Αστρολογική επικαιρότητα, 29/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 29/9

Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσην – Ο εμφύλιος έχει ξεκινήσει

Η φράση αυτή είναι από το διάγγελμα της 21η Απριλίου και ειπώθηκε δια στόματος Γεωργίου Παπαδόπουλου. Την έχουμε επικαλεστεί το παρελθόν για να αποτυπώσουμε με λέξεις τις αστρολογικές επιρροές και η ανάρτηση της ΚΕΕΔ προς αυτή την κατεύθυνση κλείνει. Λένε με Ουρανοκρόνιο στυλ «παραιτηθείτε ειδάλλως υπάρχει πρόβλημα». Η εισαγγελέας πρωτοδικών κάλεσε τους υπευθύνους για προανάκριση. Πάμε για πραξικόπημα; Δηλαδή για κατάλυση της δημοκρατίας; Έχουμε όμως δημοκρατία; Εν πάση περίπτωση εσείς κάνετε ένα τσεκ στο πρωτοδικείο για την εγγραφή σας στους εκλογικούς καταλόγους.

Άλλος για ομαδική παραίτηση;

Ο Ζυγός Σύλβιο Μπερλουσκόνι ως άλλος Μιχαλολιάκος πάει να ρίξει την κυβέρνηση στην Ιταλία. Οι γερουσιαστές και οι βουλευτές θέλουν να τον ακολουθήσουν διότι ο Συλβιο για την Ιταλία είναι μια φιγούρα αντίστοιχη του Ελ Σιντ. Με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να «χτυπούν» τον Ερμή του στην 9η μοίρα, οι πολιτικές αναταραχές που θα προκαλέσουν οι επιλογές τους θα επηρεάσουν όχι μόνο την Ιταλία άλλ όλο την Ευρώπη.

Αν γίνουν εκλογές θα είναι δημοψήφισμα

Έτσι είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με Σελήνη και Αφροδίτη στον ανατρεπτικό Υδροχόο. Αυτά όμως για την Ελλάδα είναι πολύ «προχώ» αφού το τελευταίο δημοψήφισμα το έκανε μια Χούντα. Όσο για τα δύο άκρα, ο κύριος Σαμαράς, θα μίλαγε αν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή δεν πήγαιναν σφεράδην απειλώντας την πολιτική του καρέκλα; Βέβαια οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση κλείνει την ψαλίδα και ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Αναρωτιέμαι που στο καλό κάνουν τις δημοσκοπήσεις; Μήπως, στα βλάχικα, στη βάρη και στη Χασιά που βρίσκονται οι χασαποταβέρνες;




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved