Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 28 έως 31/3

Η Σελήνη στον Υδροχόο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 28 έως 31/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα σαν επαναστατικό λάβαρο, που κυματίζει σε τριήμερο εορτασμό, αφήνει πίσω την ψυχολογική αναστάτωση που προκάλεσε ο αγώνας και με την πιο πρωτότυπη και απαστράπτουσα φορεσιά, χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 28/3 στις 1:00 το μεσημέρι.

Με τη συνοδεία του εξαγώνου με τον Ουρανό, η μέρα ξεκινάει με ανατρεπτική διάθεση και τάση να ξεσηκωθούμε προς κάθε κατεύθυνση, ειδικά εκεί όπου υπάρχει μια αίσθηση στατικότητας. Ως το βράδυ η πρόθεσή μας, θα φλερτάρει με κάθε συναρπαστική δραστηριότητα, που η φαντασία και ο αυθορμητισμός μας θα ανάγουν σε κάτι ξεχωριστό και μη τετριμμένο.

Από το βράδυ, η επιρροή του εξαγώνου με τον Ήλιο, που κορυφώνεται στις 4:50 το πρωί της 29/3 μπορεί να φέρει ιδανικές στιγμές με παρέες φίλων, όπου το κέφι και η χαρά θα μοιάζουν με ανέμελα παιδικά χρόνια, απολαμβάνοντας ένα πολύτιμο διάλειμμα, που θα μας τονώσει και θα μας ψυχαγωγήσει.

Η μέρα συνεχίζει με αμείωτο ενθουσιασμό, αφού στις 17:12 το τρίγωνο με τον Κρόνο και στις 17:40 το τρίγωνο με τον Δία, δημιουργούν συνθήκες που μοιάζουν με Ουράνια δώρα.

Ισορροπημένοι, αισιόδοξοι, οργανωτικοί, ικανοί, υπομονετικοί και άκρως εξωστρεφείς, έχουμε όλα τα εφόδια για να πείσουμε τους άλλους, πως διαθέτουμε τα προσόντα για να μας εμπιστευτούν. Αυτό αφορά όλους τους τομείς, καθώς επίσης και τα οικονομικά μας, για τα οποία η μέρα είναι ιδανική για τη διευθέτησή τους. Μπορούμε να ζητήσουμε μία παράταση, να βρούμε τις καταλληλότερες συνθήκες διακανονισμού, ή ακόμα και να επενδύσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Οι σχέσεις μας με τους άλλους θα μοιάζουν με μια δίκαιη και απολαυστική συνδιαλλαγή, σαν τους παραγωγούς της λαϊκής που πουλάνε τα προϊόντα τους σε καλές τιμές στους καταναλωτές, μένοντας όλοι ευχαριστημένοι.

Αυτό το ξέφρενο πανηγύρι προσφοράς και ζήτησης θα συνεχίσει και την επόμενη ημέρα 30/3, όπου στις 13:17 το εξάγωνο με τον Ερμή απογειώνει το επικοινωνιακό μας ταλέντο, κάνοντάς μας ακόμα πιο σίγουρους απέναντι στην αίσια έκβαση των επιδιώξεών μας. Ιδανική ημέρα για λογοτεχνικές εξάρσεις, έναρξη εκμάθησης ξένων γλωσσών, αλλά και για κοντινές αποδράσεις, που θα μας επιτρέψουν να ξεσκάσουμε και να ανανεωθούμε.

Από το απόγευμα η επιρροή της συνόδου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται 22 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 31/3, έρχεται για να ολοκληρώσει ένα διήμερο, που είναι χορτασμένο και πλήρες. Το καλλιτεχνικό στοιχείο που εισχωρεί, προτρέπει και αυτό για αλλαγές, από τη διακόσμηση του σπιτιού, έως και το εσωτερικό της ντουλάπας μας.

Η παράλληλη συμπονετική τάση αυτής της συνόδου σε συνδυασμό με την αλλαγή που θέλουμε να βιώσουμε, είναι τόσο έντονη, που χρειάζεται προσοχή για να μην μείνουμε χωρίς ρούχα και αντικείμενα, μια που θα θέλουμε να βοηθήσουμε τους αναξιοπαθούντες.

Στις 00:39 η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς για μια ρομαντική περιπλάνηση, που μοιάζει περισσότερο με γαλήνη πριν την καταιγίδα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved