H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/5 έως 3/5

Σελήνη στον Υδροχόο – Η καμπάνα της ψυχής έχει τον καλύτερο ήχο

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/5 έως 3/5

Στην αναζήτηση μιας πιο εσωτερικής διάστασης που προστάζουν οι μέρες, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 1/5 στις 5.21 το απόγευμα, για ένα διήμερο με ανατροπές και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.


Ο συνδυασμός της επαναστατικής αργίας μαζί με την αυτοθυσιαστική χροιά της Μεγάλης Τετάρτης, δημιουργεί ως το βράδυ την αίσθηση πως κάποια γεγονότα ξεπερνούν τις προσωπικές μας ανάγκες, μικρότητες, εγωισμούς και κοντόφθαλμες επιδιώξεις.


Σε αυτή τη συνειδητοποίηση βοηθά η θέση αυτή της Σελήνης, ωθώντας μας σε θεωρητικές και διανοητικές προσεγγίσεις.


Στις 2/5 στις 6.51 το πρωί η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 8.15 η δυσαρμονική όψη με τον Άρη, μας βάζουν στο τούνελ μιας πεσμένης διάθεσης μην έχοντας όρεξη να συμφιλιωθούμε με οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Η δραστηριότητά μας είναι μειωμένη και με το ζόρι ανταποκρινόμαστε σε υποχρεώσεις και ευθύνες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε όσους οδηγούν, σε μακρινά ταξίδια και διαδρομές. Ακόμα και ο ήχος μιας μουσικής που δεν μας αρέσει, μπορεί να μας κάνει έξαλλους.


Στις 11.04 η παρεμβολή της αρμονικής όψης με τον Ουρανό κάνει ακόμα περισσότερο τη σκέψη και την επιθυμία να πετάει μακριά, οραματιζόμενοι κάτι που θα ανατρέψει το βαρύ κλίμα.


Στις 2.14 το μεσημέρι η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο μας θυμίζει ως το απόγευμα, πως χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που θα μας κάνει να χαρούμε και να ισορροπήσουμε. Από το απόγευμα και μετά καλό θα ήταν να ασχοληθούμε με χειρωνακτικές εργασίες, όπως συνταγές για πασχαλινά κουλούρια ή τσουρέκια, τακτοποίηση των εποχικών ρούχων, ή με μια διανοητική εργασία που θα απορροφήσει την ένταση.


Στις 3/5 πλέον 5' μετά τα μεσάνυχτα, η αρμονική όψη με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μετατρέπει τον πένθιμο ήχο των καμπανών σε μια αισιόδοξη υπερβολή.


Στις 7.25 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, η δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα και τη συνεχίζει ως αργά το απόγευμα, με την ανάγκη να βρεθούμε κοντά σε φίλους, να δείξουμε την αγάπη μας σε ανθρώπους που έχουμε απομακρυνθεί και να συσφίξουμε γενικά τις σχέσεις μας.


Στις 9.25 το βράδυ ώρα περιφοράς του επιταφίου, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να μας συνοδεύσει και την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα με αισθήματα ευλάβειας, πνευματικότητας και αρκετής νοσταλγίας.


Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι καλό θα ήταν να κρατήσουν μια μετριοπαθή στάση έως τις και τις 2/5 και από το βράδυ της ίδιας ημέρας να πάρουν τις καταστάσεις στα χέρια τους, εξωτερικεύοντας αισθήματα και σκέψεις.


Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες βιάζονται να αναστήσουν μια ώρα αρχύτερα όλα τα απωθημένα και τις τοξικές συσσωρεύσεις τους, κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση.


Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αντιλαμβάνονται πως χωρίς αμοιβαίες υποχωρήσεις, ο σταυρός του Γολγοθά θα είναι αβάσταχτος.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved