14 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
14 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









24 έως 25 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένας βουτηχτής που ψάχνει μαργαριτάρια»

Ερμηνεία: Εδώ δε λείπουν η λογική κι η εξυπνάδα αλλά το λεπτό σημείο έγκειται στο κατά πόσον και με ποιό τρόπο ο άνθρωπος θα αντεπεξέλθει στις ισχυρές τάσεις ιδεοληψίας. Γιατί αν το πνευματικό του επίπεδο είναι σχετικά χαμηλό και η συνειδητότητα του ανώριμη, κινδυνεύει να μετατρέψει ακόμη και τα πιο αγνά ιδανικά σε μια «φονική μηχανή», καταλήγοντας απάνθρωπος στο όνομα του ...ανθρωπισμού ή του «γενικού καλού». Αυτό μπορεί να επηρεάσει και την προσωπική του ζωή, αφού σε μια τέτοια περίπτωση, το πάθος μπορεί να τον τυφλώσει και να χάσει κάθε ίχνος λογικής.

Αν αντίθετα κερδίσει το «στοίχημα» της σύζευξης λογικής και συναισθήματος (γιατί εκεί βρίσκεται το πρόβλημα), χρησιμοποιώντας την καλοσύνη-αγάπη ως καταλύτη, τότε οι διανοητικές του αρετές όχι μόνον θα λάμψουν αλλά θα γίνουν και φάρος για τους υπόλοιπους.

Όσον αφορά τις σχέσεις και την προσωπική του ζωή, το πιθανότερο είναι να υπάρχει μια ανισορροπία και μια έλλειψη μέτρου, καθιστώντας έτσι δύσκολη κάθε προσπάθεια ένταξης σε έναν «φυσιολογικό» ή συμβατικό μοντέλο σχέσης.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το μέτρο της ζωής είναι η αγάπη» Σοφοκλής

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Απ’ όλα έχει ο ...μπαχτσές! Έρωτες, πάθη, πίκρες αλλά και μεγάλες χαρές συνθέτουν το προφίλ της χρονιάς, η οποία αναμένεται να είναι καταλυτική ως προς την δρομολόγηση αποφάσεων αλλά και την συνειδητοποίηση των πραγματικών αναγκών σας. Και με δεδομένη την εναλλαγή διαφορετικών καταστάσεων δεν θα πρέπει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα αλλά να περιμένετε να δείτε και την ...συνέχεια! Φυσικά, αυτή η «διά πυρός και σιδήρου» πορεία σας δεν θα είναι εύκολη, αφού μπορεί να «κολλήσετε» σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αίροντας έτσι την δυνατότητα σας για επιπλέον βιώματα που θα σας πρόσφεραν μια πληρέστερη εικόνα.

Άφθονοι πειρασμοί θα υπάρξουν και για τους δεσμευμένους, σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει η εναλλακτική μιας έντονης και πλούσιας κοινωνικής ζωής, η οποία παρ’ ότι θα λειτουργήσει ως μια ...απύθμενη «δεξαμενή» προτάσεων και προσφορών, δεν είναι απαραίτητο να οδηγήσει σε μια άμεση αποσταθεροποίηση της σχέσης σας. Σε κάθε περίπτωση πάντως μια ανανέωση, έστω και σαν παιχνίδι, είναι μάλλον επιβεβλημένη.

Οικονομικά

Με δεδομένο το ότι τα «ποσοστά» τύχης και ατυχίας είναι μοιρασμένα, εσείς είστε που σε μεγάλο ποσοστό θα κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα, ανάλογα με τις αποφάσεις και τους χειρισμούς σας. Σε γενικές γραμμές οι ευκαιρίες θα διαδέχονται τα σύνθετα προβλήματα και οι ατυχίες τα ...έξτρα έσοδα, οπότε το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε έναν ισορροπημένο ισολογισμό, έχοντας όμως κερδίσει επιπλέον εμπειρίες και βάσεις για την μελλοντική σας ανάπτυξη. Αν παρ’ ελπίδα συντονιστείτε λάθος με τους κοσμικούς ρυθμούς και διαπιστώσετε πως κάνετε τις λάθος κινήσεις την λάθος στιγμή, τότε απλά κάντε ένα διάλειμμα, μην ασχοληθείτε δηλαδή με τίποτε για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους. Το πιο σοβαρό «αγκάθι» είναι ίσως τα κρούσματα εξαπάτησης ή παραπλάνησης που την φετινή χρονιά θα είναι ...ουκ ολίγα! Γι’ αυτό προσέχετε για να έχετε...

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved