Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/9 έως 11/9

Σελήνη στο Σκορπιό – Ένα θεσπέσιο φαγητό με δεμένα χέρια

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/9 έως 11/9

Αφήνοντας τις καρδιές άλλες άδειες και άλλες γεμάτες, η Σελήνη περνάει στο Σκορπιό, σήμερα 9/9 στις 4.44 το πρωί, σαν μια ταινία που η πλοκή της βασανίζει μέχρι το τελικό αίσιο αποτέλεσμα.

Στις 11.10 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με γαλήνια διάθεση που μας συνοδεύει ως το αργά το μεσημέρι. Στις αποφάσεις μας θα υπάρχει έμπνευση, κάνουμε ανθρωπιστικές σκέψεις και κινήσεις, ενώ η φαντασία μπορεί να μετατρέψει την πεζή καθημερινότητα σε ευχάριστη διαδικασία.

Στις 6.58 το απόγευμα όμως, η σύνοδος με τον Κρόνο και 10' αργότερα η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, επηρεάζουν από αργά το μεσημέρι ως το βράδυ με αιφνίδιο τρόπο.
Τα κίνητρα υπάρχουν γύρω μας και μάλιστα άφθονα, αλλά ο χειρισμός των καταστάσεων γίνεται δύσκολος από τον έντονο εκνευρισμό που αισθανόμαστε.
Τις ώρες αυτές πρέπει να μην ανακινείται τίποτα που να δημιουργεί προκλήσεις, φιλονικίες, λογομαχίες, διαφωνίες και τσακωμούς.

Στις 8.49 το βράδυ η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον Πλούτωνα μας κάνει να στεκόμαστε σε σκέψεις, εμμονές και διαδικασίες, προσπαθώντας να τις προσεγγίσουμε από μια πιο ψυχική πλευρά.
Το βράδυ για πολλούς θα είναι έντονο ερωτικά, με παθιασμένες ανάγκες και ενισχυμένες απαιτήσεις.


Στις 10/9 στις 8.18 το πρωί η αρμονική όψη με το Δία και λίγο αργότερα στις 11.50 η αρμονική όψη με τον Ήλιο, καθιστά την ημέρα, ειδικά από το πρωί ως αργά το μεσημέρι, ιδανική για την ψυχολογία μας.
Η αισιοδοξία, η τάση να τακτοποιήσουμε όλες τις εκκρεμότητες, η υπερτίμηση των δυνάμεών μας, οι επενδυτικές μας διαθέσεις, έρχονται στο προσκήνιο αρκεί να μην υποτιμήσουμε τα πραγματικά μας προβλήματα, παρά μόνο να τα διευκολύνουμε.


Στις 11/9 στις 9.36 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη έλκοντάς μας σαν μαγνήτης σε μια ασταμάτητη δράση.


Σκορπιοί ,Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι φροντίστε στις 9/9 να μην παγιδευτείτε σε συμπεριφορές που θα μετανιώσετε.

Ιχθύες, Παρθένοι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, κάντε ότι σας κάνει να νιώσετε αγαλλίαση μέσα σας. Σταθείτε δίπλα σε όσους σας έχουν ανάγκη.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, όποιος τολμάει νικάει λέει η ρήση και εσείς την κάνετε έμβλημα και προχωράτε ακάθεκτοι αυτό το διήμερο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved