Εκλείψεις Νοεμβρίου: Οι χρησμοί τους για την Ελλάδα

Τι σηματοδοτούν οι Εκλείψεις για την Ελλάδα;

Εκλείψεις Νοεμβρίου: Οι χρησμοί τους για την Ελλάδα

«Και αν είναι ο λάκκος σου βαθύς, χρέος σου είναι με τα χέρια σου να σηκωθείς»

Αυτός ο στίχος του Κώστα Βάρναλη σκιαγραφεί τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα το μήνα Νοέμβριο υπό την επιρροή δύο εκλείψεων μιας Ηλιακής και μιας Σεληνιακής που λαμβάνουν χώρα στις 14 και στις 28 Νοεμβρίου αντίστοιχα με τη γεύση των οποίων θα κλείσει το 2012 και θα ανοίξει το 2013.

Με το ψήφισμα των μέτρων επί της ουσίας ο κύβος ερρίφθη και έρχονται μέρες άλλες άσχημες και δύσκολες και άλλες ελπιδοφόρες και ανατρεπτικές.

Αρχικά, η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Νοεμβρίου προμηνύει παράλυση στο Δημόσιο -και όχι μόνο- τομέα και επιτήρηση από το κατά κάποιον τρόπο νέο αφεντικό εκ της αλλοδαπής πράγμα που σημαίνει πλήρη έλεγχο της Ελλάδας από τους ξένους. Συγχρόνως, η ψήφιση των νέων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής (Μνημόνιο 3), ομολογώ πως με τρομάζει διότι συν τοις άλλοις είναι εντός των ορίων επιρροής της εκλειπτικής περιόδου. Έτσι όπως δείχνουν οι Uranian εξισώσεις πέρα από την έκθεση της χώρας σε έναν κίνδυνο θα έχουμε δραστικές αλλαγές ενώ θα υπάρξει έντονη ενδοκοινοβουλευτική αντιπαράθεση και πολύ πιθανόν να υπάρξουν επιθέσεις με προσβολές και βιαιοπραγίες. Τα φλογερά λόγια και μα η επίκληση του ελληνικού φρονήματος θα φέρουν εκλογικό πυρετό και δημοσκοπική εκτίναξη όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων ενώ θα πληθαίνουν οι φωνές που θα ζητούν «εδώ και τώρα εκλογές».

Επιπλέον, φαίνεται πως σύντομα θα αποδειχθεί πως το Μνημόνιο 3 ήταν μια μεγάλη απάτη. Και όσοι ή όσες αντί να υπακούσουν στη φωνή της συνείδησης τους υποτάχθηκαν στην κομματική πειθαρχία, θα... θυμηθούν το mea culpa. Επιπροσθέτως οι νέοι φόροι και η φορολόγηση τόσο των ακινήτων όσο και της γης θα έρθουν να δέσουν με την πλήρη απαξίωση του δημοσίου τομέα γεγονός που θα ενισχύσουν και οι μαζικές απολύσεις.

Σύμφωνα με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος υποδεικνύεται μια περίοδος όπου ο λαός θα υποφέρει αλλά θα αντέχει ενώ θα υπάρξουν έντονες κυβερνητικές διαβουλεύσεις προς τα κόμματα και τα συνδικάτα προκειμένου να νερώσουν το κρασί τους. Ωστόσο παραφράζοντας μιας φράση από την ταινία «V for Vendetta», έχω να σας γράψω τούτο: «Remember, remember the last day of December» (αναλυτικότερα σε προσεχές άρθρο).

Όλα αυτά σε μια κυβέρνηση που θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει ότι έκανε «αυτά που έπρεπε» και θα έρχεται σε αντιδιαστολή με όλο το πολιτικό και όχι μόνο κόσμο. Η εύρεση εργασίας θα συνεχίσει να είναι από δύσκολή έως απίθανη, οι συνθήκες εργασίας θα θυμίζουν εικόνες έγχρωμων που δούλευαν κατά τον 17 αιώνα στο Τέννεση και τη Λουιζιάνα, ενώ ομαδικές αιτήσεις συνταξιοδοτήσεων θα δημιουργήσουν ένα επιπρόσθετο πρόβλημα στην κυβέρνηση. Κάποιοι εργοδότες δεν θα πληρώνουν, άλλοι θα καθυστερούν να πληρώσουν και άλλοι θα λένε «δεν πληρώνω, παρέχω φαί και στέγη δέχεσαι;»

Από την άλλη, η Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 28 Νοεμβρίου παρά το γεγονός ότι είναι Σεληνιακή με προβληματίζει περισσότερο από αυτής της 14ης Νοεμβρίου καθώς προεικονίζει πιο δύσκολές καταστάσεις. Ο λαός σύμφωνα με την εξίσωση Ήλιος/Σελήνη= Ζευς/Βουλκάνους συγκεντρώνει όλες του τις προσπάθειες προκειμένου να ανατρέψει μια κατάσταση. Κι όλα αυτά ενώ παρότι η κυβέρνηση θα φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση για ανάπτυξη, τελικά άθελα (;) της θα βάζει εμπόδια προς αυτήν. Επιπλέον οι ξένοι θα ζητήσουν εντέχνως νέες θυσίες.

Η έκλειψη της 28η Νοεμβρίου σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος προμηνύει μέρες γεμάτες αμφιβολία αλλά και μια έντεχνη αθέτηση είτε τήρησης των συμφωνηθέντων είτε άρνησης κάποιας βοήθειας. Πράγμα που σημαίνει πως κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και βέβαια εκεί είναι που τα δημοσκοπικά ποσοστά των αντιμνημονιακών κομμάτων θα δείτε να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει καταστροφή δημόσιων ή κυβερνητικών κτιρίων.

Παράλληλα, η Σεληνιακή Έκλειψη σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνει πως θα υπάρξουν άτομα που θα μεθοδεύσουν κυβερνητική ρήξη και ανατροπή. Το κράτος θα δημιουργήσει νέες ελεγκτικές υπηρεσίες ενώ θα βγουν στην επιφάνεια φωτογραφικές ρυθμίσεις εύνοιας και προσλήψεων. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να απεμπλακούν από κυβερνητικά και κομματικά τερτίπια διότι θα διαβλέπουν πως η Βουλή από το Γουδί... είναι δεν είναι 10 λεπτά δρόμος.

Η αλληλεπίδραση των δύο εκλείψεων, που την εφαρμόζουμε μόνο εμείς εδώ στο astrology.gr, προμηνύει απώλεια σημαντικού προσώπου της πολιτικής ή της καλλιτεχνικής ζωής ενώ θα δείτε πως θα αντιδράσουν πολλοί φίλοι ή σύμμαχοι και θα βρεθούν... αιφνιδίως, απέναντι στα ελληνικά συμφέροντα. Παράλληλα, θα βγουν στην επιφάνεια μεγάλα και προφανώς επώδυνα μυστικά. Τα λάθη δεν θα μπορούν να καλυφθούν, αφού πλέον και κάποια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια θα βλέπουν πως το τέλος είναι πολύ κοντά. Όλα αυτά στο κατώφλι μιας άκρως επώδυνης χρονιάς που έρχεται για τους περισσότερους Έλληνες.

Σε πείσμα όμως όλων αυτών ο Ελληνικός λαός, που αν και πτωχευμένος τον δανείζουν για τον υποδουλώσουν ολοκληρωτικά, δεν θα υποχωρήσει, θα αντέχει, θα αντιστέκεται και εν καιρώ θα αποδειχθεί πως οι κατακτητές τον υποτίμησαν. Φαίνεται πως είναι της μοίρας του γραφτό να είναι αυτός που με τη δική του οποιαδήποτε τύπου ηρωική αντίσταση, αντίδραση, απείθεια ή άρνηση θα φέρει ένα σημαντικό πλήγμα στα συμφέροντα των «ισχυρών», καθυστερώντας την εκτέλεση των υπόλοιπων σχεδίων τους. Αυτή η μη προδιαγεγραμμένη παράταση της κανονικής διάρκειας κάποιων υπολογισμένων καταστάσεων από τους ξένους επικυρίαρχους θα είναι κι εκείνη που η ιστορία θα δείξει πως αποτέλεσε την αρχή του ντόμινο. Δεν είναι πολύ μακριά η ώρα που οι Έλληνες για μια ακόμη φορά θα αναγνωριστούν ως ηρωικό έθνος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved