Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/8 έως 21/8

Σελήνη στον Υδροχόο – Η Πανσέληνος του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/8 έως 21/8

Αέρας ανανέωσης σαν βοριάς που καθαρίζει την ομίχλη πνέει το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 19/8 στις 7.07 το πρωί, προετοιμαζόμενη για την εντυπωσιακότερη ολόγιομη φάση της.

Στις 12.20 το μεσημέρι η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί ως το απόγευμα, μας κάνει ιδιαίτερα συντροφικούς, ενώ το διάστημα είναι ιδανικό για προσωπικό καλλωπισμό με υψηλή αισθητική και εκκεντρικές προσθήκες. Η διάθεση για ευχάριστες συναντήσεις, περιποιήσεις σώματος, αγορές, βόλτες, διακοσμήσεις , διαμόρφωση του χώρου μας και εκφράσεις αγάπης, είναι έντονη.

Στις 5.10 το απόγευμα η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο κλείνει την ημέρα με την αμφιβολία του αν πράξαμε σωστά, αν κάνουμε καλά όσα κάνουμε, παίρνοντας τη μορφή αγωνίας για το τι θα πουν οι άλλοι και αν τους αρέσουν όσα βλέπουν πάνω μας και γύρω τους.


Στις 20/8 στις 2.36 το πρωί η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ καθησυχάζει την αγωνία πολλών, λόγω της απελευθερωτικής της επίδρασης, που δεν αφήνει τις έγνοιες και τις ανασφάλειες να εισχωρήσουν σε επικίνδυνα τοιχώματα του μυαλού και της διάθεσης.

Η μέρα κυλάει με ανατρεπτική διάθεση, η οποία μας προτρέπει συνεχώς σε διαφοροποιήσεις του μυαλού προς κάθε κατεύθυνση.

Στις 9.18 το βράδυ η αντίθεση με τον Ερμή που επηρεάζει από το απόγευμα, μας κάνει να θέτουμε προτεραιότητες, φουντώνοντας τη διάθεση για συζητήσεις και συνευρέσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Το βράδυ αυτό ο oυρανός λάμπει από το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, η οποία κορυφώνεται στις 21/8 πλέον στις 4.45 το πρωί με την αντίθεση στον Ήλιο.
Η ανάγκη να εκφράσουμε τις σκέψεις μας είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη έκφρασης των συναισθημάτων μας, αν και για αρκετούς δεν υπάρχει διαχωρισμός.

Ωστόσο το βράδυ αυτό, θα είναι πολύ ομιλητικό, επικοινωνιακό, διαχυτικό και κάποιες στιγμές με αρκετούς διαπληκτισμούς, λόγω διαφωνιών και αντίθετων απόψεων.
Ας μην ξεχάσουμε όμως πως μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα εποικοδομητικό και να λύσει πολλούς γόρδιους δεσμούς.

Στις 7.44 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για ένα ονειροπόλο διήμερο, με τις νεράιδες των παραμυθιών έτοιμες να στήσουν μαγικό χορό γύρω μας.


Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι μοιάζουν με Ροβινσώνες που απολαμβάνουν μια ζωή, η οποία περιμένει να την ανακαλύψει και να την ανατρέψει ένα διασωστικό χέρι.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι μεταποιούν τη φράση «ουκ εν τω πολλώ το ευ» και αποζητούν πολλά, προκειμένου να αισθανθούν πληρότητα και ευεξία.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες ανοίγουν τα πανιά τους για εμπειρίες, περιπέτειες και ξεφάντωμα, γεμάτοι ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και απαράμιλλη άνεση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved