Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/7


Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλή μέρα και καλή εβδομάδα!
Όπως έχουμε ξαναπεί, μπαίνουμε σε δεκαήμερο «καυτό» που μπορεί οι επισκέψεις Β. Σόιμπλε και του υπουργού οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, να έβαλαν ψύλλους στα αυτιά ότι κάτι συμβαίνει όμως το πλανητικό σκηνικό το έχει προ καιρού υποδείξει. Διαβάστε λοιπόν τα άρθρα του Astrology για το μήνα Ιούλιο και θα «δείτε» τις εξελίξεις.
Πάμε στην προεπισκόπηση της εβδομάδας κατά τη διάρκεια της οποίας η Ελλάδα έχει τα γενέθλια της (με βάση τον αστρολογικό χάρτη της μεταπολίτευσης) και η Πανσέληνος της 22ας Ιουλίου όπως έχουμε γράψει και στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Ιουλίου την επηρεάζει τα μάλλα.

Τη Δευτέρα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Ερμή σε Άρεια μοίρα προμηνύονται βαριές κουβέντες πάντα στο όνομα της πατρίδας και της τιμιότητας. Το μεσημέρι με τον Ήλιο στην μηδενική του Λέοντα η κατάσταση επιδεινώνεται περισσότερο.

Την Τρίτη στον απόηχο της Πανσελήνου στον Υδροχόου κυριαρχεί μια υδροχοική τρέλα και πολύ πιθανόν λόγω του Άρη στην 6η μοίρα του Καρκίνου η τύχη να χαμογελάσει στις διωκτικές αρχές. Συγχρόνως, είναι και σε χιαστί με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας και κάποιες προσπάθειες ίσως «μολυνθούν».

Την Τετάρτη η Ελλάδα κλείνει τα 39 της χρόνια. Η σύνοδος Άρη – Δία εντός του 12ου οίκου και η Αφροδίτη στην 3η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δείχνουν ότι το μαύρο θα παρουσιαστεί άσπρο και το ανάποδο σε διπλωματικές σχέσεις και σε επαφές με τους εταίρους.

Η Πέμπτη είναι μια μέρα δύσκολη καθώς πηγαίνουμε για αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα και θέματα που εδώ και καιρό σιγόβραζαν θα αρχίουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ίσως έχουμε ένα γεγονός βίας, αιματηρής συμπλοκής ή τρομοκρατικού χτυπήματος.

Την Παρασκευή διαφαίνονται συζητήσεις και υποσχέσεις με σκοπό να κλείσουν όπως – όπως στόματα και υποθέσεις. Σφοδρές αντιπαραθέσεις για εντυπωσιασμό.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ήλιος=Σελήνη/Άρης=Αφρόδίτη/ΒόρειοςΔεσμός=Ουρανός/ΜηδενικήΚριού=Πλούτωνας/Άδης=Σελήνη/Δίας=Άρης/ΜηδενικήΚριού

Μαζί με άλλους. Έντονη δραστηριότητα. Σε συνθήκες έντασης. Πίεση. Χρόνιες παθήσεις. Μάχες. Ευχάριστες ενώσεις. Παρέα με ευτυχείς γυναίκες. Θέατρο.

Συμβουλή

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, αν και Κυριακή, ίσως έχετε κάποια υποχρέωση ή αγγαρεία. Με τη Σελήνη όμως σε όψη συνόδου και τετραγώνου με Πλούτωνα και Ουρανού αντίστοιχα είτε θα πιεστείτε είτε εξ αιτίας απρόβλεπτων γεγονότων άλλα θα πρέπει και άλλα θα κάνετε. Το πλανητικό σκηνικό φιλοξενεί και θετικές όψεις ιδιαίτερα όσον αφορά σε ασχολίες σχετικές με την οικογένεια, το σπίτι και τους συγγενείς. Ευνοούνται: Καθορισμός προγράμματος, λαμβάνοντας υπόψη και τυχόν απρόοπτα. Θαλάσσια ταξίδια. Επαφές με πολύ κοντινά πρόσωπα. Αποφύγετε: Τη γκρίνια. Τα σκούρα ρούχα. Τα «στραβόξυλα».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αυτοί που φέρνουν τον ήλιο στη ζωή των άλλων, φωτίζουν εξίσου τη δική τους ύπαρξη.» James Barrie

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Γ) Γνωριμία με γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας

Το τραγούδι της ημέρας: Τα τζιτζίκια – Μιχάλης Βιολάρης

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved