Lunar Dance: Η σεξουαλική αμαρτία στο στόχαστρο

Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στο Σκορπιό

Lunar Dance: Η σεξουαλική αμαρτία στο στόχαστρο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στο Σκορπιό

Ο Ήλιος από τον Ζυγό αναχωρεί σε λίγες μέρες για να δώσει την σκυτάλη στο καθαυτό πιο ερωτικό ζώδιο του μήνα. Νομίζω πως μέχρι τώρα σκεφτήκαμε και εστιάσαμε στις σχέσεις μας, αλλά παράλληλα υποδεχτήκαμε και την μετατόπιση του Κρόνου από τον Ζυγό (σχέσεις) στον Σκορπιό (σεξ). Πολλά έχουν γραφτεί για την ψυχολογική πλευρά της διέλευσης, αλλά πραγματικά είστε έτοιμοι για να γνωρίσετε και την πρακτική πλευρά στην ερωτική ζωή σας; Με την ευκαιρία της Σελήνης στον Σκορπιό και, επειδή παίζουν κάποια πολύ ισχυρά ερωτικά πλανητικά vibes, ήθελα να σας πάω ένα ταξίδι στο πεδίο των σκοτεινών ενστίκτων και των ανομολόγητων επιθυμιών.

8022105555744742_2gFWYRKH_c

Ο Κρόνος είναι αυτός που επιβάλλει την πειθαρχία στον ζωδιακό και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 θα μας τεστάρει σε θέματα όπως η δέσμευση, η υπευθυνότητα, και ναι, στο πόση ουσία βάζουμε στα ερωτικά κρεβάτια της κοινωνίας μας.

Ο Κρόνος είναι ένας αυστηρός κριτής που θα ζητήσει από εμάς να βάλουμε τέλος σε αρκετές ερωτικές καταστάσεις που λειτουργούσαν, όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ένοχες και όρια.

Τι να περιμένουμε;

ΤΕΛΟΣ στις σχέσεις «φίλοι με πλεονεκτήματα».

ΤΕΛΟΣ στις σχέσεις μιας βραδιάς ή one night stands.

ΤΕΛΟΣ στην χαρά των εξωσυζυγικών σχέσεων.

ΤΕΛΟΣ στις «αρπαχτές» του Σαββατοκύριακου.

ΤΕΛΟΣ στην χρησιμοποίηση και την εκμετάλλευση των ανθρώπων μόνο για σεξ.

ΤΕΛΟΣ στην εξύμνηση του ανούσιου σεξ στα media.

ΤΕΛΟΣ στις ακαθόριστες και επιπόλαιες σεξουαλικές δραστηριότητες.

ΤΕΛΟΣ στα εύκολα «booty calls» (τηλεφωνήματα, προς ήδη γνωστό άτομο, με σκοπό τη γρήγορη ερωτική πράξη).

ΤΕΛΟΣ στα όργια

53832158015399105_UvsOQn3G_c

Οι παραπάνω καταστάσεις θα περιέχουν περισσότερους κινδύνους όσο ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκόρπιο. Για αυτό, σας παρακαλώ, προχωρήστε με επιφύλαξη και σύνεση.

Δεν υπάρχει λόγος για να στενοχωριόμαστε για το τέλος αυτής της ανούσιας, ανέμελης σεξουαλικής κουλτούρας, που κατά την γνώμη μου, είχε υποβαθμίσει την σεξουαλικότητα ίσως στο πιο χαμηλότερο επίπεδο που θα μπορούσε. Το σεξ δυστυχώς, είχε φτάσει στο πιο άθλιο σημείο και αυτή η ασήμαντη μορφή του ερώτα αποθεωνόταν απ' όλα τα media και τις Τέχνες. Κάτι έπρεπε να σταματήσει όλη αυτήν την κραιπάλη των συναισθημάτων μας που γινόταν θυσία στο βωμό του σεξ.

Αποδεχτείτε το. Πραγματικά απολαμβάνατε όλες αυτές τις σχέσεις ή απλά προσποιούσασταν; Αισθανόσασταν ικανοποιημένοι συναισθηματικά από τις σχέσεις χωρίς ουσία και δεσμεύσεις; Σας ανησυχεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι δρούσαν χωρίς συνέπειες και ότι τώρα ήρθε η ώρα να πρέπει να πληρώσουν;

Ο Κρόνος θα δώσει πραγματικά ό, τι αξίζει στον καθένα μας και αυτοί που φλερτάρουν ακόμη με την ιδέα του «κενού» σεξ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες, ίσως ακόμη και με την μορφή ασθενειών. Θα μας θέσει όρια σε όλα αυτά που ο Σκορπιός εξουσιάζει και δεν αφορά μόνο σεξ, αλλά και θέματα όπως τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, η απόλαυση των taboo μας κ.λπ. Μην το βλέπετε σαν κάτι φοβερό και δυσλειτουργικό, στόχος του είναι να προσφέρει ουσία. Αν και στην εφαρμογή των κανόνων του, μπορεί να μας αφήσει να χαθούμε σε πολλά συναισθήματα που ήταν σεξουαλικά καταπιεσμένα.

44191640063744464_Ncwe5ZXq_c

Ο Κρόνος στον Σκορπιό θα ευνοήσει αρκετά τους Σκορπιούς, όταν θα ακουμπήσει την μοίρα του Ήλιου τους -και όχι μόνο αυτούς βέβαια- γιατί θα συνειδητοποιήσουν τελικά ότι οι σημαντικές αλλαγές που θα έρθουν στην ερωτική ζωή τους θα τους καταστήσουν πιο ώριμους και κατασταλαγμένους σεξουαλικά.

Ο Κρόνος στον Ζυγό ίσως να απότρεψε αρκετούς ανθρώπους από το να δημιουργήσουν σχέσεις που δεν ήταν σωστές, εδώ όμως ο Κρόνος στον Σκορπιό θα πάει ένα βήμα παραπέρα. Σεξουαλικοί δεσμοί που δεν έχουν συναισθηματική κάλυψη και μέλλον θα τερματιστούν, έτσι απλά. Εν ολίγοις, το «βόλεμα» είναι πια μια παλιά ιστορία. Ο Κρόνος θα διδάξει πάνω απ' όλα ότι το σεξ πρέπει να είναι ουσιώδες.

Καλές συνειδητοποιήσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved