Αστρολογική επικαιρότητα, 21/9

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 21/9



Πανικός στην κυβέρνηση και στην κοινωνία.

Η δολοφονία του μουσικού χιπ – χοπ Παύλου Φύσσα πυροδότησε καταστάσεις και άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Αν διαβάσετε τι γράφαμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Σεπτεμβρίου θα διαπιστώσετε ότι είχαμε γράψει για απώλεια ατόμου με ιδιαίτερη προβολή ενώ στους Χρησμούς Σεπτεμβρίου γράφαμε ότι η χώρα θα γίνει πάλι έκτακτο δελτίο.

Κάλεσμα για ενότητα ή για διχασμό

Ο κύριος Σαμαράς επί πολλούς μήνες εκφράζει τη θεωρία των δύο άκρων σε μια προσπάθεια να φαίνεται η Ν.Δ το κέντρο και να επιτυγχάνεται πόλωση. Αν και τα λόγια του είναι περί ενότητας οι πολιτικές που ακολουθεί επιτυγχάνουν το ακριβώς αντίθετο. Η πολιτική της εθνικής ταπείνωσης, της πείνας και της εξαθλίωσης, της μη τήρησης του συντάγματος που εφαρμόζει, όπως και οι τελευταίες κυβερνήσεις είναι που οδήγησαν σε μεγάλα ποσοστά τη Χρυσή Αυγή. Ο Δίας στον πρώτο οίκο της Ελλάδος γιγαντώνει τις καταστάσεις ενώ ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει ο δρόμος της λιτότητας και της εθνικής αναξιοπρέπειας οδηγεί σε ανατροπές και ακρότητες στο πολιτικό σκηνικό.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Στη Γερμανία ο ναζισμός εκτοξεύθηκε, επειδή ο εμφανιζόμενος ως κεντρώος, Καγκελάριος Μπρούνιγκ, ακολούθησε μια σκληρή οικονομική πολιτική που δημιούργησε 5 εκατομμύρια ανέργους, εγκληματικότητα και αυτοκτονίες ενώ είχε φτάσει να θεωρεί δημοκρατία το να κυβερνά με διατάγματα. Ύστερα από δύο χρόνια λιτότητας και έναν ασφυκτικό διεθνή έλεγχο οι Γερμανοί ήταν πια πρόθυμοι να κυβερνηθούν από οποιοδήποτε άλλον, εκτός από τους πολιτικούς της «δημοκρατικής λιτότητας». Έτσι, στις εκλογές του 1932 ψήφισαν τους ναζί (που από μια μικρή κομματική δύναμη είχε γίνει πλέον ισχυρή) και τους αριστερούς. Να θυμίσουμε ότι τότε -όπως και τώρα- ο Ουρανός βρισκόταν στον Κριό.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved