Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/7 έως 31/7

Σελήνη στον Ταύρο – Διαλέγω να παίξω και όσο αντέξω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29/7 έως 31/7

Μετά από ένα διήμερο που έμοιαζε με πυρκαγιά που έκαψε πολλά συναισθηματικά στρέμματα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 29/7 στις 7.43 το πρωί, για άμεση αναδάσωση.
Με χαλαρούς πλέον ρυθμούς σχεδόν υποτονικούς, παραδινόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με άκρως ρομαντική διάθεση από το πρωί, που κορυφώνεται στις 4.46 το απόγευμα, με την αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα.

Η επιφύλαξη που αισθανόμαστε είναι αποτέλεσμα της αντίθεσης με τον Κρόνο στις 5.41 το απόγευμα, η οποία δεν μας αφήνει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη και να αποκτήσουμε ένα νέο ρούχο στις εκπτώσεις, αλλά ούτε και το χέρι στην καρδιά για να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας. Η διαμάχη μέσα μας εξακολουθεί κάτω από τη δυσαρμονική επιρροή με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 8.44 το βράδυ.

Οι κινήσεις μας είναι εγκρατείς και νωχελικές, αλλά το βράδυ ξεμουδιάζουμε με την αρμονική όψη με τον Δία στις 10.11, που μας προτρέπει να απολαύσουμε ένα γεύμα κοντά στη θάλασσα με τους αγαπημένους μας, ή μια χειρωνακτική απασχόληση στη δροσιά της νύχτας, που μπορεί να είναι και μια μπιρίμπα με φιλικά μας πρόσωπα.


Στις 30/7 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00.49, η αρμονική όψη με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, φέρνει ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική ευεξία σε ότι έχουμε αρχίσει ώρες πριν.

Στις 2.17 το πρωί η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα και στις 5.09 το ξημέρωμα η αρμονική όψη με τον Άρη, μας κρατάνε μακριά από τον ύπνο, απολαμβάνοντας αυτή τη νύχτα με ερωτική και μόνο διάθεση.

Η μέρα κυλάει ήσυχα και ευχάριστα και στις 6.59 το απόγευμα η αρμονική όψη με τον Ερμή, μας φέρνει κοντά σε οικεία πρόσωπα με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων.


Στις 31/7 στις 6.43 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, για ένα διήμερο πληροφόρησης, ενημέρωσης και σχολιασμών σε όλα τα επίπεδα.


Ταύροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο διήμερο, ερωτικό και ονειροπόλο.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι δυσκολεύοντα να επιτύχουν τους στόχους τους και στριμώχνονται σε μια ανεπαρκή καθημερινότητα.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες είναι μέσα στην καλή χαρά και σκαρφίζονται οτιδήποτε προκειμένου να μη χάσουν ούτε μια καλοκαιρινή στιγμή τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved