Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/2

Σελήνη στον Υδροχόο
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/2
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Η μυστήρια γυναίκα στο πνεύμα των ημερών. Μεταμφιεσμένη σε αλεπού για να εκφράζει και το ζώδιο που θα επισκεφτεί, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου, σήμερα 19/2 στις 12.30 το μεσημέρι.

Κουνώντας την μακριά ουρά της και περιφερόμενη με αρχική δυσπιστία, το εξάγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 17.15 το απόγευμα, μας δημιουργεί ώρες πριν και μετά την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας σκέψης και κινήσεων.

Οι προκλήσεις που δεχόμαστε αλλά και που δημιουργούμε, βασίζονται σε πρωτότυπες και συναρπαστικές ιδέες, που σκοπό έχουν να κάνουν το βράδυ μας αλλιώτικο από τα άλλα.

Οτιδήποτε μας εγκλωβίζει στη ρουτίνα και την καθημερινότητα το σνομπάρουμε σαν κινέζικο φτιασίδι που δεν υποκύπτουμε στη χαμηλή τιμή του.

Η κορύφωση του τετραγώνου με τον Δία στις 22.02 το βράδυ, επιβεβαιώνει πως η τάση για σπατάλη και κατανάλωση φαγητού, ποτού, αλλά και ενέργειας μπορεί να είναι υπερβολική, δημιουργεί όμως μια ζεστή φιλική και τρυφερή ατμόσφαιρα, την οποία αισθανόμαστε ακόμα και μέσα στο σπίτι μας.

Είναι σχεδόν απίθανο αυτό το βράδυ να μην θελήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ακόμα και αν αυτό είναι μια λαχταριστή παραγγελία στο σπίτι.

Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται για πολλούς, μάλλον για όσους αισθανθούν την ανάγκη να τα δοκιμάσουν.

Στις 20/2 στις 14.27 το μεσημέρι η Σελήνη συναντά στο δρόμο της μόνο την Αφροδίτη, σε ένα ωραιότατο εξάγωνο, που ο απόηχός του επηρεάζει όλη μέρα.

Η διάθεση είναι ανεβασμένη, καλοπροαίρετη και άκρως φιλική.

Οι φίλοι θα μας συντροφεύσουν σε κάθε δραστηριότητα, η οποία κατά προτίμηση θα είναι ομαδική και χωρίς καμία διάθεση ανταγωνισμού.

Οι ενέργειές μας θα είναι άκρως αλτρουιστικές και ο σκοπός μας θα είναι να προσφέρουμε τις διανοητικές μας εκλάμψεις, προς τέρψιν των υπολοίπων.


Στις 21/2 η Σελήνη και πάλι σουλατσάρει θεωρητικολογώντας και στοχαζόμενη, μέχρι τις 18.18 το απόγευμα που κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Κρόνο, η επιρροή του οποίου έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι.

Η ψυχραιμία, η συναισθηματική ισορροπία, η ανάληψη ευθυνών και η άψογη διεκπεραίωσή τους, θα μας κάνουν να. ..αυτοθαυμαστούμε, κερδίζοντας και την εκτίμηση των άλλων είτε στην δουλειά, είτε στην προσωπική μας ζωή.


Στις 19.32 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, για ένα ρομαντικό διήμερο έκτασης και παραμυθιού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved