Πλανητικές Απόψεις: Ανακαλύπτοντας την ερωτική θεά μέσα μας

Ανακαλύπτοντας την ερωτική θεά μέσα μας, για την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου!

Πλανητικές Απόψεις: Ανακαλύπτοντας την ερωτική θεά μέσα μας


Είτε είμαστε ελεύθερες, είτε «ψαχνόμαστε», είτε είμαστε δεσμευμένες, είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα: Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κυριολεκτικά μες την εβδομάδα!

Ως εκ τούτου, είναι καιρός να αρχίσουμε να συζητάμε τις επιλογές για το ντύσιμο μας και το μακιγιάζ μας για εκείνο το βράδυ και θα το κάνουμε σήμερα, σαν μέρα με κυβερνήτη πλανήτη την Σελήνη, που δίνει έμφαση στην θηλυκή φύση μας.

32a4abae315b1723bad7de98a96caddb


Κάθε γυναίκα θα πρέπει να φορέσει κάτι που όχι μόνο θα την κάνει να αισθάνεται άνετα, αλλά σέξι και με αυτοπεποίθηση. Είμαστε ακόμη στον μήνα του Υδροχόου και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο επίσης, μας προτείνει τρελούς και παράξενους συνδυασμούς που θα τραβήξουν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια μια εξόδου, ακόμη κι αν είναι με τις φίλες μας! Σε γενικές γραμμές, ο καλύτερος τρόπος είναι να ντυθούμε με ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο φόρεμα που αναδεικνύει το σωματότυπό μας.

4caf0eb88049ede5f6b4891a02ec8f28

Στη συνέχεια, φροντίζουμε να το ταιριάξουμε με τα σωστά παπούτσια, που μπορεί να είναι και κάπως εκκεντρικά, ενώ κοσμήματα με λίθους θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν το σύνολο μας. Είναι περιττό να σας πω τι ακριβώς θα μπορούσαμε να βάλουμε, γιατί η διάθεση μας θα είναι παρορμητική την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Κριό, θα μας ντύσει ανάλογα με τον οίστρο της και τον ενθουσιασμό της. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε να είμαστε ντυμένες για ένα φανταχτερό δείπνο, αρκετά άνετα για να ξεφαντώσουμε στην πίστα και να εξακολουθούμε να φαινόμαστε σαν μικρές θεές για να βρεθούμε σε τυχόν ρομαντικό τετ α τετ!

2da224ba08572c3046bb2ff69698bf8b


Όσον αφορά το μακιγιάζ μας, τίποτα δεν συγκρίνεται με την ακαταμάχητη προκλητική ρόδινη λάμψη, στα μήλα των μάγουλων μας που μιμούνται τη δράση των ενδορφινών όταν κοκκινίζουμε.


Επιλέγουμε μια σέξι βυσσινί απόχρωση κραγιόν, που είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή. Τα φλογερά χείλη είναι έτοιμα να στείλουν φιλιά και η Σελήνη στον Κριό τα επικροτεί!

acfb53458fd88b6d30b69ee419514282


Επίσης μεταμορφώνουμε τις κοντόχοντρες βλεφαρίδες σε μακριές, γοητευτικές με διπλή δόση μάσκαρα, ενώ παράλληλα δυναμώνουμε την ένταση στα μαλλιά, ανεβάζοντας τα ψηλά και δίνοντας ένα εκκεντρικό τόνο με μια ροζ ανταύγεια (Η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνει το κόλπο!)

mesa


Τέλος ψεκάζουμε ένα αισθησιακό άρωμα με φρέσκιες μυρωδιές. Αυτήν την στιγμή, καλό είναι να αποφεύγονται τα βαριά αρώματα και να δείχνουμε μια προτίμηση σε κάτι κυρίως ελαφρύ, με συστατικά όπως η λεβάντα και εσπεριδοειδή.


Θυμόμαστε να ψεκάσουμε άρωμα στο σφυγμό μας: τους καρπούς, στο εσωτερικό των αγκώνων και πίσω από τα αυτιά, για το μέγιστο αποτέλεσμα και είμαστε έτοιμες!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved