Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/4

Σελήνη στον Υδροχόο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη






Η μυστηριώδης γυναίκα προετοιμάζεται για την πρωτοποριακή ανάσταση, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 14/4 στις 00:48 μετά τα μεσάνυχτα.

Κάτω από την διανοητική επίδραση του ζωδίου αυτού και με τις πρόσχαρες πλανητικές συναντήσεις της, προσπαθεί να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, απαλλαγμένο από στεγανά και μικρόψυχες ανησυχίες, καθώς και από τον πατροπαράδοτο τρόπο της Πασχαλινής γιορτής.

Στις 11:08 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό είναι μια ιδιαίτερα σημαντική όψη, που επηρεάζει ως το απόγευμα, παρακινώντας μας έστω και παροδικά, να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας, να φωτίσουμε τα σκοτεινά σημεία της ύπαρξής μας και να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που βιώνουμε κάποιες καταστάσεις.

Σκεφτόμαστε την επερχόμενη ανάσταση διαφορετικά, επιθυμώντας διακαώς αυτή τη φορά να σημάνει κάτι ξεχωριστό.

Στις 18:11 το απόγευμα το τρίγωνο με την Αφροδίτη μας οδηγεί στην ανάσταση με πολύ καλή διάθεση, διαλέγοντας το πιο καλαίσθητο ρούχο, κάνοντας προετοιμασίες για το βραδινό τραπέζι, αγοράζοντας την πιο εκκεντρική λαμπάδα και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα διαφορετική, που θα σπάσει την μέχρι τώρα μονοτονία και συνήθεια.

Στις 15/4 στις 7:09 το πρωί, το τετράγωνο με τον Δία είναι η μοναδική όψη της Σελήνης ολόκληρη την ημέρα, ακολουθώντας μας με μια ευχάριστη διάθεση και την αίσθηση πως όλα θα μπορούσαν να πάνε καλά, αν θέλουμε πραγματικά να πάνε.

Φιλοσοφούμε χωρίς να μοιρολογούμε, έχοντας την πεποίθηση του προκαθορισμένου αλλά και της δικής μας ευθύνης. Πέρα από την θεωρητική προσέγγιση, καλό θα ήταν να προσέξουμε την γλυκιά υπερβολή της όψης, η οποία πρακτικά δίνει την τάση να φάμε πολύ, να πιούμε πολύ και να διασκεδάσουμε πολύ, με ατέλειωτες συζητήσεις γύρω από επίκαιρα θέματα.

Στις 16/4 στις 1:21 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας βοηθά στην κατανόηση των γεγονότων, οδηγώντας μας σε μια πνευματική χαλάρωση, σφαλίζοντας τα μάτια μας με έντονη την αίσθηση της πληρότητας.

Σε αυτό συμβάλει ακόμα περισσότερο το εξάγωνο με τον Ήλιο, που κορυφώνεται λίγο αργότερα στις 1:43 το πρωί, δίνοντας σε πολλούς την ενέργεια να συνεχίσουν το γλέντι.

Στις 8:38 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθείς για να μας κάνει να ονειρευτούμε, όλα όσα ζήσαμε πρόσφατα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved