Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 26 έως 30 Ιουλίου

Ο Ερμής, παρότι ανάδρομος, έχει τον τρόπο να φρεσκάρει την καθημερινότητα μας, έστω κι αν αυτό κάποιες φορές συμβεί λίγο ...φουριόζικα.

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 26 έως 30 Ιουλίου
Επικοινωνώ, άρα υπάρχω!

Με τρεις πλανήτες στους Διδύμους (Αφροδίτη, Δήμητρα και Δία) και τον Ερμή να πρωταγωνιστεί στους ουρανούς, είναι βέβαιο πως η «κεντρική ιδέα» στις ημέρες που ακολουθούν δεν είναι άλλη από την επικοινωνία.

Μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές, συζητήσεις, νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα αλλά και τεχνικές ρυθμίσεις βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Ερμή, που παρότι ανάδρομος, έχει τον τρόπο να φρεσκάρει την καθημερινότητα μας, έστω κι αν αυτό κάποιες φορές συμβεί λίγο ...φουριόζικα.

Κατ' αρχάς, η σύνοδος του με τον Ήλιο, η οποία σχηματίζεται με ακρίβεια το Σάββατο, προάγει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα μηδέ εξαιρουμένου φυσικά του διαδικτύου.

Και για αυτές τις ημέρες στο «γραφείο κίνησης» του ...ζωδιακού λόχου στρογγυλοκάθονται πρώτοι και καλύτεροι οι Λέοντες, με τους Υδροχόους, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς να ακολουθούν το ίδιο πιστά την εντολή «επικοινωνώ, άρα υπάρχω». Επιπλέον και με βάση τις αστρικές θέσεις των πλανητών, στο «κόλπο» είναι τόσο οι Καρκίνοι όσο και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τρίτο πενθήμερο του κύκλου τους.

Όμως, μέχρι και το Σάββατο, η κατάσταση δεν θα είναι πάντα ήρεμη. Το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Άρη, είναι προάγγελος δραστικών -και ενίοτε βιαστικών- πρωτοβουλιών αλλά και αυθαιρεσιών που πολύ εύκολα μπορούν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις «για ψύλλου πήδημα».

Ακόμη πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για «τσουγκρίσματα» ή ενοχλητικά ατυχήματα, με τα ...τσιρότα και τους επιδέσμους να γίνονται το αξεσουάρ των ημερών.

Φυσικά υπάρχουν και οι θετικές συνέπειες της όψης που μπορούν να συνοψιστούν σε μερικές πολύ γνωστές ελληνικές παροιμίες ή αντίστοιχα ρητά:

1) Στη βράση κολλάει το σίδερο

2) Πέτρα που κυλάει, χόρτα δεν μαζεύει

3) Το γοργόν και χάριν έχει

4) Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Το στοίχημα των ημερών δηλαδή είναι το να δράσουμε γρήγορα και άμεσα, χωρίς όμως να προκαλέσουμε κάποια ζημιά. Ακόμη όμως κι αν δεν τα καταφέρουμε στην εντέλεια και «σπάσουν μερικά αυγά», είναι γνωστό πως ο Άρης ειδικεύεται σε καταστάσεις που είναι μεν οξύτατες αλλά κρατάνε λίγο.

Οπότε ακόμη κι αν κάποιοι χαλάσουν τον κόσμο με τις αγριοφωνάρες τους ή διπλωθούμε στα δύο από έναν ξαφνικό πόνο, δεν συντρέχει λόγος ώστε να το θεωρήσουμε μια μόνιμη κατάσταση.

Αντίθετα, μια άλλη «κρυφή» όψη, αυτή ανάμεσα στην τροπική Δήμητρα στους Διδύμους και τον αστρικό Πλούτωνα στον Τοξότη, η οποία μάλιστα είναι σχετικά μακράς διάρκειας (μιας εβδομάδας τουλάχιστον), εμπεριέχει πιο ουσιαστικούς κινδύνους, όπως δυσάρεστες εμπειρίες (ιδιαίτερα σε ταξίδια), είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε με την συμμετοχή πλήθους ή ομάδας ανθρώπων.

Δυστυχώς στο «παλμαρέ» της συγκεκριμένης όψης, εκτός από τα δυσάρεστα ακούσματα και βιώματα, συγκαταλέγονται και υπονομεύσεις ή τρομοκρατικές επιθέσεις με πολιτικά κίνητρα. Ακόμη, όσον αφορά τα media, το διαδίκτυο και την τηλεφωνία, από την μια πλευρά παραμονεύει ο «Μεγάλος Αδελφός», ενώ από την άλλη συσκευές και συστήματα απειλούνται με μπλακ άουτ, ανάλογο με αυτό που παθαίνουν όσοι μπαίνουν σε βαθύ τούνελ. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αν πέσετε θύματα μιας τέτοιας ατυχίας, δεν θα φταίει ο ανάδρομος Ερμής...

Επί προσωπικού, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες είναι τα τέσσερα ζώδια που θα δοκιμαστούν περισσότερο από αυτήν την Πλουτώνια επιβουλή, ενώ όλοι μας καλούμαστε να έχουμε ...μάτια και στην πλάτη, ώστε να ξεγλιστρήσουμε από τις όποιες παγίδες. Η δημοσιότητα με την οποία συνδέεται άμεσα η Δήμητρα, αυτή τη φορά μπορεί να είναι αρνητική ή προσχεδιασμένη ώστε να μας εκθέσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved