Πλανητικές απόψεις: Κολεξιόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013

Ποιά θα είναι τα χρώματα της μόδας;

Πλανητικές απόψεις: Κολεξιόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013

Η Αστρολογία καταλαμβάνει όλα τα κομμάτια της καθημερινής μας ζωής. Η εναρμόνιση με το σύμπαν, μπορεί να γίνει σε όλα τα επίπεδα και να προβλέψει ακόμη και τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν σε μια σεζόν. Φυσικά αν το γνώριζαν οι εκάστοτε άνθρωποι της μόδας, θα μπορούσαν να αυξήσουν τις πωλήσεις ή τουλάχιστον πώς να προβάλλουν το προϊόν τους.

Οι αναγνώστες που διαβάζουν αυτήν την στήλη, πιστεύω έχουν εξοικειωθεί με τις προβλέψεις για την χρωματική παλέτα που υιοθετούμε με την αλλαγή της Αφροδίτης συνήθως, πλανήτη της ομορφιάς. Εμείς εδώ κάνουμε την πρωτοπορία και προβλέπουμε τους χρωματικούς συνδυασμούς του Φθινόπωρου-Χειμώνα 2013/2014, μέσα από τις πλανητικές διελεύσεις.

Τι χρώματα θα είναι λοιπόν θα είναι στη μόδα; Σε γενικές γραμμές, οι φόρμες, αλλά και τα χρώματα θα τείνουν να είναι πιο απαλά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μερικοί αργοί πλανήτες διελαύνουν από ζώδια του στοιχείου του Νερού και σχηματίζουν αρμονικές όψεις. Βαθιές αποχρώσεις του κυκλάμινου, του βιολετί, του μπλε και του μοβ κυριαρχούν. Η επιρροή του Ουρανού στον Κριό, είναι η ένοχη για την πανδημία που συνεχίζεται, των χρωμάτων κοραλλί και μανταρίνι. Ο Δίας, ο κύριος δείκτης του χρώματος, μένει στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι τα μέσα του 2013. Ο συνδυασμός των χρωμάτων που μας έφερε είναι φρέσκος και φωτεινός. Στο τέλος του Ιουνίου όμως, ο Δίας θα περάσει στον Καρκίνο.

mesa dias ston karkino

Από εκεί και μετά, οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του τιρκουάζ-πράσινου που σχετίζονται με το ζωδίου του νερού, θα πρωταγωνιστήσουν. Ο Κρόνος στον Σκορπιό, από την άλλη κάνει τα χρώματα πιο σκούρα, προσθέτοντας το πάθος και ένταση. Κόκκινο ανοιχτό με σκούρο γκρι, σκούρο κόκκινο με απαλό πράσινο, σκούρο ροζ με σκούρο σμαράγδι είναι μερικοί από τους πιο top συνδυασμούς.

Εξίσου σημαντικός και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, που παραμένει περιπου14 έτη, προσθέτοντας το βάθος και το μυστήριο σε οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων. Χρώμα που μας προτείνει; Το μωβ! Τελευταίος και επίσης σημαντικός, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, προσθέτει μια γήινη χροιά στους απαλούς συνδυασμούς χρωμάτων που δημιουργούνται από τους άλλους πλανήτες. Εδώ μας δίνει το καφέ.

Τώρα ας εξετάσουμε τα βασικά χρώματα του 2013 και τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά τους.
Ουρανός στον Κριό: Συνδυασμός σκούρο κόκκινο με άσπρο: το ξύπνημα της ενέργειας, η κύρια ώθηση, ο συνδυασμός του πάθους με την καθαρότητα.

Δίας στον Καρκίνο: Συνδυασμός του τιρκουάζ-πράσινο με μωβ-ροζ: συναισθηματική αστάθεια, συναισθηματικός αισθησιασμός, αναζήτηση της ζώνης άνεσης, η έκκληση προς την εσωτερική ειρήνη.

Κρόνος στον Σκορπιό: Συνδυασμός πορτοκαλί και κόκκινο με σκούρο γκρι: η συναισθηματική ένταση, η προθυμία να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο, η κινητοποίηση της ενέργειας.

Ποσειδώνας στους Ιχθύες: Συνδυασμός μοβ και λευκό σε μια μυστικιστική αντίληψη.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω: Συνδυασμός μαύρου και γκρι-μπλε προσδίδει αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα, έλεγχο των αισθήσεων, εσωτερική πειθαρχία.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved