28 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
28 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









7 έως 8 Ιχθύων

Σύμβολο: «Ένας αναβάτης κεντρίζει το άλογό του, με σκοπό να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του».

Ερμηνεία: Εδώ ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να μάχεται και να φτάνει στους στόχους του μέσα από υψηλό συναγωνισμό και τις προκλήσεις της ζωής.

Ως χαρακτήρας είναι πολύπλευρος, φιλομαθής, μάλλον ευφυής και πρόθυμος πάντα να ξανοιχτεί σε νέες δραστηριότητες. Συχνά έχει μια ιδιαίτερη σχέση με ξένους ή το εξωτερικό.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ποτέ μην ανέχεσαι να σου λέει όχι, κάποιος που δεν έχει την αρμοδιότητα να σου πει ναι» Eleanor Roosevelt

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά που μόλις ξεκίνησε έχει περισσότερο κοινωνικό-κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με τις απλές ερωτικές περιπέτειες να μπαίνουν μάλλον σε δεύτερη μοίρα, αφού τελικά, τα «αιτήματα» των πλανητών είναι πολύ πιο...σοβαρά! Ο Ουρανός είναι πρόθυμος να αλλάξει το status της σχέσης σας, κάτι που μπορεί να δώσει είτε έναν γάμο, είτε ένα...διαζύγιο.
Μια κάποια ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε σχέση με «λόγια» και ίντριγκες, που μπορεί να βρείτε μπροστά σας.

Οικονομικά

Το σωστό και το πρέπον θα ήταν να επιδιώξετε να αλλάξετε...μετερίζι, διαμορφώνοντας έτσι πιο «φρέσκιες» προοπτικές, είτε στα οικονομικά, είτε στα επαγγελματικά σας. Αν δεν το πράξετε εσείς, τότε θα συμβεί από μόνο του κι εκεί σίγουρα όλα θα παιχτούν «κορώνα - γράμματα», χωρίς να μπορείτε να κάνετε και πολλά. Οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι υπάρχουν για όσες ή όσους είναι μέχρι σήμερα «τακτοποιημένοι», αφού μάλλον θα ξεβολευτούν με τρόπο που ίσως να μην αρέσει.
Οι πιο άτυχοι μάλιστα μπορεί να αντιμετωπίσουν άτομα με κακόβουλες προθέσεις και σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστεί οπωσδήποτε να επιστρατεύσουν τις πιο «ειδικές» ικανότητες τους στην πολεμική τέχνη, αφού η ουδετερότητα και η διπλωματία λείπουν σε...διακοπές!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved