Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 18 έως 21 Ιουνίου

Όταν η βία επισκιάζει το παιχνίδι εντυπώσεων

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 18 έως 21 Ιουνίου

Ένα εν δυνάμει πρόβλημα, βαραίνει πάντα περισσότερο από μια πολλά υποσχόμενη προοπτική η οποία μάλιστα ενδέχεται να λάβει τα χαρακτηριστικά ενός «επικοινωνιακού τρικ». Γι' αυτό και η πρώτη αστρολογική είδηση των ημερών δεν είναι η σύνοδος του Ήλιου με το Δία αλλά το τετράγωνο του Άρη με το Χείρωνα. Για την πρώτη εξ άλλου, η οποία έχει διπλή ανάγνωση όπως ακριβώς και η ετυμηγορία του ΣΤΕ για την ΕΡΤ, τα είπαμε στο προηγούμενο δελτίο και πέρα από την όποια θετική επιρροή της να θυμίσω ότι δεν το 'χει σε τίποτα να διογκώσει κάποια δυσάρεστα φαινόμενα και τις συνέπειες τους, έτσι «για πλάκα».

Μένει λοιπόν να δούμε τι διαστάσεις θα λάβει η κοσμική φουρτούνα που πρόθυμα θα προκαλέσει το τετράγωνο δύο πλανητών, κατά βάση ενεργειακών «αντιπάλων» του ζωδιακού.

Ο Άρης συνδέεται με την ορμή που συχνά λαμβάνει αυθαίρετες ή βίαιες διαστάσεις, ενώ ο Χείρων με κάθε τι παλιό, ριζικό, κληρονομημένο αλλά συνάμα βέβαια και Καρκινικό. Η όψη τους δηλαδή αποτυπώνει την αρχετυπική διάσταση ανάμεσα στον Κριό και τον Καρκίνο, οπότε οι εκπρόσωποι αμφοτέρων των ζωδίων «επιστρατεύονται» αυτομάτως στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων..

Και πέρα από το ψυχικό επίπεδο, όπου η σύγκρουση των δύο πλανητών ξύνει πληγές και φέρνει στο προσκήνιο παλιούς και φαινομενικά ξεχασμένους «λογαριασμούς«, καλούμαστε να επαγρυπνήσουμε και σε σχέση με εντάσεις ή κινδύνους που θα ανακύψουν σε κάθε είδος κλειστού χώρου, ξεκινώντας από το... σπίτι μας. Εδώ, οι λέξεις κλειδιά για τις ακραίες περιπτώσεις είναι «εκκένωση», «ξεσπίτωμα» ή «εγκλωβισμός», με τα αίτια να ποικίλουν. Ακόμη όμως κι αν δεν φθάσουμε σε τέτοιο σημείο οι εσωτερικές ισορροπίες εντός κάθε είδους οικογένειας (από αυτήν που εννοούμε όλοι μας, μέχρι τις κοινωνικές ομάδες ή φυλές) δείχνουν να απειλούνται είτε από ένα είδος εμφυλίου, είτε από μια εξωτερική προσβολή.

Μια ακόμη φράση κλειδί που συνοψίζει την κοινή δράση Άρη και Χείρωνα είναι «κάτι θαμμένο κι επικίνδυνο», από τα απωθημένα μας, μέχρι μια νάρκη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Επιπλέον, φαίνεται πως για ένα... μυστήριο λόγο, ο Χείρων σχετίζεται με τα τρένα, οπότε χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε κάθε μετακίνηση ή συναπάντημα μας με αυτό το μεταφορικό μέσον.

Φυσικά, υπάρχει και η θετική εκδοχή που θέλει τους δύο πλανήτες να συνεργάζονται στην κατεύθυνση μιας καίριας όσο και θεραπευτικής ανίχνευσης προβλημάτων ή ακόμη και ευρημάτων σε σχέση με το παρελθόν. Το «όποιος ψάχνει βρίσκει» γίνεται λοιπόν επίκαιρο και γόνιμο ή δημιουργικό, αρκεί βέβαια να μην βρει ...μπελάδες!

Χωρίς να βγαίνει κανείς μας από το «πλάνο», τα ζώδια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν είτε ως θύτες, είτε ως θύματα (αυτό κρίνεται από το γενέθλιο χάρτη αλλά και την γενικότερη στάση ζωής μας), εκτός από τους Κριούς και τους Καρκίνους που προανέφερα, είναι τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), ενώ το καμπανάκι κτυπά και για μερικούς εκπροσώπους των σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα του ζωδίου τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved