Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 1 έως 4 Αυγούστου

Ζωηρό και έντονο αναμένεται να είναι το τριήμερο με τον Δία και τον Άρη να συμβάλλουν σε ευχάριστες αλλά και ...καυτές στιγμές.

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 1 έως 4 Αυγούστου

Δίας και ο μήνας έχει εννιά

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον «χοντρό» είναι βέβαια το κοσμικό μπόνους των ημερών, για όσες και όσους τουλάχιστον έχουν την πρόθεση να αφεθούν στις ευκολίες της ζωής, απεμπολώντας τις σκοτούρες και τις -σώνει και καλά- ποιοτικές λύσεις. Η διασκέδαση είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή μέχρι και την Πέμπτη κι αν είμαστε τυχεροί θα βρεθούν και οι ...σπόνσορες για το Αυγουστιάτικο γλέντι μας. Αλλιώς, «μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντήσουμε» που λέει και το άσμα. Πέντε πάνω, πέντε κάτω, δεν σώζεται κανείς...

Όσον αφορά τις σοβαρότερες υποθέσεις, ο «μπάρμπας στην Κορώνη» είναι εδώ, θυμίζοντας μας για μια ακόμη φορά πως οι τυχερότεροι δεν είναι απαραίτητα και οι καλύτεροι.

Στον αντίποδα, οι μονίμως υπεύθυνοι και ...βασανισμένοι, ενδέχεται να βρεθούν ξανά στο ίδιο έργο θεατές. Να βλέπουν κάποιους δηλαδή, να σπαταλούν τα χρήματα ή τα πλεονεκτήματα τους, την ίδια ώρα που οι ίδιοι επιμένουν στους «σοβαρούς» σκοπούς τους ή ακόμα χειρότερα να τους παίρνουν την μπουκιά από το στόμα, χωρίς οι «ληστές» να διαθέτουν τα ανάλογα προσόντα. Η ζωή βλέπεις θέλει και τσαχπινιά, θράσος ή απλά ...άκρες, εκτός από τα κότσια και τα πτυχία.

Όπως κι αν έχει οι ημέρες είναι καλές για αγορές και ξεκινήματα, αφού η θεά τύχη είναι στα κέφια της.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι καλούνται πρώτοι να διαχειριστούν την λίστα προσφορών του Δία αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις, ευνοημένοι γενικότερα είναι όσες και όσοι διατηρούν από τα γεννοφάσκια τους μια προσοδοφόρα σχέση με τους απανταχού ισχυρούς. Όσο για τον τρόπο που μπορεί να αξιοποιηθεί ο Δίας, η φύση των συγκεκριμένων τεσσάρων ζωδίων καθιστά τις εφήμερες απολαύσεις πιθανότερες από την επένδυση στο μέλλον.

Αντίθετα, οι Καρκίνοι, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί ακριβώς στο μέσον του κύκλου τους (έχουν δηλαδή τον Ήλιο τους από την 15η έως την 17η μοίρα), είναι σε θέση να «δέσουν το γάιδαρο τους» με πολύ πιο ...χοντρό σκοινί!

Τα χλωρά μαζί με τα ξερά

Από την Παρασκευή τα ηνία αναλαμβάνει ο Άρης, επιδιώκοντας να μας πείσει ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς πείσμα, αγωνιστικότητα και ...σαματά! Κι έτσι φουριόζος που μπαίνει στο παιχνίδι είναι πιθανόν να μας παρασύρει σε αυθαιρεσίες -έξυπνες ή όχι- με σκοπό να «ξεμπερδέψουμε» γρήγορα από όλα αυτά που μας βασανίζουν. Εδώ όμως είναι που η λύση μπορεί να γίνει πρόβλημα, αφού πρώτον τίποτα δεν πρόκειται να περάσει χωρίς αντίσταση και δεύτερον είναι πασίγνωστο πως «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Έτσι ακόμη κι ένα αθώο σάντουιτς, μπορεί τελικά να αποδειχθεί δόλιο όπλο του ...αόρατου κοσμικού εχθρού, που πολύ θα το γλεντήσει όταν θα μας κάτσει στο λαιμό!

Πώς όμως μπορούμε τελικά να αποφύγουμε τις κακοτοπιές; Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι λύση, αντίθετα οφείλουμε να πράξουμε τα δέοντα με ζήλο και υψηλό φρόνημα.

(Σ)εξ απήνης

Με δεδομένη την διαχρονική και επίμονη σχέση του πλανήτη με το σεξ, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτούμε την περίσταση, πριν μας πάρει από κάτω. Διότι όταν ο Άρης παραμένει ανέραστος, τότε του φταίνε ...όλα!

Αυτή είναι μια πολύτιμη οδηγία για όσες ή όσους έχουν μια σχέση και δεν θέλουν να την δουν να εξελίσσεται σε παγκόσμιο πόλεμο. Στην ανάγκη, αν το σεξουαλικό δεν δουλέψει, θα πρέπει να επινοηθεί ένας κοινός εχθρός, ώστε το ζευγάρι να ομονοήσει μπροστά στην έξωθεν επιβουλή.

Αν όμως είμαστε μόνοι σαν τον κούκο, το ιδανικό θα ήταν να ξεσκουριάσουμε, ασχολούμενοι είτε με αθλοπαιδιές, είτε ξεκινώντας ένα ακόμη μεγάλο έργο (εδώ μετράνε και οι πύργοι στην άμμο). Βέβαια, σε κάθε περίπτωση απαιτείται αυστηρή περιφρούρηση, αφού όλο και κάποιος βάρβαρος θα αποπειραθεί να ποδοπατήσει τους κόπους μας ή να αμφισβητήσει την πεντακάθαρη νίκη μας. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα και άμεσα. Κάθε καθυστέρηση αυξάνει αυτόματα και την πιθανότητα να μην ολοκληρώσουμε ποτέ, πηγαίνοντας με το κουβαδάκι μας σε μια άλλη παραλία.

Αν πάλι φερθούμε «σοφά» και σε πείσμα του Άρη αποφασίσουμε να αράξουμε, η ένταση θα έρθει να μας βρει ακόμη και στην παραλία, όπου στην πιο απλή εκδοχή οι αγριοφωνάρες η τα τάκα-τούκα των ρακετοφόρων λουομένων θα διώξουν μακριά κάθε πιθανότητα ηρεμίας. Στη λίστα του Άρη υπάρχουν ακόμη, κάθε είδους ατυχήματα, τα πιασίματα, τα πρηξίματα, τα εγκαύματα, τα τσουξίματα αλλά και οι ενοχλητικές ...τσιμπιές από πρόσωπα που μάλλον έχουν το ακαταλόγιστο.

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια

Ο Αρούκος βέβαια στην πραγματικότητα δεν είναι κακός τύπος κι ας το παίζει ζόρικος. Είναι από εκείνα τα παιδιά που αν τα πιάσεις στο φιλότιμο πετυχαίνεις με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια. Γι αυτό, αν τυχόν βρεθεί στο διάβα μας κάποιος «τσαμπουκάς», το παίνεμα είναι η καλύτερη απάντηση. «Μα εσύ που είσαι τόσο καλός, ωραίος, έξυπνος και μετριόφρων» κλπ. Αντίθετα μια αντιπαράθεση εγωισμών, μπορεί να φουντώσει την σπίθα κι ύστερα η κατάσταση να μην συμμαζεύεται με τίποτα...

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πολλές φορές, από το τίποτα μαθαίνουμε πράγματα που ούτε καν είχαμε φανταστεί. Κι αυτό στον Άρη το χρωστάμε, αφού οι απανταχού πιστοί του ξεφουρνίζουν στο όνομα της αλήθειας, ότι ξέρουν και δεν ξέρουν. Ας τον έχουμε από κοντά λοιπόν κι ας γίνουμε δι' ολίγον ...βαπόρια!

Όσον αφορά τα ζώδια, οι Ζυγοί, οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι καλούνται πρώτοι να ανάψουν τον βωμό του «κόκκινου πλανήτη», διακινδυνεύοντας την ηρεμία, είτε την δική τους, είτε των ...υπόλοιπων.

Από εκεί κι ύστερα, όσοι πιστοί ...προσέλθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved