Αστρολογική επικαιρότητα, 26/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 26/9

Προσλήψεις σε συνθήκες πλήρους φτωχοποίησης

Με τη Σελήνη στους Διδύμους τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, όσα έχουν λήξει την απεργία, πιάνουν δουλειά. Ξεκινούν από σήμερα και ως τις 11/10 οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Δημόσιο. Με σύμβαση εργασίας για πέντε μήνες, με μισθό εξαθλίωσης και το 8ωρο να θυμίζει όνειρο θερινός νυκτός. Ο διελαύνων Ουρανός σε τετράγωνο με τον Κρόνο κυβερνήτη του 6ου (εργασία, συνθήκες διαβίωσης) ενθυμίζει ότι ο αγώνας της Πρωτομαγιάς για τη διεκδίκηση του 8ώρου και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας εξακολουθεί να είναι επίκαιρος.

Σε διάλυση με έντονη την οσμή της διαπλοκής

Στους παλμούς της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε στους Ιχθύες και του παρασκηνιακού Ποσειδώνα ζητήματα με φάρμακα, νοσοκομεία, λαθραία τσιγάρα, αμαρτωλούς αστυνομικούς και τοξικές ιδέες βρίσκονται στην επικαιρότητα. Συγχρόνως, κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες και όχι μόνο να ξεπλύνουν μίζες μέσω ναυτιλιακών μετοχών. Ξέρω δεν το πιστεύετε γιατί στη χώρα της διαφάνειας όσο πιθανόν είναι ένας γιατρός να γράψει σαλπιγγογραφία σε πεθαμένο άλλο τόσο είναι οι πολιτικοί της να ψηφίζουν προκλητικά χαριστικές διατάξεις υπέρ τους. Ή μήπως και τα δύο είναι εξίσου πιθανά; (ρητορική η ερώτηση)

Για να μπεις στο νοσοκομείο πέρασε μια βόλτα από την εφορία

Συμμετοχή 25 Ευρώ θα επιβάλλεται από την 1/1/2014 για την εισαγωγή σε δημόσια νοσοκομεία. Σε μέλλοντα χρόνο θα θεσπιστεί πλαφόν με βάση εισοδηματικά κριτήρια. Στο νοσοκομείο θα πηγαίνουμε με το εκκαθαριστικό ή θα έχουν online σύνδεση με το υπουργείο οικονομικών; Όπως δήλωσε ο Υπουργός Υγείας και Σκορπιός, Άδωνις Γεωργιάδης το μέτρο δεν ήταν απαίτηση της Τρόικας. Σε παρελθόντα χρόνο ο προκάτοχός του το πρότεινε, η βουλή το ενέκρινε και τώρα έτσι απλά το εφαρμόζουν. Είναι νομότυποι. Αν και με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στον 9ο οίκο της Ελλάδας ό, τι φαίνεται νόμιμο δεν σημαίνει και ότι είναι.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved