Αστρολογική επικαιρότητα, 27/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 27/9

ΚΕΕΔ, αν μη τι άλλο έγινε γνωστή!

Το κοινωνικό-πολιτικό πεδίο βρίσκεται σε αναβρασμό διόλου τυχαία αστρολογικά. Όπως έχουμε γράψει από το Σεπτέμβριο ξεκινά ένα τρίμηνο φωτιά. Οι εξελίξεις απρόβλεπτες και εν δυνάμει ανατρεπτικές. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η ανακοίνωση της ΚΕΕΔ έγινε αιτία για να δέχομαι ένα βομβαρδισμό τηλεφωνημάτων με ένα και μόνο ερώτημα. Θα γίνει πραξικόπημα; Με τον Ουρανό στον Κριό που υποδηλώνει εκτροπές και ανατροπές από στρατιωτικά καθεστώτα είναι δικαιολογημένη η ανησυχία. Ωστόσο, η απάντηση μου είναι αναμφίβολα ότι το πολιτικό σκηνικό θα δεχθεί αναταράξεις και δεν αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο. Όμως ο Ουρανός δρα ξαφνικά δεν προειδοποιεί, κατ' επέκταση τα πραξικοπήματα γίνονται δεν προαναγγέλλονται.

Αποζημίωση ύψους δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων ζητά η οικογένεια του Michael Jackson

Ο Κρόνος είναι στο Σκορπιό και η οικογένεια του βασιλιά της pop ζητά αποζημίωση ενός έως δύο δισεκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία AEG Live. Την κατηγορούν ότι είναι συνυπεύθυνη για το θάνατο του καλλιτέχνη και ζητούν να αναπληρωθεί το χρηματικό ποσό που θα κέρδιζε ο Jackson εάν είχε κάνει την περιοδεία. Ο Michael Jackson λίγο πριν πεθάνει είχε φτάσει να χρωστά μισό δισεκατομμύριο, το σπίτι της μητέρας του ήταν κοντά στη κατάσχεση και η οικογένεια πέρα από συντετριμμένη από το χαμό του βρίσκεται και «χρεωκοπημένη» και με πολλά προβλήματα.

Πώς βοηθά την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα;

Με τον προοδευμένο Ποσειδώνα σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο της Ελλάδος ακόμα και κάποιες προσπάθειες του διελαύνοντα Δία στον Καρκίνο για ανάδειξη των τοπικών προϊόντων δεν θέλει πολύ να σκοντάψουν στα συμφέροντα των εταίρων. Ο λόγος στην προκειμένη για το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα για τα οποία δεν θα αναφέρεται πλέον η χώρα προέλευσης σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας (;) Θανάση Σκορδά. Δηλαδή, αν προτιμάμε τα Ελληνικά αντί των Γερμανικών ή των Ολλανδικών είναι κακό ή εθνικιστικό (το έχω ακούσει κι αυτό); Όχι, αλλά είναι πολλά τα λεφτά. Και κάποιοι φροντίζουν να κατακερματιστεί και η εναπομείνασα κτηνοτροφία μετά τη διάλυση της ελληνικής βιομηχανίας και της οικονομίας στο σύνολο της.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved