Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/6

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Χαλασμένο τηλέφωνο η επικοινωνία ελέω Ερμή ανάδρομου κι αναρωτιέται κανείς ο νέος υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τις υποσχέσεις που δίνει θα τις τηρήσει ή σκέφτεται με γνώμονα «με το Θα δεν έχασε κανείς». Από την άλλη, η ΔΗΜΑΡ με βάση τις αστρολογικές αναλύσεις για το νέο ηλιακό έτος αποδεικνύεται σαν την ουρά του χαρταετού και δεν θα μπορεί να πετάξει χωρίς αυτή. Επιπλέον, αυτόν τον καιρό γίνονται πολλές υπόγειες ζυμώσεις και το δίλλημα που τίθεται είναι γερμανοευρωπαικός άξονας με ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ή Αμερικανικός άξονας με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΔΗΜΑΡ; Αν ήταν στοίχημα και το παίζατε διπλό τότε θα πλήρωνε καλά.

Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνείας της

Ήλιος=Έρμής/Άρης=Πλούτωνας/Άδης=Ζευς/Μηδενική Κριού=Ερμή/Κιούπιντο=Κρόνος

Ευκινησία. Γλώσσα. Φωνή. Φυσική ομορφιά. Αποτυχίες. Επιδείνωση ασθένειας. Χρόνια πάθηση. Εργοδηγοί. Επόπτες. Εργασιομανία. Επαγγελματίας καλλιτέχνης.

Συμβουλή

«Θα δούμε»! Με τον Ερμή ανάδρομο μπορείτε να κάνετε έρευνα αγοράς για οικοσκευές (τοστιέρες, μίξερ, αποχυμωτές, μηχανές παγωτού κτλ) όπως και υπολογιστές, κινητά ή προγράμματα σύνδεσης τηλεφωνίας όμως αποφύγετε να αγοράσετε ή να υπογράψετε κάποιοι συμβόλαιο, εκτός κι αν είναι αναγκαίο κακό. Από την άλλη, οι καλοί φίλοι είναι σαν το παλιό καλό κρασί κι αν κάποιους έχετε να τους δείτε χρόνια και ζαμάνια το σύμπαν ευνοεί να τους θυμηθείτε (τι να γίνεται αυτή η ψυχή;) και να τους στείλετε ένα μήνυμα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι μόνοι άνθρωποι που βλέπουν τη συνολική εικόνα είναι εκείνοι που κάνουν ένα βήμα και βγαίνουν έξω από αυτή» Salman Rushdie

Το τραγούδι της ημέρας: Κώστας Χαριτοδιπλωμένος / Καλοκαιράκι – βραδινό μπανάκι

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved