Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/5

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!

Έλα στην παρέα μας και συ! Δίας, Ερμής και Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων από σήμερα παίρνουν στο ταξίδι τους και τον Ήλιο! Πολυάριθμες επισκέψεις και ταξίδια προμηνύονται και για τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το «επιτυχημένο» ταξίδι στην Κίνα έκανε μια στάση στο Μπακού την ίδια στιγμή που ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στην Αμερική ως ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής. Πάντως χρειάζεται να ομολογήσω πως οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας έχουν μια τάση να ανοίγουν πύλες. Ο Αντώνης Σαμαράς, ως υπουργός των εξωτερικών, άνοιξε τις πύλες των συνόρων στην Αλβανία. Ο Κώστας Σημίτης έκανε την Ελλάδα πύλη εισόδου λαθρομεταναστών με βάση τη συνθήκη του Δουβλίνου 2. Ο ΓΑΠ άνοιξε τις πύλες της κολάσεως φέρνοντας το ΔΝΤ ενώ τώρα ο νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αυτή τη φορά ανοίγει την πύλη στους Κινέζους.


Η εξίσωση της ημέρας και η ερμηνεία της

Άρης=Πλούτωνας/Μεσουράνημα=ΒόρειοςΔεσμός/Άδμητος=Σελήνη/ΚρόνοςΥποθετικός=Πλούτωνας/Άδμητος=Ήλιος/Βόρειος Δεσμός

Ανάπτυξη μέσω της δράσης ή της δύναμης. Μικρή εργαζόμενη κοινότητα. Πάλη για την ελευθερία. Προσπάθεια για κάποια επίσημη θέση. Θεμελιώδης αλλαγή των συνθηκών εργασίας. Ασκήσεις και εργασίες που γίνονται από άλλους.


Συμβουλή

Ο Ήλιος από τους Διδύμους έρχεται να σας «ζωντανέψει» μέσα από βόλτες, εκδρομές και να σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε πιο δημιουργικοί σε θέματα που σχετίζονται με γραπτό ή προφορικό λόγο και σε κάποιες περιπτώσεις να γνωρίσετε και την επιτυχία μέσω αυτών. Η συνάντηση μεταξύ του Ουρανού και του Πλούτωνα επαναλαμβάνεται και ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σας και επηρεάσουν βαθιά τη ψυχοσύνθεσή σας. Σε κάποιες περιπτώσεις οι αλλαγές παρά τις συνεχόμενες προειδοποιήσεις, δεν θα γίνουν παρά μόνο όταν η υπάρχουσα κατάσταση γίνει τόσο οδυνηρή, ώστε η αλλαγή να είναι επιβεβλημένη.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Κι από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους.» Φρήντριχ Νίτσε


Το video της ημέρας: DEMY-Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911


*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved