Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 8 έως 11 Φεβρουαρίου

Όλοι στις επάλξεις!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 8 έως 11 Φεβρουαρίου


Εν αρχή ην ο Άρης... Φουριόζος και σαματατζής παλεύει για το καλό μας -έτσι λέει- μήπως και ξυπνήσουμε από το λήθαργο μας. Και σαν... ολίγον βάρβαρος που είναι, για ξυπνητήρι επιστρατεύει εντάσεις, αγριοφωνάρες, κάθε λογής θορύβους, θερμοκέφαλους εραστές του «εδώ και τώρα» και οτιδήποτε ακόμη ταράζει τη μακαριότητα μας. Διαπρύσιος κήρυκας του «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος» πιστεύει ακόμη ότι το ξύλο (τίμιο ή άτιμο) βγήκε από τον παράδεισο και δεν το 'χει σε τίποτα να αρχίζει να μοιράζει χαστούκια δεξιά κι αριστερά, έτσι για το ονόρε...
Κι αν εξακολουθήσουμε να κωφεύουμε στις παροτρύνσεις του, μέχρι και τσουνάμι είναι ικανός να προκαλέσει για να μας βγάλει από το καταφύγιο μας.

Κατά βάθος βέβαια αν και έχει ένα ουσιαστικό θέμα με τα νεύρα του, είναι καλό παιδί. Μερικές φορές παίρνει το ρόλο του σκύλου που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει κι άλλες μεταμορφώνεται μέσα σε μια στιγμή από οργίλος και μαινόμενος σε μαραθωνοδρόμο της ειρήνης. Μην τσακώνεστε παιδιά, λέει και ξαναλέει, αφού πρώτα βάλει τις φιτιλιές και γίνουν όλα Γης Μαδιάμ....
Του περνάει δηλαδή η φούρια κι ο βρασμός, έλα όμως που αυτή η άτιμη η «κακιά στιγμή» μπορεί να τον -και να μας- εξωθήσει σε πράξεις και καταστάσεις που δεν έχουν επιστροφή...

Κάτι τέτοιες ημέρες που η κοσμική ενέργεια φουντώνει, τα ατυχήματα, οι αντιπαραθέσεις, οι φωτιές και η βία έχουν την τιμητική τους κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, είναι μάλλον σκόπιμο να αιφνιδιάσουμε τον Άρη ευχάριστα, αναλαμβάνοντας οικειοθελώς το ρόλο εκείνου που κινεί τα νήματα -του δημιουργού δηλαδή ή του κατακτητή- κι όχι τον άλλον του κομπάρσου που τρώει τις φάπες όπως τις έτρωγε στις παλιές Ελληνικές ταινίες ο αείμνηστος Αλέκος Τζανετάκος.
Μπορούμε βέβαια να αποσυρθούμε από τα εγκόσμια κι ας γίνεται γύρω μας ο κακός χαμός αλλά σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να θυμόμαστε ότι «αν καίγεται το σπίτι του γείτονα, το επόμενο μπορεί να είναι το δικό μας».

Το μυστικό δηλαδή είναι να πάρουμε την πρωτοβουλία, πριν ο διατελών μονίμως σε εφηβική κρίση μας φέρει προ τετελεσμένων.
Οι πάσης φύσεως εργασίες και οι αθλητικές δραστηριότητες είναι στην κορυφή της λίστας των προτεινόμενων επιλογών που θα μπορούσαν να καλμάρουν το θηρίο, στρέφοντας το σε τομείς κι δραστηριότητες που ωφελούν τόσο εμάς, όσο και τους γύρω μας.
Στο δημιουργικό μενού υπάρχουν ακόμη οι ηρωικές πράξεις, τα μεγάλα κατορθώματα κι όλα αυτά που πετυχαίνει κάποιος όταν έχει ένα δραστικό κίνητρο.

Ιχθύες, Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι, καλούνται πρώτοι να ανασκουμπωθούν και να αναλάβουν δράση, φροντίζοντας όμως να μην πάνε γυρεύοντας για να φάνε το κεφάλι τους ή ακόμα χειρότερα κάποιου άλλου. Η δράση από μόνη της δεν είναι πανάκεια, αφού τα όρια ανάμεσα στην μαγκιά και τη «μαγκιά» είναι αδιόρατα και συνήθως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Η ταχύτητα και τα άμεσα αντανακλαστικά μπορεί να μας γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες, μπορούν όμως και να προξενήσουν μεγάλη ζημιά. Το θέμα εδώ είναι να ξέρουμε τι κάνουμε και να έχουμε γνώση των ορίων μας κι όχι να πάμε «αέρα-πατέρα» κι όπου βγει...

Ανεξάρτητα όμως από την προτεραιότητα των μεταβλητών ζωδίων, τελικά κανείς σχεδόν δεν λείπει απ' το χορό.


Οι Κριοί λόγω συγγένειας με τον Άρη έχουν κι αυτοί ένα σημαντικό μερίδιο στην αναμπουμπούλα των ημερών, το ίδιο όμως συμβαίνει με τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, λόγω των όψεων του Άρη με το Χείρωνα (σύνοδος) και τον Κρόνο (κρυφό τετράγωνο).


Την ομήγυρη συμπληρώνει μια μερίδα από τους εκπροσώπους των σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 12η μοίρα του ζωδίου τους και οι οποίοι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για να πληρώσουν τα σπασμένα, τη νύφη, τον κούκο αηδόνι κλπ.

Μάλιστα, με δεδομένο το ότι όλα αυτά τα ωραία γίνονται στους ουρανούς παράλληλα με τη Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου, φαίνεται πως η φούρια και η ένταση θα εξακολουθήσουν να μας απασχολούν μέχρι τις αρχές Μαρτίου.


Στις επάλξεις λοιπόν!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved