Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/8 έως 10/8

Σελήνη στην Παρθένο – Κάνω πράξεις όσα σκέφτομαι εγώ και οι άλλοι

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/8 έως 10/8

Κι ενώ όλοι νιώσαμε είτε πολύ είτε λιγότερο την ευεργετική επιρροή της Σελήνης στη νέα της φάση και ακόμα και αν δεν το καταλάβαμε άμεσα, μπήκαν οι βάσεις για αναθεωρήσεις και νέα ξεκινήματα, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 8/8 στις 6.58 το πρωί, για να μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο.

Ως το μεσημέρι ευνοείται κάθε χειρωνακτική και πρακτική ενασχόληση ενώ στις 3.33 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα εντείνει από το πρωί την έμπνευση και τη δημιουργική φαντασία.

Στις 5.47 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Κρόνο που θα κλείσει και το βράδυ μας, μας βοηθά να αξιολογήσουμε τα γεγονότα και να βάλουμε σε μια σειρά τις επιδιώξεις μας. Το βράδυ αυτό μπορεί να εξελιχθεί ιδιαίτερα ευχάριστα για πολλούς, αν δείξουμε αυτοσυγκράτηση, υπομονή και σύνεση.


Στις 9/8 στις 1.06 μετά τα μεσάνυχτα η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 1.29 η αρμονική όψη με το Δία επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ και όσοι ξενυχτούν ιδιαίτερα στις διακοπές τους, ενδέχεται να απολαύσουν έντονες στιγμές με αρκετό πάθος και υπερβολή.

Το πρωινό μας ως το απόγευμα μπορεί κάλλιστα να αφιερωθεί σε ασχολίες που έχουν να κάνουν με απαραίτητες δουλειές στο χώρο μας, ψώνια και γενικότερες αναγκαιότητες.

Στις 5.32 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Άρη μας βάζει από το μεσημέρι ως το βράδυ σε διαδικασία δράσης και απόδρασης, διαχωρίζοντας την αγγαρεία από την πραγματική επιθυμία.

Στις 10/8 πλέον στις 1.05 μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, υπόσχεται ερωτικές στιγμές που δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες. Αν κάτι μας βασανίζει ή μένει σαν απορία στο μυαλό μας, είναι η κατάλληλη στιγμή να το ξεκαθαρίσουμε.

Στις 4.08 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, για ένα δύστροπο διήμερο που περνάει σε πολλούς χαλινάρι.


Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με οτιδήποτε και οποιονδήποτε που παραμένει σε εκκρεμότητα, απολαμβάνοντας έπειτα τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σας.

Δίδυμοι και Τοξότες προσοχή στις υπερβολές, ειδικά όταν συνειδητοποιείτε πως τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα περιμένατε.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι διατηρείστε ακμαίοι και επιμένετε, ακόμα και εκεί που το καρφί βρίσκει πέτρα και δεν πάει παραμέσα.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved