Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου

Ύστερα από την τελευταία -όχι όμως και έσχατη- ομοβροντία των Ουρανοπλουτωναίων, η Φύσις ησυχάζει...

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου

Ύστερα από την τελευταία -όχι όμως και έσχατη- ομοβροντία των Ουρανοπλουτωναίων, η Φύσις ησυχάζει κι εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να βιώσουμε εκείνην την περίφημη... ηρεμία πριν από τη θύελλα.

Με τη συνδρομή της κοσμοπολίτισσας Δήμητρας, το Σ/Κ περιέχει το σπέρμα μιας πλούσιας κοινωνικής ζωής, είτε του παλαιού τύπου που όλοι γνωρίζουμε -χαίρεται τι κάνετε, καλά ευχαριστώ- είτε μέσω των social media με αδιάκοπες ρελάνς μιας εικονικής πραγματικότητας, που ευελπιστεί να γίνει πράξη.

Εκδήλωση: Η Bibi-bo με τα 7 Go-go boys

Θα παρευρεθεί η Treli Xara και 45 ακόμη

Κι επειδή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δεν μας έχει ξεχάσει, ακόμη κι ένα τόσο δα κοινωνικό γεγονός -ένα άκακο tea party, ας πούμε- δεν θέλει και πολύ να γίνει η κερκόπορτα του έρωτα.

Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι

Και η αγωνία μου φουντώνει

Πότε θα βρεθούμε οι δυο μας μόνοι

Φυσικά μπορεί να υπάρξουν και μπερδέματα ανάμεσα στις δύο εκδοχές, όπως αυτό που συνέβη στην Ολλανδία, όπου μια 16χρονη προσκάλεσε μέσω Fb τους φίλους της για να γιορτάσει τα γενέθλια της, δεν υπολόγισε όμως την απήχηση μιας δημόσιας πρόσκλησης. Ύστερα από απανωτά διαδικτυακά updates, όπου το πάρτι βαφτίστηκε Project X Haren, πλάκωσαν πάνω από 30 χιλιάδες διψασμένων για γλέντι βαρβάρων, με αποτέλεσμα να έρθουν τα... ΜΑΤ και η ίδια να το σκάσει μια μέρα πριν, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ουσία είναι πως με τη Δήμητρα στις επάλξεις, όλα τα σενάρια γνωριμιών είναι ανοικτά, με πρωτεύον σε αυτήν την φάση εκείνο της συγκινητικής στιγμής όπου οι groopies συναντούν το ίνδαλμα τους. Παράλληλα, δεν θα λείψουν και οι συλλογικές δραστηριότητες ή οι σοβαρές συσκέψεις-συνεδρίες, που κι αυτές ενδέχεται να εμπλουτιστούν με ζήλειες «καρφώματα» και... τσιφτετέλια!

Παρθένοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Τοξότες, Κριοί και Ιχθύες κρατούν σφιχτά στην τσέπη τους την πολυπόθητη πρόσκληση-διακόπτη που μπορεί να τους ανάψει τα φώτα της δημοσιότητας. Από εκεί και ύστερα, όσοι πιστοί, προσέλθετε...

Από την Δευτέρα, ο Δίας ξαναμπαίνει στο κόλπο, αφού το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή μεσοβδόμαδα, μπορεί να μετρήσει 1-2 ημέρες πριν. Το «ες αύριον τα σπουδαία» του... χοντρού είναι σε θέση να διατηρήσει το χαλαρό κλίμα, με τους Τοξότες, τους Διδύμους, τους Κριούς και τους Ζυγούς να καρπώνονται πρώτοι τα «τυχερά» της όψης αλλά και να πρωταγωνιστούν αδιαλείπτως σε... χαβαλέδες και σκάνδαλα!

Κι εδώ βέβαια δεν θα λείψουν οι δραστικές παρεμβάσεις του ερωτευμένου Άρη στον Σκορπιό, που δεν καταλαβαίνει και πολλά από κοινωνικές αβρότητες. Έτσι, μια απλή ματιά ή ένα χαμόγελο μπορεί να γίνει η αφορμή για ένα γερό ερωτικό καβγαδάκι, με θύτες ή θύματα αυτή τη φορά τους εκπροσώπους των τεσσάρων σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Παράλληλα όμως, η ίδια... συμμορία των τεσσάρων έχει προτεραιότητα στις ερωτικές περιπτύξεις, αφού είτε το θέλουν είτε όχι τόσο η γοητεία, όσο και οι ορμόνες τους θα κτυπήσουν κόκκινο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved