11 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
11 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

21 έως 22 Υδροχόου

Σύμβολο: «Οι Σειρήνες».

Ερμηνεία: Το αν ο άνθρωπος θα παρασυρθεί από τις «Σειρήνες» θα κρίνει και το αποτέλεσμα της επιρροής. Αν μαγευτεί από το πλανερό τραγούδι τους, μπορεί να βάλει σε δεύτερη μοίρα κάθε ιδανικό και κάθε αγάπη μπροστά στο συμφέρον του και στον εαυτό του.

Και έτσι μπορεί να κερδίσει πολλά σε υλικό επίπεδο αλλά παράλληλα «να χάσει την ψυχή του», με όλες τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό.

Αν αντίθετα ο άνθρωπος δεθεί στο «κατάρτι» σαν τον Οδυσσέα και δεν ενδώσει, ακολουθώντας έναν πιο πνευματικό δρόμο, τότε η αποκτημένη δύναμη και γνώση, συνδυασμένη με πάθος και αποφασιστικότητα, θα τον οδηγήσουν στην κορυφή αλλά και τις καρδιές των συνανθρώπων του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ακυρώνοντας τις επιθυμίες, ακυρώνουμε το νου. Αυτός που δεν έχει πάθος, δεν έχει αρχές και κίνητρα για να δράσει» C.A. Helvetius

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η ζωή σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις, είτε για να «νοικοκυρευτείτε» αν είστε ελεύθεροι, είτε να ...αποχαιρετήσετε αν είστε δεσμευμένοι. Και το πιο δύσκολο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε ένα «ανταριασμένο» καθεστώς, όπου λείπουν τόσο η συνεννόηση, όσο και η ομαλή ροή των καταστάσεων. Κανονικά λοιπόν θα έπρεπε να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά, απολαμβάνοντας ενδεχομένως τις ευκαιρίες για κάτι εντυπωσιακό ή ακόμη και ακραίο στην προσωπική σας ζωή, χωρίς να τρέφετε συγκεκριμένες προσδοκίες. Αν το πετύχετε, η χρονιά θα σας μείνει αξέχαστη, όχι σαν καταναγκαστικό έργο αλλά σαν μια χρονιά που τα ...είδατε όλα!

Οικονομικά

Δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι αδύνατα...

Πρόκειται για μια κρίσιμη χρονιά, όπου θα πρέπει να αποφασίσετε «με ποιούς θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε». Όσο για νέες κινήσεις και προσπάθειες είναι σίγουρα προτιμότερο να αφήσετε πρώτα να καταλαγιάσει ο «κουρνιαχτός» από τα «τελειώματα» και ύστερα να αποφασίσετε το τι θα κάνετε με πιο καθαρό μυαλό. Παρ’ ότι όμως οι συνθήκες δεν ευνοούν ανοίγματα, ούτε καν αισιόδοξες σκέψεις για την πορεία των οικονομικών σας, μπορείτε τελικά να βγείτε κερδισμένοι από την μάχη, αφού ανεξάρτητα με το αν κερδίσατε ή χάσατε θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τις πραγματικές ανάγκες και δυνατότητες σας και επιπλέον μια πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στα επαγγελματικά θέματα, όπου φαίνεται πως είτε επωμίζεστε τεράστιες και δυσανάλογες ευθύνες, είτε «πληρώνετε το μάρμαρο» μιας άτυχης συνεργασίας. Φροντίστε λοιπόν να διασφαλιστείτε, όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε σε περίπτωση οποιασδήποτε «εξόδου» να λάβετε τα νόμιμα.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved