Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 24 έως 27/4

Η Σελήνη στον Υδροχόο. Νερό στον μύλο της διαφορετικότητας
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 24 έως 27/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

Η Σελήνη στον Υδροχόο

Η μυστήρια γυναίκα μετά το πρόσφατο διήμερο των Παθών και μη μπορώντας να συμμετέχει στο χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, χτυπάει αποφασιστικά την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου για να γιορτάσει την δεύτερη Ανάσταση, σήμερα 24/4 στις 20:58.

Με την επιρροή του εξαγώνου με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 1:40 το πρωί της 25/4, η πρόθεσή της είναι ενάντια προς κάθε πεσιμιστική διάθεση, προσπαθώντας να ανατρέψει το παρατεταμένο πένθιμο κλίμα, έστω και καθυστερημένα.

Στις 5:47 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ήλιο σκοπεύει να ιντριγκάρει την πρόθεση, θυμίζοντάς μας την πρόσφατη εσωτερική μας κρίση.

Στις 6:13 όμως, το εξάγωνο με την Αφροδίτη επισκιάζει κάθε αρνητική σκέψη, γεμίζοντάς μας με αισιοδοξία και τάσεις καλλιτεχνικής ενασχόλησης. Έχουμε ανάγκη να ξεδώσουμε και να απαλλαχθούμε από το σαράκι που, είχε εισχωρήσει στα επιπλωμένα μας συναισθήματα.

Αυτή η όψη από τα συγκεκριμένα ζώδια, λειτουργεί σαν σφουγγάρι, που αφομοιώνει όλα τα αρνητικά συναισθήματα, αποβάλλοντάς τα με ταχυδακτυλουργικό στύψιμο.

Στις 20:47 το τρίγωνο με τον Κρόνο μας βοηθάει ουσιαστικά στο να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να τον κρίνουμε χωρίς περιττές ενοχές, που δεν βοηθούν πλέον στην καινούργια πορεία που θέλουμε να χαράξουμε.

Το εξάγωνο με τον Ερμή που ακολουθεί στις 22:26, μοιάζει σαν μια κουταλιά μέλι σε έναν καταπονημένο λαιμό, που η ευεργετική του επίδραση βοηθά στην ομιλία και στην διασαφήνιση των καταστάσεων.

Η ημέρα γενικότερα θα είναι η πιο ενδεικτική πυξίδα προς την επιθυμητή κατεύθυνση, υποσχόμενη ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Στις 26/4 στις 9:12 το πρωί, το εξάγωνο με τον Άρη ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη πράττοντας αφοπλιστικά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των άλλων.

Πολύ καλό διάστημα για να διεκδικήσουμε και να δημιουργήσουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στις 14:27 το εξάγωνο με τον Δία υπογράφει την επιτυχία, δίνοντας την αίσθηση πως τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς λόγο και πως η γενναιοδωρία της ψυχής αποφέρει πολλά περισσότερα από την μνησικακία του μυαλού.

Η μέρα θα εξελιχθεί σε ένα ψυχολογικό ξεφάντωμα, που το κέφι θα προέρχεται από την πραγματική χαρά και όχι από ένα καταναγκαστικό ξέσπασμα.

Στις 27/4 στις 7:58 το πρωί, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς, για να μας δώσει την ευκαιρία να ισορροπήσουμε από τις ακραίες συναισθηματικές διαθέσεις των τελευταίων ημερών και να ονειροπολήσουμε επαρκώς και δικαίως.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved