Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 27 έως 30 Μαρτίου

Οι φουριόζοι των ημερών είναι τα τέσσερα σταθερά ζώδια

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 27 έως 30 Μαρτίου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

20100627_John Rizopoulos02JPEG

Φόρτσα τα πανιά!

Το τριήμερο ξεκινά με τον Άρη και τον Δία σε μεγάλα κέφια, να ανάβουν φωτιές αλλά και να συνδράμουν σε μεγάλες επιδόσεις στους απανταχού στίβους, από τους αγωνιστικούς μέχρι την... κρεβατοκάμαρα!

Το «κρυφό» τετράγωνο τους είναι ο ορισμός του ενεργειακού overdose και το θέμα βέβαια είναι τι να την κάνουμε την ενέργεια, όταν δεν έχουμε που να την βάλουμε! Γιατί μια δυναμική αρχή και οι μεγάλες προσδοκίες που μπορεί να την συνοδεύουν, δεν είναι απαραίτητο να έχουν θετική κατάληξη.

Οι δύο πλανήτες «ενδιαφέρονται» κυρίως για ένα εκρηκτικό πέταγμα, χρησιμότατο μεν σε έναν σπρίντερ, εξαιρετικά φασαριόζικο δε στην καθημερινότητα ενός μέσου ανθρώπου. Διότι αν πάρει φωτιά το μάτι της κουζίνας και γίνει μπουρλότο η χύτρα, τόσο ο Άρης όσο και ο Δίας θα χειροκροτούν ενθουσιασμένοι για την πλήρη επιτυχία του σχεδίου «Νέρων»!

Προσοχή λοιπόν με τα εύφλεκτα υλικά αλλά και με τους πληθωρικούς χαρακτήρες που κάτι τέτοιες στιγμές έχουν την τάση να ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της αντοχής μας. Όσο για το σεξ, ο πρωταθλητισμός καλά κρατεί, οπότε καλού-κακού πάρτε μια... άδεια από την δουλειά σας!

Οι φουριόζοι -με το καλό ή με το ζόρι- των ημερών είναι τα τέσσερα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) αλλά και οι Παρθένοι, ιδιαίτερα των πρώτων ημερών.

Σύμβολο του αγώνα η Κατερίνα Κούκα:

«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ,

Αυτή η αγάπη στ’ άστρα μ’ ανεβάζει»

Πλησιάζοντας προς την Παρασκευή, ο ουρανός «γκριζάρει», αφού ο Πλούτωνας δείχνει πρόθυμος να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Και όπως έχω ξαναγράψει σε αυτές τις κρίσιμες καμπές εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η στάση μας και η διάθεση μας να αφήσουμε πίσω εξαρτήσεις και «κολλήματα», αξιοποιώντας την ευκαιρία ενός μηδενισμού, συναισθηματικής ή οικονομικής φύσης συνήθως.

Η αρωγή του Σκορπιού Νότη είναι επιβεβλημένη.

«Παρ’ το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο»

Διαφορετικά ο Mr Absolute είναι ικανός να μας κρατήσει «στα πατώματα» με την «ανάσταση» να είναι χρονικά απροσδιόριστη.

Θυμίζω ακόμη ότι κάτι τέτοιες μέρες είναι που βγαίνει η «σκοτεινή» πλευρά στην επιφάνεια, όχι μόνον για να μας ταλαιπωρήσει αλλά -κι εδώ είναι το σημαντικό- για να την στείλουμε αυτήν και τους απανταχού εκπροσώπους της ...από εκεί που ήρθαν!

Στον ρόλο του Exterminator, τα τέσσερα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) με guest stars μερίδα των μεταβλητών (Ιχθύες και Τοξότες γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο).

Παράλληλα ο Ποσειδώνας κάνει «το κομμάτι του», παρέα με τον Ερμή, αφού την Πέμπτη οι δύο πλανήτες συναντιούνται «κρυφά» στους ουρανούς (ο αστρικός Ερμής σε σύνοδο με τον τροπικό Ποσειδώνα). Η επικοινωνία περνάει στην ...ζώνη του λυκόφωτος, με τα φαντάσματα να κάνουν πάρτι πάνω στην απορημένη λογική μας. Το «φάντασμα στη μηχανή» σημαίνει συναγερμό για τους ορθολογιστές που προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα αλλά και θέματα λειτουργικότητας σε μηχανήματα και συσκευές που με τις ευλογίες του Ποσειδώνα, υλοποιούν το αδύνατο. Παράδειγμα το μακό μπλουζάκι που μπήκε μεν λευκό στο πλυντήριο αλλά βγήκε πολύχρωμο με την υπογραφή του... Καλβιν Κλάιν!

Ακυρώσεις και λάθη είναι στο πρόγραμμα, αφού ο «άρχοντας του φανταστικού» επιδιώκει μανιωδώς να προωθήσει τους δικούς του τρόπους επικοινωνίας: Κάνω έρωτα με τηλεπάθεια, όπως τραγούδησε ο Λε-Πα ή ακόμη καλύτερα «Ακούω Φωνές» με τους Μπλε...

«Ακούω φωνές, ακούω να κλαις

ακούω εσένα, ακούω το χθες»

Όμως εκτός από τα στραβά ή τα «κουλά» σε πρακτικά θέματα, η όψη είναι πολύ αβανταδόρικη στην απόκρυψη και τα ...θαύματα! Ένα ψέμα ή το κατάλληλο καμουφλάζ μπορεί να μας βγάλουν από δύσκολους μπελάδες, ενώ δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να πούμε επιτέλους εκείνη την ρημάδα την προσευχή κόντρα στον άτεγκτο Κρόνο, που βλέπει μόνον συγκεκριμένα όρια και ρεαλιστικές προοπτικές. Το τζόκερ, ένας ψηλός κούκλος ή μια εξωτική θεά; Γιατί όχι; Ο Ποσειδώνας λατρεύει τις υπερβάσεις και παίζει με προθυμία το «ευχήσου και θα γίνει». Ακόμη, λάθη επί λαθών μπορεί να οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα, αρκεί να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στο τυχαίο.

Τέλος, καλλιτεχνικές-πολιτιστικές δραστηριότητες και μεταφυσικές αναζητήσεις παίρνουν τα πάνω τους, με τους Ιχθύες να είναι οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι σε όλο αυτό το πανηγύρι της φαντασίας.

Αντίθετα οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι, πάνω που νόμιζαν ότι «το ‘χουν», ενδέχεται να βρεθούν ακάλυπτοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved