψη τυπικών προσόντων. Μια οικονομική συμφωνία ή συνεργασία με προβλήματα. Άτυχες αγορές ή επενδύσεις. «Δανεικά κι αγύριστα». Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. «Με το ζόρι παντρειά».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved