Αστρολογική επικαιρότητα, 2/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 2/10

Νέα σειρά στους τηλεοπτικούς δέκτες

Οι συνομιλίες μεταξύ των χρυσαυγιτών που κατέγραψε το βαλιτσάκι της αντιτρομοκρατικής έχουν γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Μια νέα καθημερινή σαπουνόπερα έχει αρχίσει στα ελληνικά κανάλια, «Το μινόρε της Χρυσής Αυγής». Η απόδοση βέβαια των διαλόγων είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Ο Ποσειδώνας, ως πλανήτης της υποκριτικής και της φυγής, μπορεί να μην προσφέρει πολλά στην ερμηνεία των εκφωνητών, στον αποπροσανατολισμό όμως της προσοχής παίρνει άλφα με τόνο. Ο διελαύνων Ποσειδώνας βρίσκεται στην τρίτη μοίρα (που σχετίζεται με το ζώδιο των Διδύμων ενημέρωση) και στον ένατο οίκο τη Ελλάδας (24/7/1974) που σχετίζεται με τα ΜΜΕ....

Άρτος και θεάματα

Η τηλεόραση, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αποτελεί την πιο φτηνή «πλανεύτρα» που σε αποκοιμίζει και σε αποπροσανατολίζει την ώρα που τα σημαντικά και τα σπουδαία ψηφίζονται κάτω από τη μύτη σου. Εδώ πάλι με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στον 9ο της Ελλάδος «περίεργοι» νόμοι και «σιωπηρά» διατάγματα είναι αναμενόμενα. Παράλληλα, η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι σταθμός τόσο για τα πολιτικά όσο και τα ποινικά χρονικά. Για πρώτη φορά στα Ελληνικά και Πανευρωπαϊκά χρονικά ηγεσία ενός κοινοβουλευτικού κόμματος συλλαμβάνεται και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Για αυτή την πρωτοτυπία ευθύνονται οι διελαύνοντες Ουρανός (πρωτοφανή υπόθεση) και Πλούτωνας (κατηγορία εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Ερμή/Κρόνου της Ελλάδας (δικαστικές αποφάσεις).

Και μια αστρολογική επιβεβαίωση

Στις 11/6/2013 στην αστρολογική συμβουλή της ημέρας σχολιάζοντας το ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου κάθισε στο σκαμνί της δικαιοσύνης όπως πριν από 22 χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου είχαμε γράψει ότι «...Ουρανός και Πλούτωνας είναι στο μεσοδιάστημα ΕρμήΚρόνου της Ελλάδας όπως πριν από 22 χρόνια. Πολύκροτες δίκες και ειδικά δικαστήρια στα προσεχώς της μεγάλης πολιτικής οθόνης Art (os) & Theamata.».




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved