25 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
25 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

5 έως 6 Ιχθύων

Σύμβολο: «Μια παρέλαση αξιωματικών, με πλήρη στολή»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι ευαίσθητος και κλειστός χαρακτήρας και έχει μεγάλη ανάγκη από την συναισθηματική αποδοχή-έγκριση των άλλων. Είναι λοιπόν πιθανόν να αφιερώσει τον εαυτό του στην υπηρεσία ενός σκοπού ή μιας κοινότητας,

Το πρόβλημα είναι πως κινούμενος έτσι, στα πλαίσια συγκεκριμένων καθηκόντων, βάζει τελικά στο περιθώριο την αλήθεια του, με κίνδυνο να υποστεί κάποια στιγμή μια συνειδησιακή κρίση εφ’ όλης της ύλης, ακυρώνοντας τις μέχρι τότε προσπάθειες του. Γι’ αυτό υπάρχει η ανάγκη αφ’ ενός να τηρήσει το μέτρο ανάμεσα στο ατομικό και το συλλογικό και αφ’ ετέρου να προστατευτεί από τις ευκαιριακές περιπέτειες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν υπάρχει τρόπος να πλουτίσει ή να απαλλαγεί από τα βάσανα του γρήγορα, με κάποια ...μαγική διαδικασία, αντίθετα πολλά μπορούν να κερδηθούν με τη σκληρή εργασία.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο λόγος δόθηκε στον άνθρωπο για να κρύβει τις σκέψεις του» Ταλεϋράνδος

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσον αφορά το κοινωνικό σας προφίλ, όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς. Μάλιστα δεν αποκλείεται η σχέση σας να τύχει μιας διακεκριμένης αναγνώρισης ή επισημοποίησης. Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί αυτό θα έχετε την δυνατότητα για μια καλή κοινωνική ζωή που θα φέρει και κάποιες «υψηλές» γνωριμίες. Από εκεί κι ύστερα εσείς είστε που θα «κάνετε παιχνίδι».

Οικονομικά

Όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή και όπως στους ...τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, έτσι κι εσείς είστε συγκριτικά σε πολύ καλύτερη θέση από τους υπόλοιπους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε με σύνεση τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved