8 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
8 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










18 έως 19 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένα κομμένο κεφάλι που, ενώ κάποιος το κρατά ψηλά, συνεχίζει να μιλάει».

Η συμβολική εικόνα μας θυμίζει το θαύμα του St. Denis που, μετά τον αποκεφαλισμό του, σηκώθηκε και πήρε ξανά το κεφάλι του.

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Είναι πολύπλευρος, φιλόδοξος και ανθεκτικός, ενώ διαθέτει ένα είδος κύρους, που μπορεί να κάνει τους άλλους να τον φοβούνται.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά έντονα αλλά δεν μας αποκαλύπτουν το κλειδί της προσωπικότητας του που βρίσκεται στην καταπληκτική ψυχική και σωματική του δύναμη, που είναι τέτοια ώστε να μπορεί να αντέξει καταστροφές που θα τσάκιζαν άλλους. Κοινώς,

θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «εφτάψυχος» όπως οι γάτες. Ακριβώς την τελευταία στιγμή, όταν όλα φαίνονται χαμένα και κάθε ελπίδα για σωτήρια αδύνατη, μια θεόσταλτη βοήθεια θα του επιτρέπει να σωθεί.

Συνήθως αυτό θα συμβαίνει σαν επιβράβευση της πίστης και της αφοσίωσής του. Θα πιστεύει όμως σ' έναν αφέντη η στο Θεό; Εδώ θα πρέπει να δώσει την απάντηση το ωροσκόπιο σα σύνολο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Μπορείς να τυφλωθείς, αν βλέπεις όλες τις μέρες ίδιες. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, κάθε μέρα φέρνει ένα δικό της θαύμα. Το ζήτημα είναι να δώσεις προσοχή στο θαύμα» Πάολο Κοέλιο

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Ανανέωση» και «διαφορετικότητα» είναι οι λέξεις-κλειδιά για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε και ο συντονισμός σας σε αυτήν την ρότα μόνο καλά μπορεί να φέρει. Τα νέα πρόσωπα που σας περιβάλλουν ή σας πολιορκούν δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα ...προηγούμενα, είτε όσον αφορά την νοοτροπία τους, είτε την κοινωνική τους θέση και αν είστε ανοικτοί στις προκλήσεις, οι εμπειρίες σας θα είναι μοναδικές ή ...πρωτοφανείς! Φυσικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα πρέπει να φροντίσετε ώστε οι όποιες αλλαγές να μην θίξουν τον πυρήνα της σχέσης σας. Αν αντίθετα δεν επιδείξετε προσαρμοστικότητα και εμμείνετε στα υποτιθέμενα «σίγουρα» , τότε οι ανατροπές μπορεί να έρθουν από τον σύντροφο σας.

Οικονομικά

Η χρονιά θα είναι μάλλον «περίεργη», αφού οι σίγουρες λύσεις φαίνεται να μην αποδίδουν, αντίθετα μπορεί να ωφεληθείτε από εκεί που δεν το περιμένετε. Το σωστό θα ήταν να αναζητήσετε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας, διαφορετικά ενδέχεται να βρεθείτε προ αδιεξόδου. Κάποιες «σίγουρες» πηγές μπορεί να στερέψουν ή απλά να μην σας καλύπτουν πια. Βέβαια, για τους πιο τυχερούς ο Ουρανός επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και απροσδόκητα bonus.

Ανανέωση θα υπάρξει και στον επαγγελματικό τομέα, όπου μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία να ενεργοποιηθείτε σε τομείς που σας ενδιαφέρουν αλλά μέχρι τώρα δεν έτυχε να «κάτσουν». Επίσης δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως μια δουλειά που «δεν σας γέμιζε το μάτι», έχει τελικά πολλά πλεονεκτήματα.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved