Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 20/3

 

Σελήνη στον Υδροχόο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 17 έως 20/3
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Η μυστηριώδης γυναίκα μετά από ένα γεμάτο και εξαντλητικό διήμερο, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 17/3 στις 18:12 το απόγευμα.

Η πρώτη συνάντηση της Υδροχοϊκής Σελήνης, γίνεται σε ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό στις 18/3 στις 1:45 το πρωί.

Η επίδραση αυτή επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ της 17/3, αισθανόμενοι από το απόγευμα μια αύρα ανεξαρτησίας, φιλελευθερισμού και διανοητικής διαχυτικότητας.

Βλέπουμε τα πράγματα με στοχασμό, ενώ οι ιδέες μας πρωτοπορούν και ακούγονται στους άλλους σαν σοφιστείες, που ενθουσιάζουν.

Το βράδυ προσφέρεται για κάθε ομαδική δραστηριότητα, συγκεντρώσεις, ομιλίες, αλλά και φιλικές συναθροίσεις στις οποίες ανταλλάσσουμε απόψεις με εποικοδομητικό και ενθουσιώδη τρόπο.

Στις 2:47 το πρωί, το εξάγωνο με την Αφροδίτη συμβάλλει και αυτό στις χτεσινοβραδινές μας δραστηριότητες, προσθέτοντάς τους κέφι, ζωντάνια, εποικοδομητικές παρεμβάσεις και τάση για διασκέδαση και εκτόνωση.

Στις 13:23 το μεσημέρι η κορύφωση του τετραγώνου με τον Δία, ανοίγει την ημέρα με επεκτατική διάθεση που μας ακολουθεί ως νωρίς το απόγευμα.

Η φιλική μας στάση καθώς και τα αλτρουιστικά μας αισθήματα, ωθούν σε ιδιαίτερες και ξεχωριστές αποφάσεις, όπως η έναρξη βοήθειας σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, ή η οργάνωση μιας εθελοντικής πράξης.

Στις 20:40 το βράδυ το τετράγωνο με την Αφροδίτη μας οδηγεί σε υπερβολές που σε συνάρτηση με την επιρροή της προηγούμενης όψης με τον Δία, κάνουν το βράδυ μας μια φιέστα. Ακόμα και αν δεν ακολουθήσουμε την προτρεπτική διάθεση αυτής της όψης, θα πρέπει να προσέχουμε σε ότι κάνουμε και κυρίως λέμε, εφόσον η τάση μας να καταναλώσουμε ενέργεια είναι έντονη και συμπαρασύρει τους άλλους, που ίσως δεν μπορούν και δεν θέλουν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς μας.

Η τάση για κατανάλωση φαγητού, ποτού, χρημάτων και συναισθημάτων, είναι υπέρμετρη.


Στις 19/3 ως το βράδυ στις 22:31 που κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Κρόνο, η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη, αφήνοντάς μας με την εξτρεμιστική μας διάθεση που ψάχνει τρόπους να εκτονωθεί.

Από το απόγευμα που η όψη με τον Κρόνο αρχίζει να λειτουργεί, αισθανόμαστε πιο ισορροπημένοι και οι προθέσεις μας φιλτράρονται από το νου, πριν ξεδιπλωθούν ανεξέλεγκτα. Οι ώρες αυτές προσφέρονται για περισυλλογή και συγκέντρωση παρέα με ένα βιβλίο, ή αναζητώντας πρωτότυπα θέματα στο διαδίκτυο.


Στις 20/3 πλέον στις 2:06 το πρωί, η Σελήνη περνάει στους Ιχθείς για ένα extra ρομαντικό και ειδυλλιακό διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved