Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/9

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 3/9



Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Χρόνια Πολλά! 3 του Σεπτέμβρη σήμερα και το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ έχει γενέθλια. Ευχόμαστε μακροημέρευση (δύσκολο), αύξηση των ποσοστών (αδύνατον) και με νέο πρόεδρο (το μόνο σίγουρο). Και εν καιρώ, κατά πολλούς, προεκλογικής περιόδου να δύο πράγματα χρειάζεται να θυμάστε: που να βάζετε την ψήφο και την υπογραφή σας.

Για να περάσουμε όμως στις τρέχουσες εξελίξεις. Η Ελλάδα μπαίνει σε μια κρίσιμη περίοδο με αναταραχές στο εσωτερικό της και την ημερομηνία 14/9 να τείνει να είναι καταλυτική. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου στις 9/9 και η ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα στα μέσα του μήνα δείχνει ότι η Ελλάδα το καλύτερο που θα είχε να κάνει είναι να αρνηθεί να βοηθήσει τον Ομπάμα όσον αφορά στην επέμβαση στη Συρία. Δεν επιτίθεται το ΝΑΤΟ αλλά κάποιες χώρες του ΝΑΤΟΥ έχουν αυτή την πρόθεση και αυτό σε καμία περίπτωση δεν την υποχρεώνει να τις στηρίξει. Πέρα από το μεταναστευτικό «τσουνάμι» που η πληγμένη οικονομία της Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει είναι πιθανές μεγάλες αναταραχές από τους μετανάστες και πρόσφυγες ενάντια σε αποφάσεις που θα πλήττουν την πατρίδα τους. Σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς η Ελλάδα δεν φαίνεται να είναι παράγοντας σταθεροποίησης, αντίθετα οι αστρολογικοί δείκτες δείχνουν ότι αν αρχίσουν και πέφτουν βόμβες και πύραυλοι από τα εδάφη της τότε θα φέρει την φωτιά της αποσταθεροποίησης στην Ευρώπη. Τουλάχιστον, έτσι θα την κατηγορήσουν. Από πέρσι τον Ιούλιο Γερμανία και Γαλλία φρόντισαν να γίνει τροποποίηση της συνθήκης του Σένγκεν όσον αφορά στις χώρες τους ώστε να έχουν δικαίωμα να κλείσουν τα σύνορα τους ανά πάσα στιγμή. Καθαρά και ξάστερα λοιπόν πήραν μέτρα για το θέμα της Συρίας.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Άρης = Ποσειδώνας / Άδης = Βόρειος Δεσμός / Απόλλων = Απόλλων / Ποσάιντον

Ναυμαχία. Πολεμικά Σκάφη. Καταστροφή που συνδέεται με το ύδωρ. Θέματα που αφορούν τις ελεύθερες εμπορικές δραστηριότητες. Ενασχολήσεις με ανθρώπους που κουβαλούν τα ίδια μυαλά.

Συμβουλή

Τρίτη και με τον Άρη που εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη μέρα στο ζώδιο του Λέοντα υπάρχει η τάση να δείξετε ενδιαφέρον για ενασχολήσεις που σχετίζονται με το πώς θα γεμίσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας, με κάθε τύπου «ενάρξεις» που αφορούν δραστηριότητες και ενδιαφέροντα των παιδιών όπως αθλητικούς αγώνες. Επαγγελματικά, για να έχετε επιτυχία χρειάζεται να μην είστε ετερόφωτοι αλλά αυτόφωτοι ενώ ερωτικά όσο πιο γενναιόδωροι τόσο πιο καλά.
Αποφύγετε:
Να ανεβείτε στο καλάμι. Να αρνηθείτε να αναλάβετε κάτι μόνοι σας. Να μην κάνετε κάτι για να διασκεδάσετε.
Οπωσδήποτε:
Δείξτε αγάπη. Χειροκροτήστε ό, τι σας αρέσει. Ακούστε την καρδιά σας. Έχετε φιλοδοξίες. Κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια ευγενική καρδιά, όπως ο ήλιος, δείχνει το μεγαλείο της όταν είναι στο πιο χαμηλό σημείο.» Philip Sidney

Το τραγούδι της ημέρας: Το λέει η καρδιά μας – REC

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.




*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;


Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved