Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/8 έως 3/8

Σελήνη στον Υδροχόο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/8 έως 3/8

Με διάθεση θεατή που περιμένει με αγωνία το υπέρλαμπρο θέαμα και με μια αόριστη προσμονή, υποδεχόμαστε τη Σελήνη στον Υδροχόο, σήμερα 1/8 στις 12.56 το μεσημέρι.

Στο πέρασμά της συνοδεύεται από μια πολλά υποσχόμενη Πανσέληνο, που καθορίζει γεγονότα, σχέσεις και συμπεριφορές.

Στις 19:58 το βράδυ η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή, δημιουργεί από το μεσημέρι και μετά μια αλλόκοτη αίσθηση. Η επικοινωνία σκοντάφτει διαρκώς, άλλα μας λένε και άλλα καταλαβαίνουμε, τα σχέδιά μας εμποδίζονται και οι παρερμηνείες φέρνουν παροδική αναστάτωση. Αναβολές, εμπόδια και αδιέξοδες συζητήσεις κουράζουν και εκνευρίζουν. Πολλοί θα ακούσουμε κάποιες ειδήσεις με έκπληξη, ενώ λάθη και απροσεξίες συνθέτουν ένα περίεργο αλλά ενδιαφέρον βράδυ.

Στις 2/8 στις 4:15 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό συναρπάζει όσους ξενυχτούν κοιτώντας το ολόγιομο φεγγάρι, ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις δημιουργώντας και κάποια απρόοπτα.

Στις 7:29 το πρωί η αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδοτεί την πρώτη Πανσέληνο του μήνα, η οποία συνοδεύεται στις 7:49 από το τρίγωνο με τον Δία.

Ως το απόγευμα οι αισθήσεις απογειώνονται, η υπερβολή σε ότι κάνουμε ξεπερνά κάθε μέτρο και εγκράτεια, ενώ είμαστε έτοιμοι να παραδοθούμε σε οτιδήποτε ξεχωριστό, διαφορετικό, συναρπαστικό και αλύτρωτο. Η υπερδιέγερση κυριαρχεί, μαζί με το κέφι, την καλή πρόθεση και την αισιοδοξία. Παρόλα αυτά οι αντιδράσεις θα είναι ανεξέλεγκτες , γι αυτό χρειάζεται προσοχή.

Στις 19:06 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ώρες πριν, θα κλείσει την ημέρα με διαρκείς προτροπές για δημιουργικές ασχολίες, ενώ το βράδυ αναμένεται γεμάτο ζωντάνια και ενεργητικότητα. Όσοι βρίσκονται σε διακοπές θα γεμίσουν πληρότητα και κουράγιο για να συνεχίσουν στις αντίξοες συνθήκες που μας περιβάλλουν, αλλά ακόμα και από το μπαλκόνι ενός σπιτιού, η Πανσέληνος αυτή μπορεί να διαπεράσει και να γκρεμίσει κάθε απαισιόδοξη σκέψη.

Στις 3/8 στις 7:18 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο ξεκινά την ημέρα με την ίδια καλή διάθεση , δίνοντας επιπλέον βοήθεια στο να διευθετήσουμε εκκρεμότητες, να σχεδιάσουμε σημαντικά ραντεβού και να ιεραρχήσουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μας πνίγουν.

Στις 11:23 το τρίγωνο με την Αφροδίτη μας προδιαθέτει ως το απόγευμα για φιλικές συναντήσεις, ερωτικές συνευρέσεις και τονωτικές αγορές.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι Πανσεληνιάζονται περισσότερο από όλους με όλα τα όμορφα και τα άσχημα της δυνατής επιρροής της.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες απογειώνονται και ξεχνούν να επιστρέψουν στη γη, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθείς και Παρθένοι προσπαθούν να διώξουν τις σκοτούρες και τα άγχη αναζητώντας διεξόδους.

Στις 17:58 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες καταστέλλοντας τη δράση και αναστέλλοντας τις προσδοκίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved