Εαρινή Ισημερία - Τι λέει το ωροσκόπιο της για το 2012

O χάρτης της μας δίνει πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι

Παπασταύρου Λίντα
Εαρινή Ισημερία - Τι λέει το ωροσκόπιο της για το 2012

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger



«Αυτό δεν είναι το τέλος. Δεν είναι καν η αρχή του τέλους. Ίσως είναι το τέλος της αρχής»

Winston Churchill

Η Εαρινή Ισημερία είναι η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού. Σύμφωνα με την πάγια διεθνή αστρολογική πρακτική, ο χάρτης της εισόδου μας δίνει πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι και τι μπορούμε να προσδοκούμε την χρονιά που -αστρολογικά- μόλις ξεκινάει. Για φέτος η ώρα (Ελλάδος) εισόδου του Ήλιου στον Κριό είναι η 7:14 π.μ.

Όσον αφορά στη σύγκριση με την Ελλάδα, να σημειώσω πως παίρνω ως γενέθλιο τον χάρτη της 3/2/1830 10:55 πρωί Λονδίνο και χρησιμοποιώ αυτές τις γεωγραφικές συντεταγμένες. Να θυμίσω πως η Αθήνα έγινε Πρωτεύουσα της Ελλάδος το έτος 1834. Έως τότε με απόφαση της Γ’ Εθνοσυνέλευσης της Τροιζήνας, (3/4/1827) πρωτεύουσα της Ελλάδας ήταν η πόλη του Ναυπλίου.

1-Την Εαρινή ισημερία ως αυτοτελή χάρτη, θα την προσεγγίσουμε με μια fast-track ματιά χρησιμοποιώντας μόνο 3 άξονες:

MC/ASC: Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η ένωση με άλλους για έναν κοινό στόχο. Ψυχολογική επιρροή άλλων. Οι επαγγελματικές και οι διαπροσωπικές σχέσεις στο χώρο εργασίας ή με τους συναδέλφους.

Βόρειος Δεσμός /Vulcanus: Ο άξονας της προθυμίας. Επαφές οι οποίες έχουν την δυνατότητα ν’ αλλάξουν την ροη κάποιων πραγμάτων. Τα δυνατά γεγονότα του έτους υπό μια καρμική οπτική.

Hades/Admetos: Ωμή βία. Η δύναμη του κακού. Διαφθορά. Ασχήμια. Κακίες. Οι σκοτεινές δυνάμεις που πράττουν σκοτεινές πράξεις. Τα δυσάρεστα γεγονότα του έτους.

Πάμε λοιπόν...

SYNOMOSIa

MC/ASC= Αφροδίτη/Vulcanus = Σελήνη/Πλούτωνας= MC/Ήλιος = Ποσειδώνας/Admetos= Κρόνος/Hades = Cupido:

Μεγάλη αγάπη για την πατρίδα. Αλλαγή οικογενειακού κι οικονομικού status. Όμορφα καλλιτεχνικά θεάματα. Αλλαγές στις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας. Δυσαρέσκεια στις επιχειρήσεις, στην οικογένεια.

Βόρειος Δεσμός /Vulcanus= Ουρανός/hades= Wi/Ουρανός = Ήλιος/Ουρανός= Πλούτωνας/Poseidon = Αφροδίτη/Ουρανός = MC/Poseidon= Δίας/Πλούτωνας= Hades/Kronos:

Ξαφνικός θάνατος, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας. Μεγάλη καταστροφή και αγριότητα. Ξαφνικά γεγονότα. Εκρήξεις. Ενθουσιασμός και ξαφνικά γεγονότα. Αποκαλύψεις. Γεγονότα (ξαφνικά) κατά την διάρκεια της ημέρας. Αλλαγή πολιτικού σκηνικού λόγω αλλαγής πολιτικών πεποιθήσεων. Τυχερή αλλαγή, ανάπτυξη ή μετασχηματισμός. Κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας.

Hades/Admetos=Wi/Admetos= Ήλιος /Admetos = Κρόνος= Kronos:

Προβλήματα με πρώτες ύλες και την κυκλοφορία χρήματος. Το τέλος. Ιδεολογική αντίσταση, Αμετακίνητες πεποιθήσεις και στάση ζωής. Αντοχή. Υπομονή

και επιμονή. Κάνοντας μια νέα αρχή. Φυγή από την χώρα, απαλλοτρίωση ενός κομματιού της ιδιοκτησίας. Κατοχή μέσω της κυβέρνησης ή των ανωτέρων. Θάνατος μιας υψηλής προσωπικότητας. Ξένοι αποκτούν την υψηλή κυριότητα κάποιων κομματιών της κρατικής περιουσίας. Πολλές απελάσεις. Μετανάστες που εκδιώκονται ή φεύγουν κακήν –κακώς.

2-Η Εαρινή Ισημερία σχέση με τον χάρτη του 1830

MC (Εαρινής Ισημερίας)= Zeus/Vulcanus=Βόρειος Δεσμός/Άρης = MC/Admetos = Ήλιος /Ποσειδώνας = Δίας/Kronos = Πλούτωνας/Kronos = Κρόνος/Ποσειδώνας:

Ένα ισχυρογνώμον άτομο που λειτουργεί μηχανικά. Πολιτικές συνεργασίες & συνεταιρισμοί. Αμετακίνητος, προσκολλημένος και ακλόνητος στις θέσεις του. Μια αυτό-εξαπάτηση. «Φυγή» από την πραγματικότητα. Παίρνοντας ανέλπιστες χαρές. Δοκιμασίες στο καρμικό πεπρωμένο. Μεταμόρφωση. Τα συμπτώματα σήψης στον κρατικό μηχανισμό.

ASC (Εαρινής Ισημερίας) = Vulcanus= Αφροδίτη/Hades = Βόρειος Δεσμός /Κρόνος= Wi/Βόρειος δεσμός = Ποσειδώνας/Kronos = Ερμής/Ποσειδώνας:

Άτομα που θεωρούνται ανώτεροι ασκούν βία. Καμία επαφή με το περιβάλλον κάποιου. Θέληση για την πραγμάτωση μιας κατάστασης. Η κατάθλιψη ως φυσική συνέχεια ενός χωρισμού. Επαφές με πολύ κόσμο. Απώλεια θέσης. Η πτώση. Δυνατή εξαπάτηση μέσω μιας ηγεσίας που προκύπτει μέσα από «μαγειρέματα». Προσωπικές επαφές οδηγούν σε λάθη. Ουτοπία-Εξαπάτηση. Ένα ευφυές μυαλό θα συμβάλλει για να βελτιωθεί η θέση της χώρας.

Ουρανός = ASC/Ηλιος= Πλούτωνας/Zeus = Ουρανός/ Vulcanus= Kronos /Admetos = Σελήνη/Vulcanus:

Ξαφνικά γεγονότα & απροσδόκητες συναντήσεις. Η εσωτερική ανάγκη για το καθήκον. Για να δεχτεί ξαφνικά ένα καθήκον από την εσωτερική ώθηση και να το εκτελέσει ολόψυχα. Εκρήξεις, αστραπή, κεραυνοί, πυρκαγιές. Μεγάλη ένταση. Για να αντιμετωπίσει ξαφνικά μια εντελώς αλλαγμένη κατάσταση.

Κρόνος = Ερμής/Hades= Cupido/Apollon= ASc/Zeus= Admetos /Vulcanus= Ήλιος/Kronos = Ουρανός /Ποσειδώνας:

Απώλεια μέσω των δυσφημήσεων. Επαφές με αγύρτες. Επιτυχία στις τέχνες ή στην επιστήμη μέσω πρακτικής και συντονισμένων προσπαθειών. Απαλλαγή από τον στρατό (Ι5), απαλλαγή από την εργασία. Απώλεια μηχανημάτων από πυρκαγιά. Το χτύπημα από την Μοίρα. Απώλεια ανεξαρτησίας. Χωρισμός μέσω της δύναμης του κράτους. Δυσκολίες της κυβέρνησης. Θάνατος ενός ανωτέρου. Ένα «κουκούλωμα» μιας υπόθεσης θα φέρει τελικά αποκαλύψεις και την πτώση της κυβέρνησης. Τα χρέη κάνουν μαύρη την ζωή των ανθρώπων. Μια αφόρητη κατάσταση.

Vulcanus = Apollon= ASC/Ηλιος=Πλούτωνας/Zeus= Δίας/Zeus= Ουρανός/Vulcanus= kronos/Admetos = Σελήνη/Vulcanus = ASC/Κρονος:

Επαφές με άτομα που είναι σε υψηλά κλιμάκια και αξιώματα. Επαφές με αξιωματούχους και στελέχη. Επαφές οι οποίες σχετίζονται με την επιστήμη ή το εμπόριο. Για να συναντήσουν και να συνδιαλλαχθούν με πολλούς ανθρώπους. Επαφές με άτομα που ξέρουν το «know how». Εκτέλεση του καθήκοντός κάποιου υπό τις ευχάριστους περιστάσεις ή όρους. Μεγάλη αλλαγή στα καθήκοντα που πρέπει να εκτελεσθούν. Αύξηση των καθηκόντων. Συμφέρουσα εργασία στην επιστήμη, το εμπόριο και τη βιομηχανία. Αύξηση της τύχης μέσω της επιτυχούς εργασίας. Πολλοί περιμένουν με προσμονή, για μια αλλαγή, που περιμένει μια αλλαγή στους υπάρχοντες όρους. Μεγάλα Εμπόδια. μπαίνοντας υπό καθεστώς παρακολούθησης και φρούρησης.

Συνεχίζεται...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved