Πλανητικές Απόψεις: Ζώδια και αρώματα

Στην αυτοκρατορία των αισθήσεων…

Πλανητικές Απόψεις: Ζώδια και αρώματα

Η Αστρολογία σε συνδυασμό με το άρωμα που μας αρέσει πάρα πολύ, είναι μια ένοχη απόλαυση (βέβαια, δεν λατρεύουμε ακριβώς την διεστραμμένη ευχαρίστηση του Παρθένου, ο οποίος θα πρέπει να είναι πιο συγκινημένος από την μυρωδιά του χλώριου, παρά από τις μυρωδάτες αποχρώσεις ενός αρώματος). Έτσι σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πλημμυρίσω τις αισθήσεις μέσα από ένα μικρό οδηγό αρωμάτων του ζωδιακού κύκλου.

krios 200

Κριός: Είστε είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που του αρέσουν οι ζεστές πικάντικες μυρωδιές, όπως η κανέλα, το μοσχοκάρυδο, η βανίλια και το γαρίφαλο. Αυτό σημαίνει ότι σας αρέσουν κάποια πολύ βαριά αρώματα, κλεισμένα μέσα σε μπουκάλια απλά, αλλά με έντονες γωνίες που δένουν με την φλογερή ιδιοσυγκρασία σας.

tauros d200

Ταύρος: Ένα κλασικό ρομαντικό, αλλά εξίσου αισθησιακό άρωμα, θα αναδείξει την ήρεμη γοητεία σας. Ψάξτε για ένα απαλό άρωμα που είναι εξελιγμένο, αλλά γήινο ταυτόχρονα, ίσως με μια ισχυρή μυρωδιά βανίλιας, πατσουλί, τριαντάφυλλο, κλημεντίνης, λεβάντας, καθώς όλα συνδέονται με το στοιχείο της γης. Το μπουκάλι πρέπει να είναι μια ωδή στα λουλούδια, με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού.

didymos  200

Δίδυμος: Αγαπάτε ένα άρωμα που εκπλήσσει με την φαινομενικά αντίθετη σύνθεση -γλυκό, αλλά πικάντικο ή εσπεριδοειδή με ξυλώδη υπονοούμενα. Έτσι, σας ταιριάζουν συστατικά όπως το λεμόνι, το πορτοκάλι και το περγαμόντο. Όταν είστε σε ρομαντική διάθεση το αιθέριο έλαιο του αγιοκλήματος θα σας κάνει να αισθανθείτε σέξι. Προτιμάτε αρώματα σε σπρέι, που ξεκινούν με έναν υπαινιγμό φρεσκάδας και εγκαθίσταται στη συνέχεια με μια ζεστή και γλυκιά διαμονή.

karkinos 200

Καρκίνος: Γλυκό, ευαίσθητο, ρομαντικό αλλά με λεπτεπίλεπτες πινελιές το άρωμα σας. Πολλές φρέσκες λουλουδάτες μυρωδιές αναμειγμένες με ξυλώδεις νότες που έχουν μια γλυκιά, ποιότητα. Π.χ. ένα μεγάλο μπουκέτο βιολέτας, τριαντάφυλλου και παιώνιας που θερμαίνεται από σανταλόξυλο και musk. Όλα αυτά κλεισμένα σε vintage μπουκάλι από δαντέλα.

leon 200

Λέων: Μαγνητικό, ισχυρό που θα σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, είναι το άρωμα σας. Οι άνθρωποι θα θυμούνται εσάς και το έντονο άρωμά σας που θα αγκαλιάζει κι εκείνο με την σειρά του τα φωτά της δημοσιότητας. Προκλητικό κοκτέιλ γήινων μόσχων και γλυκών συστατικών όπως βανίλια, μέλι, αχλάδι πασπαλίζουν με εξουσία και μοναδικότητα το ζώδιο σας. Το μπουκάλι μοναδικό και φυσικά limited edition.

parthenos 200

Παρθένος: Το άρωμα σας εξευγενισμένο, κομψό, διακριτικό που μυρίζει με ωραίες καθαρές μυρωδιές. Ήπια λουλούδια, όπως βιολέτα και λεβάντα ή πάλι μάραθος, τσάι και γλυκάνισος ταιριάζουν σε εσάς, που αντιπαθείτε κάθε είδους έντονης μοσχοβολιστής μυρωδιάς. Το μπουκάλι φινετσάτο, απλό και λιτό.

zygos  200

Ζυγός: Ευγενικό, κομψό και δημοφιλές το άρωμα που σας ταιριάζει. Οι φρουτώδες και λουλουδάτες νότες, φέρνουν έξω την πιο γοητευτική και θηλυκή πλευρά σας! Έτσι λοιπόν προτιμήστε ένα αφρώδες floral κοκτέιλ που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα ή ένα ζεστό floral (ρόδο, κρίνου) που κρύβει ρομαντικές παρενέργειες μέσα σε ένα ντελικάτο, αέρινο, θηλυκό, περίτεχνο μπουκάλι.

Σκορπιός: Σέξι, με αέρα μυστικοπάθειας και έντονο το άρωμα σας για μια προσωπικότητα τόσο ισχυρή, όσο η δική σας. Λουλουδάτες νότες που αναμιγνύονται με μπαχαρικά και εκφράζουν το βάθος και την πολυπλοκότητα σας. Πικάντικες και ανατολίτικες μυρωδιές που μιλούν για την ουσία του ποιοι είστε. Επιλέξτε με συστατικά, όπως η σοκολάτα, το βατόμουρο, τον λωτό και το μαύρο πιπέρι. Προτιμήστε μπουκάλια που θυμίζουν ερωτικά φίλτρα.

Τοξότης: Επιλέξτε ένα άρωμα που είναι διασκεδαστικό, φρέσκο και απέριττο για να συμπληρώσει την περιπετειώδη και ζωηρή προσωπικότητα σας. Αγαπάτε τις εξωτικές μυρωδιές από την Άπω Ανατολή και την Ασία, όπως το σανταλόξυλο, το λιβάνι, το μύρο και το πράσινο τσάι. Όπως επίσης τα φρουτώδη αρώματα που μυρίζουν όπως τα πεπόνια, τα κινέζικα μήλα ή τα άνθη της κερασιάς. Το μπουκάλι ευέλικτο, διάφανο και παιχνιδιάρικο.

aigokeros 200

Αιγόκερως: Θα θέλατε μυρωδιές που έχουν υγιή συστατικά σε αυτές, όπως η βιταμίνη Ε, το πράσινο τσάι ή ginseng. Ο Κρόνος σας, ο οποίος κυβερνά την μανόλια, τον κέδρο και την μιμόζα, σας κερδίζουν σαν μυρωδιές, επίσης. Όταν πρόκειται πάντως για την μυρωδιά σας, προτιμάτε μια χαμηλών τόνων πολυτέλεια. Ένα κομψό άρωμα -σε ένα πολυτελές, ακριβό μπουκάλι- που είναι σέξι με ένα πιο λεπτό τρόπο, είναι ο τέλειος συνδυασμός σας.

ydroxoooooss 200

Υδροχόος: Το αντισυμβατικό στυλ σας, σας καλεί για ένα καινοτόμο και ιδιόμορφο άρωμα. Π.χ. μια σύνθεση από πράσινες, ξυλώδη νότες και florals είναι αναμενόμενα φρέσκια, αλλά ασυνήθιστη. Επίσης ο συνδυασμός από πατσουλί, λιβάνι, γλυκόριζα, βανίλια και πορτοκάλι, σας ταιριάζουν για τις απλές, αλλά ασυνήθιστες μυρωδιές. Το μπουκάλι κινείται στο ίδιο πλαίσιο με μοναδικό και πρωτότυπο σχήμα.

ixtheis 200

Ιχθύες: Ένα άρωμα ονειρικό που προσθέτει μια φρέσκια, λυρική μυρωδιά είναι αυτό που σας συναρπάζει. Λωτός, φρέζια, παιώνια και λευκά κρίνα που αναμιγνύονται με ζεστές υπόγειες νότες μόσχου, σας καλούν να αποδράσετε σε έναν παράδεισο της Μεσογείου. Το μπουκάλι πάλι αποκαλύπτει την δική του μαγεία, μέσα από το παραμυθένιο και δημιουργικό σχήμα του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved