Οι χρησμοί της Νέας Σελήνης για την Ελλάδα: Δυνατά, πιο δυνατά!

Τι σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη για την Ελλάδα;

Οι χρησμοί της Νέας Σελήνης για την Ελλάδα: Δυνατά, πιο δυνατά!

«Φαίνεται πως πια τίποτα δεν μας σώζει»

Αυτό το τελευταίο γραπτό μήνυμα του αυτόχειρα ποιητή Καίσαρα Εμμανουήλ μπορεί να αντικατοπτρίζει την αίσθηση των πραγμάτων που διαμορφώνονται.

Όπως είχαμε γράψει και στους «χρησμούς» του Οκτωβρίου, από τις 12 του μήνα τα πράγματα ζορίζουν. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 22η μοίρα του Ζυγού, που είναι μοίρα Κρόνιας δυναμικής και συμβολίζει το δυσάρεστο τέλος και συνάμα την αφαίρεση ζωής. Ο σχηματισμός της εξίσωσης Ήλιος/Σελήνη = Κρόνος προμηνύει εμπόδια, χωρισμούς και ρήξεις.

Η Νέα Σελήνη, με βάση τα έμμεσα μεσοδιαστήματα, συναντά το Winderpunkt (την μηδενική του Κριού), γεγονός που υποδεικνύει μια μεταστροφή στάσης και τάσεων.

Συγχρόνως, η εμπλοκή των αξόνων Ωροσκόπος/Ποσειδώνας και Αφροδίτη/ Ποσειδώνας δείχνει ότι κάποιοι επιδιώκουν να επωφεληθούν από την αφέλεια ή την ευκολοπιστία των άλλων, προκειμένου με δόλο να τους κάνουν να στηρίξουν αυτά που εξυπηρετούν ίδια συμφέροντα.

Ο Ωροσκόπος προεικονίζει συνεργασίες που διαλύονται και πρόσωπα που απομακρύνονται. Προσωπικές επαφές οδηγούν σε εξαπάτηση και άτομα που έδειχναν άξια εμπιστοσύνης θα αποκαλυφθεί πως δεν την άξιζαν.

Το Μεσουράνημα μιλάει για σοβαρές αστρολογικές αποκαλύψεις και επιτυχίες. Παράλληλα σχέσεις με γυναίκες ίσως γίνουν κάπως κουραστικές ενώ κάποιες σχέσεις πιθανόν να τροποποιηθούν αφού κάποιοι θα μείνουν στα κρύα του λουτρού από άτομα που θεωρούσαν δεδομένα.

Τι σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη για την Ελλάδα

Η Νέα Σελήνη ισούται με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη/Δία της Ελλάδας, πράγμα που δείχνει πως στο εσωτερικό της χώρας θα ισχύει το «δεν περπατάμε, πετάμε» που λένε στους... φαντάρους στο στρατό.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης, που επί του χάρτη της Ελλάδος δείχνει πως η στάση των άλλων θα επηρεάσει την Ελλάδα, προοιωνίζει δυσκολία προσαρμογής στα νέα μέτρα.

Παράλληλα, σε ζητήματα που θα πρέπει να «τρέξουν», τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης όσο και σε επίπεδο ψηφίσματος μιας γενικότερης δέσμης μέτρων, θα υπάρξει νομικό ή συνταγματικό κώλυμα και ως εκ τούτου θα απαιτηθεί μια γενικότερη τροποποίηση που δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση.

Η εξίσωση Μεσουράνημα= Ζευς υποδεικνύει πως κάποιες εφημερίδες, περιοδικά, σάιτ ή ανεξάρτητα κανάλια (για τα «μεγάλα» το αποκλείω), θα φέρουν στην επιφάνεια ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους.

Παράλληλα, νέες δημοσκοπήσεις θα φέρουν... ίλιγγο στον κυβερνητικό συνασπισμό, αφού τα κόμματα που την απαρτίζουν δείχνουν πως καταβαραθρώνονται, ενώ αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παίρνουν τα πάνω τους. Γεγονός που θα οπλίσει τα χέρια και το μυαλό όσων βρίσκονται εκ δεξιών και εξ ευωνύμων.

Εξάλλου, όπως επίσης υποδεικνύει η εξίσωση Μεσουράνημα/Ζευς κάποιοι διψώντας για επιτυχία θα εντείνουν τη δράση τους.

Επιπλέον, η εξίσωση Μεσουράνημα =Ζευς = Ήλιος /Κιούπιντο, μιλάει για έναν ηγέτη που αποκτά μια συντριπτική υπεροχή στην κοινή γνώμη, μέσα από την εν γένει στάση και τους αγώνες του. Το όνομα αυτού, μάλλον περιττεύει να το αναφέρουμε.

Όσον αφορά στη Νέα Σελήνη σε σχέση με τις προοδευτικές θέσεις του χάρτη της Ελλάδος τα πράγματα είναι κι εδώ κομβικά. Υποδεικνύονται απώλειες στην κυβέρνηση, απελπισία της κοινωνίας αλλά και μια χρηματιστηριακή χειραγώγηση για να φανεί πως η οικονομία ως εκ θαύματος πήρε μπρος. Πρόσωπα που ήταν ταγμένα σε μια ιδέα, ένα πρόσωπο ή ένα κόμμα, θα κάνουν μια μεγάλη στροφή.

Μέσα στην κυβέρνηση θα προκύψουν ενστάσεις και αποχωρήσεις από άτομα που ακούν τη φωνή της συνείδησης τους.

Ο χάρτης ανακοίνωσης του κυβερνητικού συνασπισμού είναι επίσης δηλωτικός μιας πιεστικής κατάστασης. Η Νέα Σελήνη «χτυπά» το σημείο Άρη/Κρόνος Υποθετικός που δείχνει νέα μέτρα καταστολής.

Το Μεσουράνημα ισούται με το Μεσουράνημα Άρη /Ποσειδώνα (νομίζετε πως τα κουίζ είναι τυχαία;) και υποδεικνύει πέρα από ψεύτικες ελπίδες, απογοήτευση και ιδιοποίηση έργου ή πραγμάτων με άλλα λόγια κλοπή.

Ζητήματα που σχετίζονται με φάρμακα, πετρέλαια, αέρια, ευπαθείς ομάδες και με Ποσειδώνιες ιδιότητες θα γίνουν το... φαρμάκι που θα δηλητηριάσει αυτούς που δεν τήρησαν το λόγο τους και έκλεψαν τη ψήφο και την προτίμηση του λαού με δόλο.

Η απώλεια των κεκτημένων αιώνων και η απώλεια της τιμής των ανθρώπων θα γυρίσουν μπούμερανγκ.

Εν κατακλείδι ετοιμαστείτε για μεγάλες κοινωνικές αλλαγές και αναταραχές, οδομαχίες και κινητοποιήσεις ενός εξοργισμένου λάου που νιώθει να εξαναγκάζεται να ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα πια, πέρα από τον ίδιο το φόβο του.

Αν θυμάστε είχαμε γράψει από τον Ιούνιο πως τον Οκτώβριο θα αρχίζουν τα χοντρά προβλήματα αφού ο Κρόνος θα περάσει πάνω από το ευαίσθητο σημείο «πτώση κυβέρνησης» του γενέθλιου χάρτη του κυβερνητικού συνασπισμού ενώ η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται μέσα στον 12ο οίκο και πάνω στον Κρόνο της. Η κυβερνητική συμμαχία θα αισθανθεί πως η συμφωνία για τη προδιαγεγραμμένη λήξη της μπαίνει σε ισχύ.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης είναι «Drei professoren vaterland verloren» ή όπως θα το λέγαμε ελληνιστί «καθηγητάδες τρεις, εχάθη η πατρίς». Έρχονται στιγμές που ο καθένας θα πάρει το «μισθό» που του αναλογεί και η δική μας αντίδραση είναι που θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Η αντίσταση εναντίον της κατάλυσης δημοκρατικών θεσμών είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη από το άρθρο 120 παράγραφο 4 του Συντάγματος της Ελλάδος και όπως απαντά ο Νίκος Καββαδίας στον Καίσαρα Εμμανουήλ...

«Καίσαρ, από ένα θάνατο σε κάμαρα,

κι' από πεζό χωμάτινο ένα μνήμα,

δε θα 'ναι ποιητικώτερο και πι' όμορφο,

ο διάφεγγος βυθός και τ' άγριο κύμα;»

Έτσι κι εμείς απαντάμε με ένα τραγούδι: Δυνατά, δυνατά, γίνονται όλα τα αδύνατα δυνατά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved