Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 26 έως 28 Μαΐου

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή προμηνύει ένα σχετικά ενδιαφέρον Σ/Κ, με την επικοινωνία και τις πολυποίκιλες επαφές σε πρώτο πλάνο.

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 26 έως 28 Μαΐου

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή προμηνύει ένα σχετικά ενδιαφέρον Σ/Κ, με την επικοινωνία και τις πολυποίκιλες επαφές να συγκροτούν την «κεντρική ιδέα» του.

Η όψη γίνεται στους Διδύμους και σίγουρα με δεδομένο το ...τι θα ακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα έχουμε μια καλή ευκαιρία να δρομολογήσουμε άμεσα λύσεις και εφαρμογές μέσα σε ένα ζωηρό μεν κλίμα αλλά κάτω από μη πιεστικές συνθήκες και κυρίως χωρίς να βρεθούμε προ τετελεσμένων.

Στην παρούσα φάση για κάθε απορία και κάθε προβληματισμό, για κάθε τεχνικό θέμα υπάρχει μια ικανοποιητική απάντηση, γι' αυτό ας μην διστάσουμε να εξασκήσουμε πλήρως την όποια περιέργεια μας.

Ταξίδια, μαζώξεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια είναι in, ενώ η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης θα συμβάλλει σε -ενίοτε πικάντικα- reunions, την αναθέρμανση των κοινωνικών σχέσεων μας και γενικά στον εμπλουτισμό της ατζέντας μας με περασμένα αλλά όχι ξεχασμένα ονόματα. Όσο για την συνέχεια, όλα είναι ανοικτά. Ιδού η ...Ρόδος λοιπόν!

Τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) έχουν το προβάδισμα σε αυτό το επικοινωνιακό πανηγύρι, με μια μερίδα των σταθερών να ακολουθούν επίσης πιστά το πλούσιο «καλεντάρι του Ερμή». Πιο συγκεκριμένα οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί περίπου στο μέσον του κύκλου τους (11η-15η ημέρα).

Ακόμη πιο ενθαρρυντική για την καθημερινότητα μας αλλά και για οικονομικές συναλλαγές-αγορές είναι η «κρυφή» σύνοδος της αστρικής Αφροδίτης με τον Δία την Δευτέρα.

Η όψη ανάβει το πράσινο φως για μια τυχερή συνέχεια σε ότι ξεκινήσουμε, ενώ παράλληλα ευνοεί τις επενδύσεις. Να θυμάστε βέβαια πως οι δύο πλανήτες αρέσκονται στις εύκολες λύσεις κι έτσι δεν χρειάζεται τόσο να κοπιάσουμε όσο να ...ζητήσουμε για να έχουμε. Στην πιο light εκδοχή τα καλά θα «τρέχουν», ενώ εμείς θα ...κοιμόμαστε! Βλέπετε, η τεμπελιά είναι πάντα μια βασική προτεραιότητα τόσο της Αφροδίτης, όσο και του Δία...

Όσον αφορά τις σχέσεις, είναι πιθανόν να υπάρξουν «πληθωρικές» προτάσεις, που ανεξάρτητα με την αξιοπιστία τους μπορούν να μας ανεβάσουν κατακόρυφα την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση μας. «Παίζει» ακόμη και μια επίσημη πρόταση!

Οι Δίδυμοι, οι Ταύροι, οι Τοξότες και οι Σκορπιοί κάθονται «πρώτο τραπέζι πίστα» σε αυτό το φαντασμαγορικό σόου των δύο πλανητών, χωρίς ωστόσο να μπαίνουν απαγορευτικά για κανένα από τα υπόλοιπα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved